Umbra

Umbra maakt elke saaie ruimte anders. Met een collectie vol fotolijsten, wandhaken, deurhangers en nog veel meer is Umbra het merk voor betaalbare hebbedingen in huis. Niet alleen door de handigheid, maar ook door het design en de betaalbaarheid zijn de producten van Umbra erg leuk om cadeau te geven. Origineel zijn de producten ook. Wat dacht u van een bloemen als muurdecoratie voor uw saaie muur?

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Wanddecoratie Vlinders Wit (Set Van 9) - Umbra - Wanddecoratie vlinders wit (set van 9) - Umbra
  8,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Vlinders Wit (Set Van 9) - Umbra Wanddecoratie Vlinders Wit (Set Van 9) - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30108/th2/wanddecoratie-vlinders-wit-set-van-9---umbra[0].jpg Te koop voor 8,95. in_stock 5.0

  Tegenwoordig versieren we onze muren niet alleen met een nieuw kleurtje of behangetje, maar is het plakken van wanddecoratie de trend. Zo ook de wanddecoratie vlinders wit van Umbra. Deze kleine vlindertjes kunnen een saaie muur omtoveren in een hippe muur. En dat in enkele minuten! De wanddecoratie vlinders van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Zo kunt u ze in een lijn boven het aanrechtblad van uw keuken bevestigen, maar zal ook de slaapkamer en woonkamer er gezellig van worden. 

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • Best verkocht
  Badrek Aquala - Umbra - Badrek Aquala - Umbra
  49,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Badrek Aquala - Umbra Badrek Aquala - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247264/th2/badrek-aquala---umbra[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock 4.8

  Badderen is een verwennerij op zich, maar met Badrek Aquala van Umbra is uw relax avond compleet. Zo kunt u heerlijk een boek lezen en bijvoorbeeld een wijntje drinken terwijl u geniet van het warme water en geurende badolie. Dit badrek heeft een afmeting van B: 71 x D: 22 x H: 4 cm en is gemaakt van een combinatie van bamboe en RVS. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt comfort meets design. Meer inspirerende producten van Umbra bekijken? Klik hier voor de gehele collectie.

 • Best verkocht
  Vissenkom Vishotel - Wit - Umbra - Vissenkom Vishotel - Wit - Umbra
  37,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Vissenkom Vishotel - Wit - Umbra Vissenkom Vishotel - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30145/th2/vissenkom-vishotel---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 37,00. in_stock 5.0

  Het Vishotel van Umbra is het vijfsterren hotel voor al onze onderwatervrienden. Niemand wil meer zo een standaard ronde vissenkom waar onze dierenvrienden maar een beetje ronddobberen. Vissenkom VIshotel van Umbra is ideaal voor alle vissen met stijl. Daarnaast staat de vissenkom ook leuk in de huis- of slaapkamer. Een stijlvol huisje in een stijlvol interieur. Uw vissen krijgen meteen meer energie, laat ze wonen in dit prachtige woonresort! 

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Sticks - Wit - 5 Haken - Umbra - Kapstok Sticks - Wit - 5 haken - Umbra
  25,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Sticks - Wit - 5 Haken - Umbra Kapstok Sticks - Wit - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30122/th2/kapstok-sticks---wit---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 25,99. in_stock 3.8

  Een kapstok Sticks heeft u vast nog nooit gezien. Deze bijzondere en originele kapstok zorgt dan ook voor veel bekijks in huis. Door zijn hippe design zorgt de kapstok Sticks voor veel sfeer in huis. Vergeet niet dat de kapstok Sticks ook functioneel is. Hierdoor kunt u alle rondslingerende jassen, tassen en sjaals een mooie plek geven, waardoor uw huis er opgeruimd en netjes uitziet.

  Tissuedoos Casa - Wit - Umbra - Tissuedoos Casa - Wit - Umbra
  11,90
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Tissuedoos Casa - Wit - Umbra Tissuedoos Casa - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30163/th2/tissuedoos-casa---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 11,90. in_stock 4.0

  Wat is er nu leuker dan al uw tissues te bewaren in deze hippe tissuedoos wit van Umbra. Wanneer u een tissue uit de schoorsteen laat komen, lijkt het net of er rook uitkomt. De tissuedoos wit van Umbra maakt het pakken van tissue gemakkelijker. Bovendien staat deze tissuedoos veel leuker op uw bureau of in huis dan een doodnormale tissuedoos van de supermarkt. Tip! De tissuedoos wit is ook een origineel en leuk cadeau.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra - Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra
  25,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30124/th2/kapstok-sticks---zwart---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 25,99. in_stock 4.6
  Kapstokken Wandhaken Buddy - Set Van 3 - Umbra - Kapstokken Wandhaken Buddy - Set van 3 - Umbra
  19,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstokken Wandhaken Buddy - Set Van 3 - Umbra Kapstokken Wandhaken Buddy - Set Van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247281/th2/kapstokken-wandhaken-buddy---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock 5.0

  Deze wandhaken van Umbra zijn vrienden voor het leven. Hang ze met zijn drieën in de hal, in de badkamer of in de kinderkamer en ontdek de voordelen. Zo kunt u alle rondslingerende jassen, tassen en bijvoorbeeld sjaals een plaats geven en wanneer er niets aan de haken hangt zien er ook nog eens erg leuk uit. Deze vriendjes worden met zijn drieën geleverd en hebben allemaal een andere houding. Ze zijn makkelijk aan de muur te bevestigen, want er wordt wandbevestiging meegeleverd. Ieder vriendje kan een maximaal gewicht van 2,3 kg dragen. Geschikt dus voor enkele dunne jassen, tassen of sjaals.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra
  25,45
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30117/th2/kapstok-flip-hook---wit---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 25,45. in_stock 4.7

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Vogelcafe Feeder - Wit - Umbra - Vogelcafe Feeder - Wit - Umbra
  34,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Vogelcafe Feeder - Wit - Umbra Vogelcafe Feeder - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30143/th2/vogelcafe-feeder---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 34,00. in_stock 4.8

  Welke vogel wil hier nu niet in vertoeven? Elke vogel zal hierin zich de koning van het rijk worden. Dit vogelcafe heeft een design-uitstraling en geeft daarom uw tuin veel sfeer. Daarmee laat het vogelcafe zien dat het niet alleen functioneel is, maar ook decoratief. Behalve de vogels zal ook u veel plezier aan het vogelcafe Feeder wil beleven. Geniet en laat de vogels genieten van uw tuin of balkon! 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Prullenbak Touch - Zwart - Met Deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Zwart - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Zwart - Met Deksel - Umbra Prullenbak Touch - Zwart - Met Deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256162/th2/prullenbak-touch---zwart---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock 5.0

  Prullenbak Touch Zwart - met draaiende deksel
  Dit schattig en stijlvol Prullenbakje Touch van Umbra met draaiende deksel is een moderne toevoeging aan elke keuken, badkamer en toilet. Vanzelfsprekend mooi te combineren met de overige accessoires uit de Touch-serie en verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Umbra 
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

  Muurplankjes Showcase - Set Van 3 - Umbra - Muurplankjes Showcase - Set van 3 - Umbra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Muurplankjes Showcase - Set Van 3 - Umbra Muurplankjes Showcase - Set Van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247286/th2/muurplankjes-showcase---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Geef uw kleine woonaccessoires een mooi podium met de Showcase plankjes van Umbra. Kleine woonaccessoires of souvenirs verdienen een mooie en prominente plaats in uw interieur. Met de Showcase planken van Umbra creëert u zo'n plaats heel makkelijk. De wandbevestiging wordt meegeleverd en is onzichtbaar wanneer u de plankjes op hun plek schuift. De plankjes kunnen ieder ongeveer 1 kg. aan gewicht dragen. Dit en de kleine afmeting maakt ze erg geschikt voor uw mooiste, kleine items. 

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Wit - 8 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Wit - 8 Haken - Umbra
  35,48
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Wit - 8 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Wit - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247284/th2/kapstok-flip-hook---wit---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 35,48. in_stock 5.0

  De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maarliefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. 

   • Afmetingen: L 81 x H 7 x D 6,5 cm
   • Materiaal: Hout en metaal
   • Aantal haken: 8
   • Eenvoudig inklapbaar en ruimtebesparend
   • Inclusief bevestigings materiaal

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra - Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra
  36,95
  Leverbaar vanaf 03-05-2017
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30121/th2/kapstok-flip---naturel---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 36,95. in_stock 5.0

  De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maarliefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. 

   • Afmetingen: L 81 x H 7 x D 6,5 cm
   • Materiaal: Hout en metaal
   • Aantal haken: 8
   • Eenvoudig inklapbaar en ruimtebesparend
   • Inclusief bevestigings materiaal

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Keukenrolhouder Buddy - Zwart - Umbra - Keukenrolhouder Buddy - Zwart - Umbra
  24,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Buddy - Zwart - Umbra Keukenrolhouder Buddy - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247289/th2/keukenrolhouder-buddy---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock 4.5

  De Umbra Keukenrolhouder Buddy zorgt voor een leuke decoratie op het aanrecht of aan tafel. Deze Buddy houdt de keukenrol wel even voor je vast! Een leuk en handig ontwerp van Alan Wisniewski voor Umbra! 

   • Afmetingen: Ø 32 x H 18 cm
   • Materiaal buddy: Kunststof
   • Materiaal voet: Metaal
   • Een handige keukenrolhouder
   • Design: Alan Wisniewski

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Spiegel Hub - Rond - Zwart - Umbra - Spiegel Hub - Rond - Zwart - Umbra
  179,95
  Leverbaar vanaf 05-07-2017
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Hub - Rond - Zwart - Umbra Spiegel Hub - Rond - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341717/th2/spiegel-hub---rond---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 179,95. in_stock 4.5

   Spiegel Hub van Umbra. De spiegel heeft een doorsnede van maar liefst 91 cm en de rand is gemaakt van rubber. Een stoere en uitgesproken aanwinst voor je moderne of minimalistische interieur!
  Het formaat en materiaal gebruik van de spiegel maken hem een echte eye-catcher. Mooi te combineren met de overige accessoires uit de Umbra collectie.


