ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00

Spinder Design

spinder-design
Spinder Design

Spinder Design aanbiedingen

Wandkapstok Bergum - Blacksmith - Spinder Design

Wandkapstok Bergum Spinder Design De Bergum wandkapstok heeft een mooi industrieel en modern design en past in vrijwel ieder interieur. De kapstok heeft 5 kap..

> Bekijk meer Spinder Design Wandkapstokken
Wandkapstok Marco - Zwart - Spinder Design

Wandkapstok Marco Spinder Design De Marco Kapstok is vervaardigd uit een buisframe van 25 x 25 en is behandeld met blanke of kleur epoxy. De houtelementen..

> Bekijk meer Spinder Design Wandkapstokken
Wandkapstok Tick - Transparant Zwart - Spinder Design

Deze moderne wandkapstok Tick - Transparant Zwart van Spinder Design bevat drie haken die u kunt uitklappen zoals is te zien op de foto's. Naast deze tra..

> Bekijk meer Spinder Design Wandkapstokken

Spinder design is toonaangevend in het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van designmeubelen en woonaccessoires. Unieke ontwerpen, strakke lijnen, stoere materialen en eigenzinnige vormen kenmerken de producten van Spinder Design. Verschillende toonaangevende ontwerpers creëren unieke ontwerpen voor Spinder Design. En daarbij volgt het bedrijf een eigen koers, met als resultaat een bijzonder krachtige collectie, net wat anders dan het gewone.

Metaal is voor Spinder design het belangrijkste basiscomponent van haar designproducten. Door metaal te combineren met oud hout, creert het bedrijf een stoere en tegelijk moderne uitstraling. Een uitstraling die past binnen vrijwel iedere interieur. Spinder Design volgt de laatst trends, loopt er op vooruit en geeft er een eigen draai aan. Dit zult u ongetwijfeld terug zien in de Spinder Design kapstokken, tafels, schoenenrekken of cd/dvd rekken in de collectie van LiL.nl. 

BLACKSMITH staat voor stoer én ambachtelijk design. Een collectie meubelen gemaakt van oude massief eikenhouten planken. Het verweerde, doorleefde hout wordt in stijl gedragen door bewerkt metaal, in een zwart smeedijzeren look. De knoesten, scheuren en naden bekrachtigen het authentieke karakter. 

 

 

 


 

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram