« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Spinder Design

spinder-design
Spinder Design

Spinder Design aanbiedingen

Kledinghanger Victorie - Nikkel - Spinder Design

Met deze handige kledinghanger Victorie van Spinder Design kunt u al uw kleding netjes ophangen. De kledinghanger is gemaakt uit één stuk, dit betek..

> Bekijk meer Spinder Design Kledinghangers
Wandkapstok Tick - Transparant Zwart - Spinder Design

Deze moderne wandkapstok Tick - Transparant Zwart van Spinder Design bevat drie haken die u kunt uitklappen zoals is te zien op de foto's. Naast deze tra..

> Bekijk meer Spinder Design Wandkapstok

Spinder design is toonaangevend in het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van designmeubelen en woonaccessoires. Unieke ontwerpen, strake lijnen, stoere materialen en eigenzinnige vormen kenmerken de producten van Spinder Design. Verschillende toonaagevende ontwerpers creeren unieke ontwerpen voor Spinder Design. E n daarbij volgt het bedrijf een eigen koers, met als resultaat een bijzonder krachtige collectie, net wat anders dan het gewone.

Metaal is voor Spinder design het belangrijkste basiscomponent van haar designproducten. Door metaal te combineren met oud hout, creert het bedrijf een stoere en tegelijk moderne uitstraling. Een uitstraling die past binnen vrijwel iedere interieur. Spinder Design volgt de laatst trends, loopt er op vooruit en geeft er een eigen draai aan. Dit zult u ongetwijfeld terug zien in de Spinder Design kapstokken, tafels, schoenenrekken of cd/dvd rekken in de collectie van LiL.nl. 

BLACKSMITH staat voor stoer én ambachtelijk design. Een collectie meubelen gemaakt van oude massief eikenhouten planken. Het verweerde, doorleefde hout wordt in stijl gedragen door bewerkt metaal, in een zwart smeedijzeren look. De knoesten, scheuren en naden bekrachtigen het authentieke karakter. 

 

 

 


 

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up