  Ontworpen door designer Paul Rowan:

  Prullenbak Touch - Wit - Met Deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Wit - Met deksel - Umbra
  19,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Wit - Met Deksel - Umbra Prullenbak Touch - Wit - Met Deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256167/th2/prullenbak-touch---wit---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Prullenbak Touch Wit - met draaiende deksel
  Dit schattig en stijlvol Prullenbakje Touch van Umbra met draaiende deksel is een moderne toevoeging aan elke keuken, badkamer en toilet. Vanzelfsprekend mooi te combineren met de overige accessoires uit de Touch-serie en verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Umbra 
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

  Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra - Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra
  29,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra Toiletrolhouder Ply - Metaal - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/330682/th2/toiletrolhouder-ply---metaal---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 29,99. in_stock 5.0

  Toiletrolhouder Ply van het merk Umbra is de ideale toiletrolhouder voor uw badkamer. Het kunststof handvat is verstelbaar: zo kunt u nieuwe rollen op de stang schuiven en kunt u het handvat uitgeklapt als houder gebruiken voor de wc-rol die u op dat moment gebruikt. Deze toiletrolhouder is licht en kunt u makkelijk verplaatsen: ideaal tijdens het schoonmaken.

   

  Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Wandrek Cubist - Large - Zwart - Umbra - Wandrek Cubist - Large - Zwart - Umbra
  49,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandrek Cubist - Large - Zwart - Umbra Wandrek Cubist - Large - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341706/th2/wandrek-cubist---large---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock 5.0 De Cubist is een hot item voor aan de muur! Dit wandrek stelt u namelijk de mogelijkheid om uw mooiste accessoires tentoon te stellen. Dit trendy stukje wanddecoratie is verkrijgbaar in twee formaten.
  Zeeppompje Otto - Nikkel - Met Sensor - Umbra - Zeeppompje Otto - Nikkel - met sensor - Umbra
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Otto - Nikkel - Met Sensor - Umbra Zeeppompje Otto - Nikkel - Met Sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247287/th2/zeeppompje-otto---nikkel---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock 4.3

  De Otto van Umbra is een elegante en moderne zeep dispenser met sensor. De automatische zeep dispenser is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het ontwerp is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen.

  Overige specificaties
  Hands-free, geen ziektekiemen of vlekken die achter blijven.
  Neemt maar weinig ruimte in beslag in een hoekje.
  Kan ook gebruikt worden als hand desinfectiemiddel.
  Mooi gevormde automatische zeeppomp.
  Inhoud 177ml zeep of handen desinfectiemiddel.
  4x AAA-batterijen (niet inbegrepen).

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Sieradenhouder Lbd - Jurk - Zwart - Umbra - Sieradenhouder LBD - Jurk - Zwart - Umbra
  18,40
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Lbd - Jurk - Zwart - Umbra Sieradenhouder Lbd - Jurk - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30136/th2/sieradenhouder-lbd---jurk---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 18,40. in_stock

  De sieradenhouder LBD jurk is een leuke om aan de deur of de kledingkast te hangen. In de sieradenhouder LBD geeft u al uw kettingen, armbanden en ringen een mooie plek. Het is niet meer nodig om bang te zijn dat uw kettingen in de knoop raken, want dat lost deze sieradenhouder LBD wel op. Bovendien is de sieradenhouder LBD een hip accessoire voor in de slaapkamer en ook leuk om cadeau te geven.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wanddecoratie Mantra Love - Zwart - Set Van 8 - Umbra - Wanddecoratie Mantra Love - Zwart - Set van 8 - Umbra
  29,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Mantra Love - Zwart - Set Van 8 - Umbra Wanddecoratie Mantra Love - Zwart - Set Van 8 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30113/th2/wanddecoratie-mantra-love---zwart---set-van-8---umbra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock 5.0

  'Do what you love, love what you do.' Het klinkt als een prachtige zin! Maar deze zin blijft niet alleen voor papier, want door de muurtekst Love van Umbra kunt u de spreuk ook op de muur een mooie plek geven. De muurmantra is gemakkelijk te bevestigen. Geef de tekst een mooie plek in huis en u zal altijd met een grote glimlach op uw gezicht rondlopen. Tussen de tekst en de muur zit een korte afstand voor een prachtig schaduweffect! 

  De afmetingen per woord (cm):
  "Do" = 16,5 x 7,5 / "What" = 31,5 x 7,5
  "You" = 17 x 7,5 / "Love" = 26,5 x 7,5

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Sleutelhouder Magneet Wit - Umbra - Sleutelhouder magneet wit - Umbra
  19,-
  Leverbaar vanaf 10-05-2017
  Merk: Umbra Categorie: Sleutelhouder Magneet Wit - Umbra Sleutelhouder Magneet Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30129/th2/sleutelhouder-magneet-wit---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock 5.0

  De sleutelhouder magneet wit is een sleutelhouder en posthouder in een. Aan de haakjes hangt u al uw sleutels, zodat u deze nooit kwijt raakt in het huis. Aan de achterkant is er ruimte voor nog te lezen post dat net binnen is gekomen. Zo organiseert u het huis netjes en weet u zeker dat u belangrijke post nooit over het hoofd ziet en dat de sleutels altijd voor de hand liggen.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra
  34,03
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30119/th2/kapstok-flip-hook---metaal---nikkel---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 34,03. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotohouder Hangit - Wit - Umbra - Fotohouder Hangit - Wit - Umbra
  24,43
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotohouder Hangit - Wit - Umbra Fotohouder Hangit - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256240/th2/fotohouder-hangit---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 24,43. in_stock

  Maak u herinneringen onvergeetelijk met deze leuke fotohouder Hangit van het merk Umbra. De fotohanger is perfect om uw mooiste momenten samen te brengen en in uw interieur te verwerken. Deze fotohouder kunt u bovendien overal gemakkelijk bevestigen enbevat maar liefst 5 lijntjes waaraan de fotos bevestigd  kunnen worden. De fotohanger Hangit heeft een afmeting van: B:75,9  x H:66,1 x D:3,8 cm.

 • -3%
  Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra - Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra (SALE)
  27,18
  27.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30123/th2/kapstok-sticks---espresso---5-haken---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 27,18. in_stock 4.5

  Kapstok Sticks Umbra 

  De kapstok Sticks is een unieke in zijn soort. Door de sticks ( inklapbare haken) naar voren te halen, kunt u zo uw jas ophangen. Grappig, stijlvol en origineel! De kapstok Sticks is stevig, dus bang zijn dat de kapstok breekt is niet nodig. Door het originele design is de kapstok een om op een mooie plek in huis te hangen, waar iedereen de kapstok Sticks ziet. Dus hang de kapstok in de gang of geef de slaapkamer er een stijlvol accessoire bij.

  Toegankelijk en decoratief voor de hal of slaapkamer, deze misleidende multi-haakse kapstok lijkt op het eerste gezicht op een inactieve rij stokken, todat je merkt dat je er een aantal naar beneden kunt flippen om ze te veranderen in 5 kapstok haken voor jassen, tassen of andere accessoires! 

  De kapstok Sticks van Umbra is verkrijgbaar in verschillende kleuren, kies de beste match met jouw hal of gang! 

 • -19%
  Wanddecoratie Vlinders Kleur - Set Van 9 - Umbra - Wanddecoratie Vlinders kleur - Set van 9 - Umbra
  7,29
  8.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Vlinders Kleur - Set Van 9 - Umbra Wanddecoratie Vlinders Kleur - Set Van 9 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247298/th2/wanddecoratie-vlinders-kleur---set-van-9---umbra[0].jpg Te koop voor 7,29. in_stock

  Tegenwoordig versieren we onze muren niet alleen met een nieuw kleurtje of behangetje, maar is het plakken van wanddecoratie de trend. Zo ook de wanddecoratie vlinders kleur van Umbra. Deze kleine vlindertjes kunnen een saaie muur omtoveren in een hippe muur. En dat in enkele minuten! De wanddecoratie vlinders van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Zo kunt u ze in een lijn boven het aanrechtblad van uw keuken bevestigen, maar zal ook de slaapkamer en woonkamer er gezellig van worden. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Boekensteun Wit - Klein - Umbra - Boekensteun wit - klein - Umbra (SALE)
  14,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun Wit - Klein - Umbra Boekensteun Wit - Klein - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30115/th2/boekensteun-wit---klein---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock 5.0

  Met deze Boekensteun Wit van Umbra zullen uw boeken voortaan in stijl aan de muur 'hangen'. Het onderste boek slaat u met de kaft om de steun heen, waarna u de andere boeken er bovenop legt. Uiteindelijk ziet u niets meer van de steun en lijkt het net of uw boeken zweven. Een mooie, onzichtbare oplossing voor aan de muur.

  Geschikt voor:
  - Max. 6,8 kg. boeken
  - Stapel van max.41 cm hoog
  - Stapel van max. 20 cm diep

  Inclusief bevestigingsmateriaal.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

   
  Schoenenrek Imelda - Zwart - Modulair - 2 Rekken - Umbra - Schoenenrek Imelda - Zwart - modulair - 2 Rekken - Umbra
  29,90
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Schoenenrek Imelda - Zwart - Modulair - 2 Rekken - Umbra Schoenenrek Imelda - Zwart - Modulair - 2 Rekken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255571/th2/schoenenrek-imelda---zwart---modulair---2-rekken---umbra[0].jpg Te koop voor 29,90. in_stock 4.5

  Schoenenrek Imelda van Umbra. Super praktisch en goede oplossing om je schoenen netjes opgeruimde te hebben in plaats van overal door de kamer geslingerd. Set van 2 op elkaar gestapelde schoenenrekken gemaakt van metaal en vinyl.

