Umbra collectie

umbra-collectie
Umbra collectie

Umbra collectie aanbiedingen

Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra

De kapstok Sticks is een unieke in zijn soort. Door de sticks ( inklapbare haken) naar voren te halen, kunt u zo uw jas ophangen. Grappig, stijlvol en origineel! De k..

> Bekijk meer Umbra Wandkapstokken
Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra

Prullenbak Touch Zwart - met draaiende deksel Dit schattig en stijlvol Prullenbakje Touch van Umbra met draaiende deksel is een moderne toevoeging aan elke keuken..

> Bekijk meer Umbra Papierbakken
Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - walnoot - Umbra

Umbra ladder Hub Handdoekrek en of sierladder gemaakt van wit gebeitste essenhout en staal. Een stijlvolle hang rek voor kleren, linnen en of accessoires...

> Bekijk meer Umbra Decoratieve ladders

Voor betaalbare hebbedingen bent u bij het woonaccessoires merk Umbra helemaal op de juiste plek. Met een collectie vol met super leuke fotolijsten, wanddecoraties, deurhangers, kapstokken, noem het allemaal maar op, maakt u iedere kamer in het huis helemaal af. De producten van Umbra zijn leuk om te hebben, maar zijn ook leuk om iemand cadeau te geven. Met Umbra maakt u er in elke ruimte een gezellige boel van!

De oorsprong van het woonaccessoires merk Umbra vindt zich zo'n 30 jaar geleden plaats. Oprichter Paul Rowan kon maar geen mooi gordijn voor zijn ramen in zijn nieuwe appartement vinden. Dus maakte hij er zelf maar één! En anderen vonden het leuk! Al snel ging hij samenwerken met zijn beste vriend Les Mandelbaum, en zo werd het super leuke merk Umbra geboren. De naam Umbra heeft het merk te danken aan zijn allereerste ontwerp. Het gordijn dat hij maakte voor in zijn nieuwe appartement. Umbra betekent namelijk schaduw in het latijn. Sinds die tijd is Umbra gegroeid tot één van de bekendste en onmisbare merken op het gebied van woonaccessoires voor in huis. Het merk staat voor moderne, originele, en betaalbare ontwerpen voor in ieder huis.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram