DS Covers

De fietshoezen van DS Covers zijn uitermate geschikt om uw fiets mee te vervoeren. Dankzij de hoes wordt uw fiets beschermt tegen vuil en regen. Hierdoor komt de fiets schoon aan op de plaats van bestemming. Een fiets die goed onderhouden en beschermd wordt, gaat langer mee. De hoezen zijn ideaal voor fietsen die achter- of voorop de caravan staan. De hoezen van DS Covers beschikken over dubbel gestikte naden en zijn van topkwaliteit.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -10%
  Fietshoes - Fietsdrager - Eagle Ii - Zwart - Ds Covers - Fietshoes - Fietsdrager - Eagle II - Zwart - DS Covers
  46,89
  51.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: DS COVERS Categorie: Fietshoes - Fietsdrager - Eagle Ii - Zwart - Ds Covers Fietshoes - Fietsdrager - Eagle Ii - Zwart - Ds Covers //cdn.lil.nl/upload/22/products/447400/th2/fietshoes---fietsdrager---eagle-ii---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 46,88. in_stock De fietsdragerhoes van DS Covers beschermt de fiets(en) achterop de camper of caravan tegen regen, stof, vorst en UV-straling. Deze hoes is geschikt voor maximaal twee fietsen. De hoes is volledig afsluitbaar met ritsen en klittenband. De hoes wordt geleverd inclusief twee elastieken bagagebinders. De hoes is niet geschikt voor fietsendragers die boven het dak uitsteken.
 • Best verkocht
  Fietshoes - Fietsdrager - Star - Zwart - DS Covers - Fietshoes - Fietsdrager - Star - Zwart - DS Covers
  39,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: DS COVERS Categorie: Fietshoes - Fietsdrager - Star - Zwart - DS Covers Fietshoes - Fietsdrager - Star - Zwart - DS Covers //cdn.lil.nl/upload/22/products/447397/th2/fietshoes---fietsdrager---star---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock Deze fietshoes van DS Covers beschermt de fiets(en) die achterop de caravan of camper zitten. Deze hoes is geschikt voor 2 tot 3 fietsen. De boven- en onderkant zijn voorzien van elastische spanhaken, zodat de hoes optimaal bevestigd kan worden. De hoes beschikt over dubbelgestikte naden, voor een langere levensduur. Deze fietshoes NIET geschikt voor fietsendragers boven op het dak.
  Fietstransporttas - Arrow - Zwart - DS Covers - Fietstransporttas - Arrow - Zwart - DS Covers
  89,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: DS COVERS Categorie: Fietstransporttas - Arrow - Zwart - DS Covers Fietstransporttas - Arrow - Zwart - DS Covers //cdn.lil.nl/upload/22/products/447399/th2/fietstransporttas---arrow---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 89,95. in_stock Deze transporthoes van DS Covers beschermt de fiets tijdens het transport. De transporttas beschikt over twee verstelbare binnenvlakken voor de wielen, twee draaggrepen, twee wegritssluitingen en twee handige opberzakken aan de buitenzijde.
 • Best verkocht
  Fietshoes - Sun - Zwart - DS Covers - Fietshoes - Sun - Zwart - DS Covers
  39,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: DS COVERS Categorie: Fietshoes - Sun - Zwart - DS Covers Fietshoes - Sun - Zwart - DS Covers //cdn.lil.nl/upload/22/products/447398/th2/fietshoes---sun---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock De Sun fietshoes van DS Covers beschermt de fiets(en) tegen regen, stof, vorst en UV-straling. Deze fietshoes is geschikt voor twee fietsen. De hoes is voorzien van een aantrekkoord en vier ringen aan beide zijden. De naden zijn dubbelgestikt, waardoor de levensduur verlengt is.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up