  Ontwerp inspiratie: 
  De ontwerper van de schoenenrek Imelda had ook altijd last van rondslingerende  schoenen aan de voorzijde van zijn huis. Hij ontwierp de Imelda niet alleen om schoenen georganiseerd te houden, maar ook om met de schoenen collectie mee te groeien! Het ontwerp is namelijk modulair en maakt het mogelijk verschillende schoenenrekken op elkaar te stapelen, terwijl die nog steeds erg stevig zal blijven! Door het gestroomlijnde en simple design, neemt de rek weinig ruimte in beslag. 

   

   

  Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor Licht - Set Van 3 - Umbra - Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor licht - Set van 3 - Umbra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor Licht - Set Van 3 - Umbra Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor Licht - Set Van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/405062/th2/kapstokken-wandhaken-buddy---multicolor-licht---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock 5.0
  Kapstok Flip Hook - Wit - 3 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Wit - 3 Haken - Umbra
  20,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Wit - 3 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Wit - 3 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255586/th2/kapstok-flip-hook---wit---3-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 20,90. in_stock 5.0

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wisser Buddy - Zwart - Umbra - Wisser Buddy - Zwart - Umbra
  9,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wisser Buddy - Zwart - Umbra Wisser Buddy - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256048/th2/wisser-buddy---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 9,95. in_stock 5.0

  Deze kunststof wisser van Umbra is voorzien van een decoratief en modern handvat. Dit maakt de wisser ook leuk als decoratie. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wandrek Cubist - Small - Zwart - Umbra - Wandrek Cubist - Small - Zwart - Umbra
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandrek Cubist - Small - Zwart - Umbra Wandrek Cubist - Small - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341696/th2/wandrek-cubist---small---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock 5.0 De Cubist is een hot item voor aan de muur! Dit wandrek stelt u namelijk de mogelijkheid om uw mooiste accessoires tentoon te stellen. Dit trendy stukje wanddecoratie is verkrijgbaar in twee formaten.
  Boekensteun Zilver - Klein - Umbra - Boekensteun zilver - klein - Umbra
  15,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun Zilver - Klein - Umbra Boekensteun Zilver - Klein - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/170031/th2/boekensteun-zilver---klein---umbra[0].jpg Te koop voor 15,00. in_stock

  Deze boekensteun is 'onzichtbaar'! Het werkt als volgt. U slaat een boek open, u schuift hem om de boekensteun heen en u klapt het boek weer dicht. Het horizontale plankje is al niet meer zichtbaar! Nu kunt u uw andere boeken er bovenop leggen, waardoor ook het verticale gedeelte van de steun niet meer zichtbaar is. Het lijkt wel of uw stapel boeken zweeft! Een prachtige afwerking, vooral als u liever geen plankjes of boekensteunen in het zicht wilt hebben. 


  Geschikt voor:
  - Max. 6,8 kg. boeken
  - Stapel van max.41 cm hoog
  - Stapel van max. 20 cm diep

  Inclusief bevestigingsmateriaal.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Prullenbak Touch - Grijs - Met Deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Grijs - Met deksel - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Grijs - Met Deksel - Umbra Prullenbak Touch - Grijs - Met Deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255035/th2/prullenbak-touch---grijs---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Prullenbak Touch Grijs - met draaiende deksel
  Dit schattig en stijlvol Prullenbakje Touch van Umbra met draaiende deksel is een moderne toevoeging aan elke keuken, badkamer en toilet. Vanzelfsprekend mooi te combineren met de overige accessoires uit de Touch-serie en verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Umbra 
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

  Keukenrolhouder Stream - Nikkel - Umbra - Keukenrolhouder Stream - Nikkel - Umbra
  17,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Stream - Nikkel - Umbra Keukenrolhouder Stream - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255725/th2/keukenrolhouder-stream---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 17,95. in_stock 4.5

  Deze keukenrolhouder heeft een luxueuze en moderne uitstraling. Elke keuken zou minder saai worden met zo'n stijlvolle keukenrolhouder. Daarnaast is hij ook multifunctioneel: als handoekenrek zou hij het ook heel goed doen.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wandvaas Trigg - Set Van 2 - Small - Koper - Umbra - Wandvaas Trigg - Set van 2 - Small - Koper - Umbra
  24,95
  Leverbaar vanaf 16-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Wandvaas Trigg - Set Van 2 - Small - Koper - Umbra Wandvaas Trigg - Set Van 2 - Small - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404957/th2/wandvaas-trigg---set-van-2---small---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Twee prachtige wandvazen in een diamant vormige koperen draad frame. Ontworpen om een grafisch effect te creëren als de vaas aan de muur wordt gehangen. Kunnen op verschillende manieren gebruikt worden als: van hangende organiser tot vaas voor uw favoriete plant. Realiseer een prachtig effect door meerdere Trigg wandvazen op te hangen of door verschillende formaten te combineren.

  Kapstok Flip - Espresso - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip - Espresso - 5 Haken - Umbra
  25,45
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip - Espresso - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip - Espresso - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30120/th2/kapstok-flip---espresso---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 25,45. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -29%
  Wisser Buddy - Wit - Umbra - Wisser Buddy - Wit - Umbra
  9,95
  13.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wisser Buddy - Wit - Umbra Wisser Buddy - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256045/th2/wisser-buddy---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 9,95. in_stock 5.0

  Deze kunststof wisser van Umbra is voorzien van een decoratief en modern handvat. Dit maakt de wisser ook leuk als decoratie. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Klik hier en laat u inspireren door de gehele collectie.

 • -3%
  Zeeppompje Penguin - Zwart - Umbra - Zeeppompje Penguin - Zwart - Umbra
  16,95
  17.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Penguin - Zwart - Umbra Zeeppompje Penguin - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30171/th2/zeeppompje-penguin---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 16,95. in_stock 5.0

  Zeeppomp Penguin Umbra Zwart
  Zeeppompje Penguin van Umbra is wel een heel leuke voor in de badkamer of in de keuken. Behalve een fris en vrolijk design wordt elke handenwasser hier vrolijk van. Want dit zeeppompje Pinguin is ook ontzettend handig en functioneel. Het zeep vloeit er gemakkelijk uit, waardoor zelfs het wassen van de handen een fluitje van een cent wordt en niet meer dan enkele seconden in beslag zal nemen. Ideaal en handig! 

  De zeeppomp heeft een capaciteit van 355ml en is voorzien van een smal verticaal venstertje zodat u kunt zien hoeveel zeep er nog over is. Deze Penguin zeeppomp heeft een toepasselijke naam omdat elke pomp eruit ziet als een schattige kleine pinguin, een "soft touch" afwerking heeft en ook voor zowel kinderen als volwassenen eenvoudig te gebruiken is. 

  Details Zeeppomp Penguin

  • Helder verticaal venstertje om vast te stellen hoeveel zeep er nog in de pomp aanwezig is.
  • Met een hand te bedienen.
  • Grote oppervlakte om de pomp te bedienen en eenvoudig bij te vullen. 
  • Capaciteit van 355ML
  • BPA-Vrij
  Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra - Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra Douche Organiser Cubiko - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471025/th2/douche-organiser-cubiko---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock 5.0

  De Cubiko Douche Organiser of Caddy van Umbra heeft twee grote planken en op maat gemaakte S-haken. Eenvoudig over de douchekop of douche deur heen te hangen! Umbra heeft de Cubiko ontworpen om meer verfijning en veelzijdigheid aan de standaard douche caddy toe te voegen. 

  - Aangebrachte afwateringsgaten dus water blijft niet liggen op de planken.
  - De dubbele S-haken kunnen ook gebruikt worden om een scheermesje in te klemmen.
  - De twee S-haken zijn te verplaatsen.
  - 1 verplaatsbare dubbele S-haak.
  - Over de deur clip.

   

  Boekensteun Wit - Groot - Umbra - Boekensteun wit - groot - Umbra (SALE)
  19,95
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun Wit - Groot - Umbra Boekensteun Wit - Groot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/169535/th2/boekensteun-wit---groot---umbra-sale[1].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Zoekt u een mooie oplossing voor uw boeken? Met de Boekensteun wit van Umbra kunt u uw boeken laten zweven! U bevestigt de steun aan de muur en slaat het onderste boek er met de kaft omheen. Vervolgens stapelt u de andere boeken er bovenop, waardoor de steun niet meer zichtbaar is. Een stijlvolle oplossing voor boekenliefhebbers!

  Geschikt voor:
  - Max. 9 kg. boeken
  - Stapel van max. 25,4 cm diep

  Inclusief bevestigingsmateriaal.

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Boekensteun Zilver - Groot - Umbra - Boekensteun zilver - groot - Umbra
  17,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun Zilver - Groot - Umbra Boekensteun Zilver - Groot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247866/th2/boekensteun-zilver---groot---umbra[0].jpg Te koop voor 17,95. in_stock

  Deze boekensteun is 'onzichtbaar'! Het werkt als volgt. U slaat een boek open, u schuift hem om de boekensteun heen en u klapt het boek weer dicht. Het horizontale plankje is al niet meer zichtbaar! Nu kunt u uw andere boeken er bovenop leggen, waardoor ook het verticale gedeelte van de steun niet meer zichtbaar is. Het lijkt wel of uw stapel boeken zweeft! Een prachtige afwerking, vooral als u liever geen plankjes of boekensteunen in het zicht wilt hebben. 

