Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Umbra fotolijsten

Fotolijsten zijn terug te vinden in elk interieur. Ze vormen voor de meeste mensen de leukste en belangrijkste woonaccessoires om het huis een persoonlijke twist te geven. Een leuke herinnering, dierbaar persoon of levenslange vr... Lees meer


Fotolijsten zijn terug te vinden in elk interieur. Ze vormen voor de meeste mensen de leukste en belangrijkste woonaccessoires om het huis een persoonlijke twist te geven. Een leuke herinnering, dierbaar persoon of levenslange vriendschap verdient een mooie plek in het interieur in de vorm van een foto. Als u deze foto dan ook nog een leuke plek wilt geven in de vorm van een prachtige fotolijst, fotohouder, collage, fotoboom of fotodisplay.. dan bent u bij Umbra aan het juiste adres. Een collectie boordevol met originele, unieke, creatieve en stijlvolle fotolijsten waarin uw favoriete foto’s goed tot hun recht komen.