Lepper

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Fietszadel Naturel - Hygia City - Unisex - Lepper - Fietszadel naturel - Hygia City - Unisex - Lepper
  124,80
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Lepper Categorie: Fietszadel Naturel - Hygia City - Unisex - Lepper Fietszadel Naturel - Hygia City - Unisex - Lepper //cdn.lil.nl/upload/22/products/435559/th2/fietszadel-naturel---hygia-city---unisex---lepper[0].jpg Te koop voor 124,80. in_stock Dit zadel is een Lepper Hygia City. Het is een gezondheidszadel. Het zadel is gemaakt voor mensen met prostaatklachten. De zadel is van kunstleer en heeft een gleuf in het midden. Daardoor worden de prostaat en de bloedvaten sterk ontlast. Het zadel wordt gratis thuisbezorgd!
 • Best verkocht
  Fietszadel zwart - Hygia L23 Cruiser - Unisex - Lepper - Fietszadel zwart - Hygia L23 Cruiser - Unisex - Lepper
  145,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Lepper Categorie: Fietszadel zwart - Hygia L23 Cruiser - Unisex - Lepper Fietszadel zwart - Hygia L23 Cruiser - Unisex - Lepper //cdn.lil.nl/upload/22/products/435560/th2/fietszadel-zwart---hygia-l23-cruiser---unisex---lepper[0].jpg Te koop voor 145,00. in_stock

  Dit zadel is een Lepper Hygia CX. Het is een gezondheidszadel. Het zadel is gemaakt voor mensen met prostaatklachten. De zadel is van kunstleer en heeft een gleuf in het midden. Daardoor worden de prostaat en de bloedvaten sterk ontlast. Het zadel heeft een gewicht van 1600 gram.

 • Best verkocht
  Fietszadel zwart - Lounger Quick - Heren - Lepper - Fietszadel zwart - Lounger Quick - Heren - Lepper
  108,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Lepper Categorie: Fietszadel zwart - Lounger Quick - Heren - Lepper Fietszadel zwart - Lounger Quick - Heren - Lepper //cdn.lil.nl/upload/22/products/435561/th2/fietszadel-zwart---lounger-quick---heren---lepper[0].jpg Te koop voor 108,00. in_stock

  Het Lounger Quick zadel van Lepper heeft een sanwichconstructie van kernleer, latex schuim en overleer. Het zwarte zadel is voor geschikt voor de herenfietsen. Hierdoor is het zadel goede ademend en zo zacht als een gelzadel. Daardoor is het zadel erg comfortabel. Het zadel wordt gratis thuisbezorgd. 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up