  Geschikt voor:
  - Max. 9 kg. boeken

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotolijst Matrix - 13x18 - Metaal - Zwart - Umbra - Fotolijst Matrix - 13x18 - Metaal - Zwart - Umbra
  24,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix - 13x18 - Metaal - Zwart - Umbra Fotolijst Matrix - 13x18 - Metaal - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/330671/th2/fotolijst-matrix---13x18---metaal---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 24,00. in_stock

  Deze bijzondere fotolijst Matrix van Umbra bestaat uit een lijst van 13x18 in een robuust, metalen frame. Hierdoor lijkt de foto te zweven aan uw wand of op uw kast. Deze fotolijst kunt u zowel staand als hangend gebruiken. De sobere look zorgt ervoor dat uw foto de blikvanger wordt en hierdoor kunt u deze fotolijst in ieder interieur plaatsen. Geef leuke momenten en mooie herinneringen een prominente plek in uw interieur met deze fraaie fotolijst Matrix van Umbra.

  Sieradendoos Stowit - Wit - Umbra - Sieradendoos Stowit - Wit - Umbra
  59,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Stowit - Wit - Umbra Sieradendoos Stowit - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371096/th2/sieradendoos-stowit---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 59,00. in_stock

  De sieradendoos stowit van Umbra is heel handig en ook te gebruiken als decoratie in uw kamer of badkamer. De sieradendoos is makkelijk te gebruiken en heeft een uniek design.                                                            

  Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra - Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra
  34,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra Toiletrolhouder Tucan - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471050/th2/toiletrolhouder-tucan---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 34,90. in_stock 5.0
 • -20%
  Sieradendoosje Tesora - Koper - Umbra - Sieradendoosje Tesora - Koper - Umbra
  28,-
  35.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoosje Tesora - Koper - Umbra Sieradendoosje Tesora - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341684/th2/sieradendoosje-tesora---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 28,00. in_stock Dit moderne juwelendoosje is gemaakt van ruwe materialen. De contrasterende eigenschappen van koper en beton geven en verfijnde opslag van uw mooiste sieraden.
  Boekenhouder Pelica - Umbra - Boekenhouder Pelica - Umbra
  19,90
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Boekenhouder Pelica - Umbra Boekenhouder Pelica - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255722/th2/boekenhouder-pelica---umbra[0].jpg Te koop voor 19,90. in_stock

  Strakke en praktische boekenhouder van het merk Umbra. De houder heeft door zijn materialen, kunstof en metaal, een modern en strak uiterlijk. Past perfect in een modern interieur. Door de kunsttoffe plaat aan de voorkant blijven de pagina's op hun plek. Ook prima geschikt voor een I-pad. Ideaal om bijvoorbeeld een recept makkelijk af te lezen.

  Sieradendoos Stowit - Zwart - Umbra - Sieradendoos Stowit - Zwart - Umbra
  59,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Stowit - Zwart - Umbra Sieradendoos Stowit - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404828/th2/sieradendoos-stowit---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock
 • -16%
  Sjaalhouder Boho - Zwart - Met Ringen - Umbra - Sjaalhouder Boho - Zwart - met ringen - Umbra
  12,63
  14.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sjaalhouder Boho - Zwart - Met Ringen - Umbra Sjaalhouder Boho - Zwart - Met Ringen - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/226462/th2/sjaalhouder-boho---zwart---met-ringen---umbra[0].jpg Te koop voor 12,63. in_stock

  Deze sjalenhouder  Boho van Umbra heeft iets bijzonders. Hoe meer sjaals er in gehangen worden, hoe mooier de hanger wordt. Steeds meer gaat hij de vorm van een jurk aannemen. Zo wordt het een mooie decoratie voor aan de deur of in de kast. Geschikt voor de gang, slaapkamer of woonkamer. Elke kamer wordt ermee opgefleurt!

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Wit - Umbra - Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Wit - Umbra
  124,95
  Leverbaar vanaf 19-05-2017
  Merk: Umbra Categorie: Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Wit - Umbra Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341714/th2/ladder-hub---uitschuifbaar---decoratief---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 124,95. in_stock

  Handdoekrek en of sierladder gemaakt van wit gebeitste essenhout en staal. Een stijlvolle hangrek voor kleren, linnen en of accessoires. Deze stelbare ladder is een multifunctionele manier om je rommel in welke ruimte dan ook op een stijlvolle manier te organiseren. 
   

  Stelbaar in de breedte, dus voor ieder gebruik.
  Modern design.
  Uitbreidbaar.
  Vier gekartelde haken.
  Geschikt voor bijvoorbeeld handdoeken of kleding.

  Fotolijst Flo - 6 Foto's - Chroom - 10x15 - Umbra - Fotolijst Flo - 6 foto's - Chroom - 10x15 - Umbra
  29,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Flo - 6 Foto's - Chroom - 10x15 - Umbra Fotolijst Flo - 6 Foto's - Chroom - 10x15 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30160/th2/fotolijst-flo---6-fotos---chroom---10x15---umbra[0].jpg Te koop voor 29,90. in_stock 4.8

  In fotolijst Flo chroom kunt u al uw favoriete foto's kwijt. Niet alleen van alle kinderen, maar ook van familie, vrienden en bijzondere plekken waar u bent geweest. Het strakke design van fotolijst Flo chroom zorgt ervoor dat de fotolijst een plaatje is om te zien. Ook de kwaliteit mag er zijn. Gelukkig maar, want zo kunt u jarenlang genieten van een prachtige lijst met mooie foto's. 

 • -29%
  Fotolijst Art Luna - Wit - Umbra - Fotolijst Art Luna - Wit - Umbra
  42,37
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Art Luna - Wit - Umbra Fotolijst Art Luna - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247279/th2/fotolijst-art-luna---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 42,37. in_stock

  Umbra Fotolijst Art Luna is wanddecoratie met ruimte voor maarliefst negen foto's. Liever geen fotolijstjes verspreid door de kamer? In deze lijst kunnen de mooiste foto's gecombineerd worden. Dit zorgt voor een prachtig effect op elke wand. 

   • Afmetingen: ø 58,5 x D,5 6 cm
   • Materiaal: Kunststof
   • Geschikt voor 9 foto's
   • Foto formaat: L 10 x B 15 cm
   • Mooie fotocollage voor aan de wand

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wandvaas Trigg - Large - Koper - Umbra - Wandvaas Trigg - Large - Koper - Umbra
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandvaas Trigg - Large - Koper - Umbra Wandvaas Trigg - Large - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404955/th2/wandvaas-trigg---large---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Een prachtige wandvaas in een diamant vormige koperen draad frame. Ontworpen om een grafisch effect te creëren als de vaas aan de muur wordt gehangen. Kan op verschillende manieren gebruikt worden als: van hangende organiser tot vaas voor uw favoriete plant. Realiseer een prachtig effect door meerdere Trigg wandvazen op te hangen of door verschillende formaten te combineren.

 • -1%
  Sjaalhanger Ivy - Umbra - Sjaalhanger Ivy - Umbra
  9,95
  10.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sjaalhanger Ivy - Umbra Sjaalhanger Ivy - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247266/th2/sjaalhanger-ivy---umbra[0].jpg Te koop voor 9,95. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Cubby - Wit - 2 Haken - Umbra - Kapstok Cubby - Wit - 2 Haken - Umbra
  34,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Cubby - Wit - 2 Haken - Umbra Kapstok Cubby - Wit - 2 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255618/th2/kapstok-cubby---wit---2-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Deze speelse kapstok van Umbra is multifunctioneel. Hij bevat twee haken om vanalles aan op te hangen. Daarnaast heeft hij een handig opbergbakje bovenin voor bijvoorbeeld sleutels, een zonnebril of je mobiele telefoon. Met zijn bijzondere design is deze kapstok nooit saai in huis. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Nikkel - 8 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Nikkel - 8 Haken - Umbra
  53,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Nikkel - 8 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Nikkel - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247285/th2/kapstok-flip-hook---nikkel---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 53,00. in_stock 4.5

  De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maarliefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. 

   • Afmetingen: L 81 x H 7 x D 6,5 cm
   • Materiaal: Hout en metaal
   • Aantal haken: 8
   • Eenvoudig inklapbaar en ruimtebesparend
   • Inclusief bevestigings materiaal

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Sieradendoos Spindle - Wit - Hout - Umbra - Sieradendoos Spindle - Wit - Hout - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Spindle - Wit - Hout - Umbra Sieradendoos Spindle - Wit - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404827/th2/sieradendoos-spindle---wit---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock 5.0
 • -14%
  Keukenrolhouder Muur Groove - Nikkel - Umbra - Keukenrolhouder Muur Groove - Nikkel - Umbra
  17,15
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Muur Groove - Nikkel - Umbra Keukenrolhouder Muur Groove - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/406276/th2/keukenrolhouder-muur-groove---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 17,15. in_stock
 • -5%
  Wanddecoratie Libellen Nikkel (Set Van 20) - Umbra - Wanddecoratie libellen nikkel (set van 20) - Umbra
  23,70
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Libellen Nikkel (Set Van 20) - Umbra Wanddecoratie Libellen Nikkel (Set Van 20) - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/169652/th2/wanddecoratie-libellen-nikkel-set-van-20---umbra[0].jpg Te koop voor 23,70. in_stock 4.0

  Tegenwoordig is het ontzettend hip om die witte muur te transformeren in een vrolijke muur vol leuke accessoires. Zo kunt u deze vrolijke wanddecoratie libellen ophangen voor een speels effect en extra sfeer. Helemaal anno nu en ontzettend leuk voor in het hele huis. Met deze wanddecoratie libellen wordt iedere muur een plaatje!

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wanddecoratie Prisma - Goud - Umbra - Wanddecoratie Prisma - Goud - Umbra
  29,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Prisma - Goud - Umbra Wanddecoratie Prisma - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247304/th2/wanddecoratie-prisma---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Tegenwoordig versieren we onze muren niet alleen met een nieuw kleurtje of behangetje, maar is het plakken van wanddecoratie de trend. Zo ook de wanddecoratie Prisma van Umbra. Deze prisma's kunnen een saaie muur omtoveren in een hippe muur. En dat in enkele minuten! De wanddecoratie Prisma's van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Zo kunt u ze in een lijn boven het aanrechtblad van uw keuken bevestigen, maar zal ook de slaapkamer en woonkamer er gezellig van worden. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -5%
  Prullenbak Touch - Blauw - Met Deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Blauw - Met deksel - Umbra
  18,95
  19.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Blauw - Met Deksel - Umbra Prullenbak Touch - Blauw - Met Deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256149/th2/prullenbak-touch---blauw---met-deksel---umbra[0].jpg Te koop voor 18,95. in_stock 5.0

  Prullenbak Touch Blauw - met draaiende deksel
  Dit schattig en stijlvol Prullenbakje Touch van Umbra met draaiende deksel is een moderne toevoeging aan elke keuken, badkamer en toilet. Vanzelfsprekend mooi te combineren met de overige accessoires uit de Touch-serie en verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Umbra 
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

 • -6%
  Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra - Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra
  7,50
  7.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra Tandenborstelhouder Touch - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256124/th2/tandenborstelhouder-touch---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra - Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404835/th2/gordijnroede-cappa-nikkel---uitschuifbaar-182-365-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock 5.0

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Zeeppompje Penguin - Wit - Umbra - Zeeppompje Penguin - Wit - Umbra (SALE)
  18,05
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Penguin - Wit - Umbra Zeeppompje Penguin - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30172/th2/zeeppompje-penguin---wit---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 18,05. in_stock

  Zeeppomp Penguin Umbra Wit
  Zeeppompje Penguin van Umbra is wel een heel leuke voor in de badkamer of in de keuken. Behalve een fris en vrolijk design wordt elke handenwasser hier vrolijk van. Want dit zeeppompje Pinguin is ook ontzettend handig en functioneel. Het zeep vloeit er gemakkelijk uit, waardoor zelfs het wassen van de handen een fluitje van een cent wordt en niet meer dan enkele seconden in beslag zal nemen. Ideaal en handig! 

  De zeeppomp heeft een capaciteit van 355ml en is voorzien van een smal verticaal venstertje zodat u kunt zien hoeveel zeep er nog over is. Deze Penguin zeeppomp heeft een toepasselijke naam omdat elke pomp eruit ziet als een schattige kleine pinguin, een "soft touch" afwerking heeft en ook voor zowel kinderen als volwassenen eenvoudig te gebruiken is. 

  Details Zeeppomp Penguin

  • Helder verticaal venstertje om vast te stellen hoeveel zeep er nog in de pomp aanwezig is.
  • Met een hand te bedienen.
  • Grote oppervlakte om de pomp te bedienen en eenvoudig bij te vullen. 
  • Capaciteit van 355ML
  • BPA-Vrij
  Wanddecoratie Chrysalis - Kleur Vlinders - Set Van 16 - Umbra - Wanddecoratie Chrysalis - Kleur vlinders - Set van 16 - Umbra
  14,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Chrysalis - Kleur Vlinders - Set Van 16 - Umbra Wanddecoratie Chrysalis - Kleur Vlinders - Set Van 16 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247302/th2/wanddecoratie-chrysalis---kleur-vlinders---set-van-16---umbra[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock

  Set van 16 vlinders - Chrysalis Umbra
  Tegenwoordig versieren we onze muren niet alleen met een nieuw kleurtje of behangetje, maar is het plakken van wanddecoratie de trend. Zo ook de wanddecoratie vlinders in kleur van Umbra. Deze kleine vlindertjes kunnen een saaie muur omtoveren in een hippe muur. En dat in enkele minuten! De wanddecoratie vlinders van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Zo kunt u ze in een lijn boven het aanrechtblad van uw keuken bevestigen, maar zal ook de slaapkamer en woonkamer er gezellig van worden. 

  Drie afmetingen:

  • 6 x 15,2x12,7cm
  • 4 x 10,2 x 12,7cm
  • 4 x 10,2 x 7,6cm
  Stoel Oh - Zwart - Umbra - Stoel OH - Zwart - Umbra
  59,95
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Stoel Oh - Zwart - Umbra Stoel Oh - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255628/th2/stoel-oh---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Stoel OH Umbra - Zwart
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

   

 • -18%
  Kapstok Flip - Naturel - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip - Naturel - 5 Haken - Umbra
  24,60
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip - Naturel - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip - Naturel - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/422395/th2/kapstok-flip---naturel---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 24,60. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Prullenbak Woodrow - Wit - 9l -umbra - Prullenbak Woodrow - Wit - 9L -Umbra (SALE)
  23,11
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Wit - 9l -umbra Prullenbak Woodrow - Wit - 9l -umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470983/th2/prullenbak-woodrow---wit---9l--umbra-sale[0].jpg Te koop voor 23,11. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 • -14%
  Fotolijst Prisma -15x15x7,6cm - Messing - Umbra - Fotolijst Prisma -15x15x7,6cm - messing - Umbra
  10,72
  12.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Prisma -15x15x7,6cm - Messing - Umbra Fotolijst Prisma -15x15x7,6cm - Messing - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255552/th2/fotolijst-prisma--15x15x76cm---messing---umbra[0].jpg Te koop voor 10,72. in_stock

  Toon je foto's in deze prachtige geometrische fotoframe Prisma van Umbra. Je kan de lijst plaatsen op een tafel of op de muur hangen, deze fotolijst zal een derde dimensie toevoegen aan uw foto's! De foto lijkt te zweven tussen twee glazen paneeltjes! De prisma fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren, combineer jouw favorieten!

  Kapstokken Wandhaken Buddy - Wit - Set Van 3 - Umbra - Kapstokken Wandhaken Buddy - Wit - Set van 3 - Umbra
  19,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstokken Wandhaken Buddy - Wit - Set Van 3 - Umbra Kapstokken Wandhaken Buddy - Wit - Set Van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471009/th2/kapstokken-wandhaken-buddy---wit---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock
  Fotoboom Laurel - Wit - Umbra - Fotoboom Laurel - Wit - Umbra
  19,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotoboom Laurel - Wit - Umbra Fotoboom Laurel - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30162/th2/fotoboom-laurel---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Waarom zou u alle foto's verbergen in een fotoalbum? Het is namelijk erg leuk om de leukste foto's aan iedereen te laten zien in de fotoboom laurel wit van Umbra. In deze fotoboom Laurel wit van Umbra krijgen uw foto's niet alleen een mooi plekje, maar krijgt de plek waar deze fotoboom staat een stijlvol woonaccessoire erbij. De fotoboom Laurel wit van Umbra is niet alleen leuk voor uzelf, maar ook een leuk en origineel cadeau.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotohouder Fotofalls - Umbra - Fotohouder Fotofalls - Umbra
  26,96
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotohouder Fotofalls - Umbra Fotohouder Fotofalls - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247276/th2/fotohouder-fotofalls---umbra[0].jpg Te koop voor 26,96. in_stock

  Aan deze Foto Falls boom van Umbra groeien geen bladeren, maar foto's! Als u op zoek bent naar een opvallende manier om uw foto's aan iedereen te laten zien, dan is deze Foto Falls fotoboom van Umbra precies wat u zoekt! Deze 'boom' is ontworpen door Tom Vincent en er kunnen 18 foto's aan zijn 'takken' gehangen worden. De fotoboom is een perfect stukje decor voor feesten en partijen, maar is natuurlijk ook leuk voor in huis.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Sieradenhouder Trigem - Nikkel - Umbra - Sieradenhouder Trigem - Nikkel - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Trigem - Nikkel - Umbra Sieradenhouder Trigem - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404831/th2/sieradenhouder-trigem---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock 4.0
  Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra - Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra
  26,95
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra Toiletrolhouder Vana - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/408391/th2/toiletrolhouder-vana---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 26,95. in_stock 3.0
  Glasmarkers - Buddy - Flessenstop - 7-delig - Umbra - Glasmarkers - Buddy - Flessenstop - 7-delig - Umbra
  15,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Glasmarkers - Buddy - Flessenstop - 7-delig - Umbra Glasmarkers - Buddy - Flessenstop - 7-delig - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30139/th2/glasmarkers---buddy---flessenstop---7-delig---umbra[0].jpg Te koop voor 15,00. in_stock

  Deze flessenstop en glasmarkers maken elk feestje nog leuker en gezelliger. Het drinken wordt een feest, maar het kijken naar deze flessenstop en glasmarkers ook. Tip! Geef deze flessenstop en glasmarkers cadeau. Origineel, stijlvol en grappig! De flessenstop en glasmarkers zijn van het merk Umbra, dat nog veel meer leuke producten in de collectie hebben. Dus dat de flessenstop en glasmarkers garant staan voor plezier is een feit.

  Douche Organiser Bask - Wit - Umbra - Douche Organiser Bask - Wit - Umbra
  25,92
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Bask - Wit - Umbra Douche Organiser Bask - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247265/th2/douche-organiser-bask---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 25,92. in_stock 5.0

  Deze Douche Orgaiser Bask van Umbra bestaat uit 3 ( van polypropyleen gemaakte) mandjes opgehangen aan een RVS kogeltjes ketting en twee haken. Kan worden opgehangen aan bijvoorbeeld de douchekop of roede van het douchegordijn. De mandjes lekken uit zichzelf uit! Zowel praktisch als functioneel.

 • -11%
  Lijst T-shirt T-frame - Zwart - Umbra - Lijst T-Shirt T-Frame - Zwart - Umbra
  26,80
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Lijst T-shirt T-frame - Zwart - Umbra Lijst T-shirt T-frame - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256234/th2/lijst-t-shirt-t-frame---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 26,80. in_stock

  Hang uw mooiste T-shirt van uw favoriete voetbalclub, band of idool aan de muur met het zwarte T-shirt T-frame van Umbra. Het frame dient niet alleen als wanddecoratie, maar hij roept ook nog eens leuke herinneringen op! Deze lijst is ook in het wit verkrijgbaar.

  Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Koper - Umbra - Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Koper - Umbra
  29,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Koper - Umbra Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341470/th2/wanddecoratie-mariposa-vlinders---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock Deze set wanddecoratie bestaat uit 9 prachtige vlinders gemaakt van metaal. Een originele wanddecoratie die overal in huis toepasbaar is. Verkrijgbaar in diverse designs en kleuren.
  Sieradenhouder Tesora - Koper - Beton - Umbra - Sieradenhouder Tesora - Koper - Beton - Umbra
  34,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Tesora - Koper - Beton - Umbra Sieradenhouder Tesora - Koper - Beton - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404829/th2/sieradenhouder-tesora---koper---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 34,90. in_stock
  Gordijnroede Coretto Nikkel - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra - Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Nikkel - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra Gordijnroede Coretto Nikkel - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404858/th2/gordijnroede-coretto-nikkel---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock 5.0

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor - Set Van 3 - Umbra - Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor - Set van 3 - Umbra (SALE)
  19,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor - Set Van 3 - Umbra Kapstokken Wandhaken Buddy - Multicolor - Set Van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471008/th2/kapstokken-wandhaken-buddy---multicolor---set-van-3---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock
  Kapstok Skyline - Zwart - 5 Haken - Umbra - Kapstok Skyline - Zwart - 5 Haken - Umbra
  26,96
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Skyline - Zwart - 5 Haken - Umbra Kapstok Skyline - Zwart - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471014/th2/kapstok-skyline---zwart---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 26,96. in_stock
 • -5%
  Zeeppompje Otto - Wit - Met Sensor - Umbra - Zeeppompje Otto - Wit - met sensor - Umbra
  39,95
  41.90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Otto - Wit - Met Sensor - Umbra Zeeppompje Otto - Wit - Met Sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247288/th2/zeeppompje-otto---wit---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock 5.0

  De automatische zeepdispenser Otto van Umbra is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het design is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen. 

   • Afmetingen: H 22 x B 10 x D 9 cm
   • Materiaal: Chroom en kunststof
   • Zeepdispenser met sensor
   • Inhoud: 177 ml
   • Exclusief batterijen (4x AAA)

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Afdruiprek Tub - Wit - Umbra - Afdruiprek Tub - Wit - Umbra
  21,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Tub - Wit - Umbra Afdruiprek Tub - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247291/th2/afdruiprek-tub---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock 5.0

  Het Tub Afdruiprek van Umbra is ideaal om de vaat te drogen. Dankzij het geïntegreerde drainage systeem is een onderblad overbodig. De inventieve indeling maakt het mogelijk om de vaat op verschillende wijze in te delen, zo is er altijd plek. 

   • Afmetingen: L 35,5 x B 38 x H 19 cm
   • Materiaal: Kunststof
   • Geïntegreerd drainagesysteem
   • Praktische indeling

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotolijst Prisma - 15x20x7,6cm - Messing - Umbra - Fotolijst Prisma - 15x20x7,6cm - messing - Umbra
  14,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Prisma - 15x20x7,6cm - Messing - Umbra Fotolijst Prisma - 15x20x7,6cm - Messing - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255557/th2/fotolijst-prisma---15x20x76cm---messing---umbra[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock

  Toon je foto's in deze prachtige geometrische fotoframe Prisma van Umbra. Je kan de lijst plaatsen op een tafel of op de muur hangen, deze fotolijst zal een derde dimensie toevoegen aan uw foto's! De foto lijkt te zweven tussen twee glazen paneeltjes! De prisma fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren, combineer jouw favorieten!

 • -5%
  Wisser Buddy - Blauw - Umbra - Wisser Buddy - Blauw - Umbra
  9,45
  9.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wisser Buddy - Blauw - Umbra Wisser Buddy - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255982/th2/wisser-buddy---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 9,45. in_stock

  Met deze grappige wisser Buddy van Umbra wordt het een stuk leuker om je badkamer weer droog te maken na het douchen. De douchewisser hang je gemakkelijk op aan z'n houder met zuignap.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wandrek Cubist - Large - Wit - Umbra - Wandrek Cubist - Large - Wit - Umbra
  49,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandrek Cubist - Large - Wit - Umbra Wandrek Cubist - Large - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404950/th2/wandrek-cubist---large---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  Wandrek Cubist van Umbra is een multifunctioneel rek met een uitneembaar bakje. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten. 

  Specificaties

  Veelzijdige wandrek.
  Bevestiging aan wand of bureau.
  Kan op verschillende manieren worden in elkaar gezet.
  Gelaste vierkanten staven frame. 
  Het houten bakje is voorzien van een kunsstoffen inzetstuk om waterschade te voorkomen.
   

  Zeeppomp Otto Rood - Met Sensor - Umbra - Zeeppomp Otto rood - met sensor - Umbra
  41,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Otto Rood - Met Sensor - Umbra Zeeppomp Otto Rood - Met Sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470993/th2/zeeppomp-otto-rood---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 41,90. in_stock 5.0

  De Otto van Umbra is een elegante en moderne zeep dispenser met sensor. De automatische zeep dispenser is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het ontwerp is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen.

  Overige specificaties
  Hands-free, geen ziektekiemen of vlekken die achter blijven.
  Neemt maar weinig ruimte in beslag in een hoekje.
  Kan ook gebruikt worden als hand desinfectiemiddel.
  Mooi gevormde automatische zeeppomp.
  Inhoud 177ml zeep of handen desinfectiemiddel.
  4x AAA-batterijen (niet inbegrepen).

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -43%
  Koelkastmagneet Talk Bubble Wit (Set Van 3) - Umbra - Koelkastmagneet Talk Bubble wit (set van 3) - Umbra
  4,98
  8.75
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Koelkastmagneet Talk Bubble Wit (Set Van 3) - Umbra Koelkastmagneet Talk Bubble Wit (Set Van 3) - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30116/th2/koelkastmagneet-talk-bubble-wit-set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 4,98. in_stock 4.0

  Nog een boodschap voor iemand? Schrijf het op de koelkastmagneten van Umbra. Deze Talk Bubbles zijn leuk en handig, maar toch voornamelijk leuk. Is er een slaapkop in huis, verwelkom de persoon in kwestie met een leuke tekst op de koelkast. Mag u iets niet vergeten? Noteer het op de koelkast! Maak het uzelf en de rest van het gezin gemakkelijk, meldt het met de Talk Bubbles.  

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotolijst Huddle - Espresso - Umbra - Fotolijst Huddle - Espresso - Umbra
  41,75
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Huddle - Espresso - Umbra Fotolijst Huddle - Espresso - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30153/th2/fotolijst-huddle---espresso---umbra[0].jpg Te koop voor 41,75. in_stock 4.0

  Met fotolijst Huddle espresso van Umbra is het nooit saai in huis. Met maar plek voor maar liefst elf foto's heeft u altijd om naar te kijken. Bewaar in deze fotolijst Huddle espresso foto's van de leukste momenten, personen en voorwerpen. Fotolijst Huddle espresso is ook zonder foto's een plaatje om te zien. Geniet en bewonder jarenlang, want ook de kwaliteit mag er zijn!

  Productinformatie:

  • Lijsten: L 9 x B 8 cm (x2), L 10 x B 15 cm (x8), L 18 x B 13 cm (x1) 
 • -10%
  Stoel Oh - Wit - Umbra - Stoel OH - Wit - Umbra
  54,-
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Stoel Oh - Wit - Umbra Stoel Oh - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256299/th2/stoel-oh---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 54,00. in_stock

  Stoel OH Umbra - Wit
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

  Servethouder Buddy Napkin - Umbra - Servethouder buddy napkin - umbra (SALE)
  14,99
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Servethouder Buddy Napkin - Umbra Servethouder Buddy Napkin - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470970/th2/servethouder-buddy-napkin---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 14,99. in_stock

  Servethouder buddy napkin - umbra

 • -26%
  Fotolijst Art Luna - Zwart - Umbra - Fotolijst Art Luna - Zwart - Umbra
  44,60
  60.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Art Luna - Zwart - Umbra Fotolijst Art Luna - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247278/th2/fotolijst-art-luna---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 44,60. in_stock

  Een prachtige wanddecoratie, met of zonder foto's! De multi fotolijst Luna heeft een prachtig ontwerp waardoor het ook zonder foto's een mooie wanddecoratie is. Het ontwerp heeft aziatische invloeden door het gebruik van de rijstpapier afbeeldingen in de verschillende lijstjes, deze zijn te vervangen door foto's of kaarten van u zelf. Uiteraard kunt u ook diverse kleine decoratieve spulletjes in de vakken stoppen voor een leuk effect.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -5%
  Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra - Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra
  9,45
  10.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra Zeeppompje Touch - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256143/th2/zeeppompje-touch---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 9,45. in_stock

  Ongemerkt is het zeeppompje het accessoire waar we met z'n allen nauwelijks zonder kunnen. Want bij elk toiletbezoek en na elke bereiding van de maaltijd gebruiken we een zeeppompje om onze handen te reinigen. Dit zeeppompje Touch blauw van Umbra is stijlvol en te combineren met elke keuken en elke badkamer. Uiteraard zorgt deze vooral voor veel gemak, want dat is waar het zeeppompje Touch ook om draait.

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Stoel Oh - Blauw - Umbra - Stoel OH - Blauw - Umbra
  45,30
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Stoel Oh - Blauw - Umbra Stoel Oh - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256308/th2/stoel-oh---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 45,30. in_stock 5.0

  Stoel OH Umbra - Blauw
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

 • -5%
  Prullenbak Woodrow - Donker Grijs - 9l -umbra - Prullenbak Woodrow - Donker Grijs - Umbra
  21,44
  22.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Donker Grijs - 9l -umbra Prullenbak Woodrow - Donker Grijs - 9l -umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404732/th2/prullenbak-woodrow---donker-grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 21,43. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Gordijnroede Coretto Nikkel - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra - Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Nikkel - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra Gordijnroede Coretto Nikkel - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404862/th2/gordijnroede-coretto-nikkel---uitschuifbaar-91-137-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Flessenopener Buddy - Umbra - Flessenopener Buddy - Umbra
  11,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Flessenopener Buddy - Umbra Flessenopener Buddy - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30187/th2/flessenopener-buddy---umbra[0].jpg Te koop voor 11,95. in_stock

  Iedereen kent het probleem vast wel. U geeft een feestje en honderd keer komt de vraag voorbij waar de flessenopener is gebleven. Want die is altijd overal en nergens. Maar de Flessenopener Buddy van Umbra verdwijnt nooit. Deze unieke flessenopener is namelijk je Buddy voor altijd. Nooit meer op zoek, want de Buddy Flessenopener van Umbra is en blijft voor altijd je maatje. Met zijn stijlvolle design maakt hij er ook nog eens echt een feestje van! 

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotohouder Crowd - Umbra - Fotohouder Crowd - Umbra
  25,13
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotohouder Crowd - Umbra Fotohouder Crowd - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247280/th2/fotohouder-crowd---umbra[0].jpg Te koop voor 25,13. in_stock

  Uw mooiste momenten geeft u een mooi podium met de Umbra Crowd fotohouder.De Crowd fotohouder van Umbra is perfect om uw mooiste momenten samen te brengen en in uw intrieur te laten zien. Deze fotohouder kunt u bovendien uitrekken of in elkaar schuiven, zo bepaalt u de dichtheid van de kaarten of foto's. Deze fotohouder heeft 15 clipjes en kan dus 15 kaarten of foto's houden.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

   

  Klok Numbra - Zwart - Umbra - Klok Numbra - Zwart - Umbra (SALE)
  44,96
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Klok Numbra - Zwart - Umbra Klok Numbra - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255647/th2/klok-numbra---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 44,96. in_stock

  Creëer je eigen klok met deze "Do it yourself" Numbra klok van Umbra. Hang het uurwerk op en plak de metalen letters naar eigen idee om de klok heen. Dit kan in een mooie cirkel maar kan ook op een speelse manier, zo groot of zo klein als u zelf wilt. Door de verschillende stijlen cijfers heeft de klok van zichzelf al een speels effect.

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -17%
  Gordijnroede Coretto Zwart - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra - Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  24,95
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Zwart - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra Gordijnroede Coretto Zwart - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404857/th2/gordijnroede-coretto-zwart---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Wandplank Stealth - Zwart - Umbra - Wandplank Stealth - Zwart - Umbra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandplank Stealth - Zwart - Umbra Wandplank Stealth - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404944/th2/wandplank-stealth---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  De wandplank Stealth van Umbra is een geometrische en hoekige plank die in twee richtingen gemonteerd kan worden. De ontwerper van de plank wilde een wandplank ontwerpen die een flexibel onderdeel van een dynamische wand kon zijn. 

  • Decoratief en functioneel.
  • Kan worden opgehangen in twee verschillende richtingen.
  • Geometrische vorm. 

                                   

  Kapstok Double Buddy - Voor Over De Deur - Zwart - Umbra - Kapstok Double Buddy - voor over de deur - zwart - Umbra
  15,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Double Buddy - Voor Over De Deur - Zwart - Umbra Kapstok Double Buddy - Voor Over De Deur - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449902/th2/kapstok-double-buddy---voor-over-de-deur---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 15,00. in_stock 3.0

  Double buddy kapstokken van Umbra.
  De Buddy kapstokken van Umbra zijn inmiddels een begrip voor liefhebbers en vormen voor veel mensen vrolijke handige vriendjes. De dubbel buddy is een toevoeging van Umbra aan de buddy serie, een dubbele kapstok verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. De Double buddy is eenvoudig te monteren met de meegeleverde wandbevestiging. Ook wordt er een haak voor over de deur meegeleverd, waardoor ophangen binnen een minuut gepiept is. Ideaal voor in de badkamer, slaapkamer en of kleedruimte.


   

 • -7%
  Sieradendoos Terrace - Walnoot - Umbra - Sieradendoos Terrace - walnoot - Umbra
  37,05
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Terrace - Walnoot - Umbra Sieradendoos Terrace - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471073/th2/sieradendoos-terrace---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 37,05. in_stock
  Wanddecoratie Monarchy - Wit - Set Van 24 - Umbra - Wanddecoratie Monarchy - Wit - Set van 24 - Umbra
  24,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Monarchy - Wit - Set Van 24 - Umbra Wanddecoratie Monarchy - Wit - Set Van 24 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247303/th2/wanddecoratie-monarchy---wit---set-van-24---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Tegenwoordig versieren we onze muren niet alleen met een nieuw kleurtje of behangetje, maar is het plakken van wanddecoratie de trend. Zo ook de wanddecoratie vlinders wit van Umbra. Deze kleine vlindertjes kunnen een saaie muur omtoveren in een hippe muur. En dat in enkele minuten! De wanddecoratie vlinders van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Zo kunt u ze in een lijn boven het aanrechtblad van uw keuken bevestigen, maar zal ook de slaapkamer en woonkamer er gezellig van worden. 

   

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Beker Touch - Wit - Umbra - Beker Touch - Wit - Umbra
  7,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Beker Touch - Wit - Umbra Beker Touch - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256103/th2/beker-touch---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Stoel OH - Oranje - Umbra - Stoel OH - Oranje - Umbra
  59,95
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Stoel OH - Oranje - Umbra Stoel OH - Oranje - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256302/th2/stoel-oh---oranje---umbra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Stoel OH Umbra - Oranje
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

  Tijdschriftenbak Gazette - Wit - Umbra - Tijdschriftenbak Gazette - Wit - Umbra (SALE)
  49,-
  Leverbaar vanaf 10-05-2017
  Merk: Umbra Categorie: Tijdschriftenbak Gazette - Wit - Umbra Tijdschriftenbak Gazette - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371048/th2/tijdschriftenbak-gazette---wit---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 49,00. in_stock

  Deze dubbele tijdschriftenbak Gazette van Umbra is een prachtige functionele en decoratieve manier om je tijdschriften en/of boeken in op te slaan.

  • Een tweedelige tijdschriftenbak voor tijdschriften, boeken en kranten van verschillende formaten.
  • Ideaal voor kleine ruimtes.
  • Essenhouten handvat ( eenvoudig mee te nemen)
  • Geen montage nodig.


   

  Sieradenhouder Trinket - Goud - Umbra - Sieradenhouder Trinket - Goud - Umbra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Trinket - Goud - Umbra Sieradenhouder Trinket - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371100/th2/sieradenhouder-trinket---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  De prachtige elegante Sieradenhouder trinket van Umbra is heel handig om al uw sieraden aan op te hangen en de sieradenhouder heeft ook een erg mooi en strak design.                                                                         

 • -5%
  Wanddecoratie Prisma - Koper - Umbra - Wanddecoratie Prisma - Koper - Umbra
  28,50
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Prisma - Koper - Umbra Wanddecoratie Prisma - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404876/th2/wanddecoratie-prisma---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock
 • -11%
  Fotohouder Petal - Umbra - Fotohouder Petal - Umbra
  25,65
  28.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotohouder Petal - Umbra Fotohouder Petal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247275/th2/fotohouder-petal---umbra[0].jpg Te koop voor 25,65. in_stock 5.0

  Een vrolijke fotohouder van Umbra, om uw foto's goed in te bewaren! Deze bloemetjes vragen niet om water, ze houden slechts uw favoriete foto's vast! De Petal bloempot van Umbra heeft de mogelijkheid om 15 foto’s, kaartjes of notities aan te hangen. Tevens is de bloempot leuk om met foto's als cadeau te geven. Door de vrolijke bloemen aan de pot is het een gezellige decoratie in huis.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Fotolijst Matrix - Small - Zwart - Umbra - Fotolijst Matrix - Small - Zwart - Umbra (SALE)
  44,96
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix - Small - Zwart - Umbra Fotolijst Matrix - Small - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341704/th2/fotolijst-matrix---small---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 44,96. in_stock

  Dit prachtige fotoframe Matrix is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft en afmeting van H: 28 x B: 28 x D: 8 cm. Hiermee is dit een ware eyecatcher voor in uw interieur. Tevens is dit fotoframe niet alleen leuk voor foto's, want wat dacht u van gedroogde bloemen of ansichtkaarten?

  - Door de toegevoegde diepte in het metalen frame kan deze fotolijst aan de muur worden gehangen of op tafel worden gezet.
  - Plaats voor 4 verschillende foto's. 

 • -10%
  Sieradenhouder Trigem - Goud - Umbra - Sieradenhouder Trigem - Goud - Umbra
  22,56
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Trigem - Goud - Umbra Sieradenhouder Trigem - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371099/th2/sieradenhouder-trigem---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 22,56. in_stock 5.0

  De prachtige elegante Sieradenhouder trigem van Umbra is heel handig om al uw sieraden aan op te hangen en de sieradenhouder heeft ook een erg mooi en strak design.                                                                         

   

  Wanddecoratie Prisma - Zwart - Umbra - Wanddecoratie Prisma - Zwart - Umbra
  29,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Prisma - Zwart - Umbra Wanddecoratie Prisma - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404877/th2/wanddecoratie-prisma---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
 • -1%
  Spiegel Prisma - Koper - Umbra - Spiegel Prisma - Koper - Umbra
  99,-
  100.00
  Leverbaar vanaf 16-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Prisma - Koper - Umbra Spiegel Prisma - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404893/th2/spiegel-prisma---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock

  Spiegel Prisma Umbra - Koper
  De spiegel Prisma van Umbra is gemaakt van metaal en heeft een koperlaag. Deze geometrische spiegel can zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. De metaaldraden die deels over de spiegels lopen kunnen mooi gebruikt worden om bijvoorbeeld foto's of accessoires aan te hangen. De koperen metaal draden in de vormen van een prisma geven de spiegel extra dimensie en diepte.

  Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Zwart - Umbra - Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - Zwart - Umbra
  98,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Zwart - Umbra Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/446627/th2/ladder-hub---uitschuifbaar---decoratief---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 98,95. in_stock 3.0

  Handdoekrek en of sierladder gemaakt van naturel gebeitste essenhout en staal. Een stijlvolle hangrek voor kleren, linnen en of accessoires. Deze stelbare ladder is een multifunctionele manier om je rommel in welke ruimte dan ook op een stijlvolle manier te organiseren. 
   

  Stelbaar in de breedte, dus voor ieder gebruik.
  Modern design.
  Uitbreidbaar.
  Vier gekartelde haken.
  Geschikt voor bijvoorbeeld handdoeken of kleding.

 • -7%
  Kapstok Skyline - Wit - 5 Haken - Umbra - Kapstok Skyline - Wit - 5 Haken - Umbra
  26,96
  29.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Skyline - Wit - 5 Haken - Umbra Kapstok Skyline - Wit - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471015/th2/kapstok-skyline---wit---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 26,96. in_stock 4.0
 • -3%
  Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra - Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra (SALE)
  16,95
  17.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra Zeeppompje Penguin - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30174/th2/zeeppompje-penguin---nikkel---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 16,95. in_stock

  Zeeppomp Penguin Umbra Nikkel
  Zeeppompje Penguin van Umbra is wel een heel leuke voor in de badkamer of in de keuken. Behalve een fris en vrolijk design wordt elke handenwasser hier vrolijk van. Want dit zeeppompje Pinguin is ook ontzettend handig en functioneel. Het zeep vloeit er gemakkelijk uit, waardoor zelfs het wassen van de handen een fluitje van een cent wordt en niet meer dan enkele seconden in beslag zal nemen. Ideaal en handig! 

  De zeeppomp heeft een capaciteit van 355ml en is voorzien van een smal verticaal venstertje zodat u kunt zien hoeveel zeep er nog over is. Deze Penguin zeeppomp heeft een toepasselijke naam omdat elke pomp eruit ziet als een schattige kleine pinguin, een "soft touch" afwerking heeft en ook voor zowel kinderen als volwassenen eenvoudig te gebruiken is. 

  Details Zeeppomp Penguin

  • Helder verticaal venstertje om vast te stellen hoeveel zeep er nog in de pomp aanwezig is.
  • Met een hand te bedienen.
  • Grote oppervlakte om de pomp te bedienen en eenvoudig bij te vullen. 
  • Capaciteit van 355ML
  • BPA-Vrij

   

  Kapstok Lettro - Aluminium - Umbra - Kapstok Lettro - Aluminium - Umbra
  19,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Lettro - Aluminium - Umbra Kapstok Lettro - Aluminium - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255614/th2/kapstok-lettro---aluminium---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Met deze prachtige aluminium brievenhouder in uw entreeruimte is het altijd fijn thuiskomen. Hij is ontworpen door het aanstormende design-talent Alan Wisniewski en siert door zijn strakke design ieder interieur. De onderkant van de Lettro is voorzien van drie haken waaraan u uw jas, sleutels of accessoires kunt bevestigen. De afmetingen van de lettro zijn 20 x 10 x 5 cm.  

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Stoel Oh - Geel - Umbra - Stoel OH - Geel - Umbra
  59,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Stoel Oh - Geel - Umbra Stoel Oh - Geel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256305/th2/stoel-oh---geel---umbra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Stoel OH Umbra - Geel
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren..

  Wandplank Stealth - Wit - Umbra - Wandplank Stealth - Wit - Umbra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandplank Stealth - Wit - Umbra Wandplank Stealth - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404942/th2/wandplank-stealth---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock 5.0

  De wandplank Stealth van Umbra is een geometrische en hoekige plank die in twee richtingen gemonteerd kan worden. De ontwerper van de plank wilde een wandplank ontwerpen die een flexibel onderdeel van een dynamische wand kon zijn. 

  • Decoratief en functioneel.
  • Kan worden opgehangen in twee verschillende richtingen.
  • Geometrische vorm. 
  Prullenbak Touch - Rood - Met Deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Rood - Met deksel - Umbra (SALE)
  19,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Rood - Met Deksel - Umbra Prullenbak Touch - Rood - Met Deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255031/th2/prullenbak-touch---rood---met-deksel---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 19,99. in_stock

  Prullenbak Touch Rood - met draaiende deksel
  Dit schattig en stijlvol Prullenbakje Touch van Umbra met draaiende deksel is een moderne toevoeging aan elke keuken, badkamer en toilet. Vanzelfsprekend mooi te combineren met de overige accessoires uit de Touch-serie en verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Umbra 
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

  Sieradendoosjes Spindle - Groen - Hout - Umbra - Sieradendoosjes Spindle - Groen - Hout - Umbra
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoosjes Spindle - Groen - Hout - Umbra Sieradendoosjes Spindle - Groen - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341685/th2/sieradendoosjes-spindle---groen---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Op zoek naar een mooi en praktisch sieradendoosje? Juwelendoosje Spindle is ideaal voor het opbergen van uw mooiste juwelen. Dit stijlvolle doosje bestaat uit drie laatjes zodat u uw sieraden gemakkelijk kunt scheiden.

 • -2%
  Tijdschriftenbak Gazette - Zwart - Umbra - Tijdschriftenbak Gazette - Zwart - Umbra (SALE)
  49,-
  50.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Tijdschriftenbak Gazette - Zwart - Umbra Tijdschriftenbak Gazette - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371047/th2/tijdschriftenbak-gazette---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 49,00. in_stock

  Deze dubbele tijdschriftenbak Gazette van Umbra is een prachtige functionele en decoratieve manier om je tijdschriften en/of boeken in op te slaan.

  • Een tweedelige tijdschriftenbak voor tijdschriften, boeken en kranten van verschillende formaten.
  • Ideaal voor kleine ruimtes.
  • Essenhouten handvat ( eenvoudig mee te nemen)
  • Geen montage nodig.
  Boekensteun Zilver - Small - Set Van 3 - Umbra - Boekensteun Zilver - Small - Set van 3 - Umbra
  39,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Boekensteun Zilver - Small - Set Van 3 - Umbra Boekensteun Zilver - Small - Set Van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371083/th2/boekensteun-zilver---small---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock
  Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra - Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404834/th2/gordijnroede-cappa-chroom---uitschuifbaar-182-365-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra
  60,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404841/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-nikkel---uitschuifbaar-182-365cm---umbra[0].jpg Te koop voor 60,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Wandrek Cubist - Small - Wit - Umbra - Wandrek Cubist - Small - Wit - Umbra
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandrek Cubist - Small - Wit - Umbra Wandrek Cubist - Small - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404952/th2/wandrek-cubist---small---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  Wandrek Cubist van Umbra is een multifunctioneel rek met een uitneembaar bakje. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten. 

  Specificaties

  Veelzijdige wandrek.
  Bevestiging aan wand of bureau.
  Kan op verschillende manieren worden in elkaar gezet.
  Gelaste vierkanten staven frame. 
  Het houten bakje is voorzien van een kunsstoffen inzetstuk om waterschade te voorkomen.

 • -32%
  Wandklok Madera - Hout - Zwart - Umbra - Wandklok Madera - Hout - Zwart - Umbra
  40,90
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Madera - Hout - Zwart - Umbra Wandklok Madera - Hout - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255635/th2/wandklok-madera---hout---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 40,90. in_stock

  Wandklok Madera Umbra

  Deze klok draait om eenvoud. Umbra heeft een wandklok ontworpen die hetzelfde geval van rijkdom en klasse geeft als een mannen horloge. Deze klok is de finishing touch voor uw minimalistische en moderne interieur. De klok is gemaakt van hout met een walnoten afwerking en is voorzien van een aluminium rand. 

  Tandenborstelhouder Touch - Grijs - Umbra - Tandenborstelhouder Touch - Grijs - Umbra
  7,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Tandenborstelhouder Touch - Grijs - Umbra Tandenborstelhouder Touch - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256130/th2/tandenborstelhouder-touch---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Zilver - Umbra - Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Zilver - Umbra
  29,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Zilver - Umbra Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Zilver - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341466/th2/wanddecoratie-mariposa-vlinders---zilver---umbra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock Deze set wanddecoratie bestaat uit 9 prachtige vlinders gemaakt van metaal. Een originele wanddecoratie die overal in huis toepasbaar is. Verkrijgbaar in diverse designs en kleuren.
 • -16%
  Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra - Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra
  33,43
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra Badkamer Organizer Vana - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341689/th2/badkamer-organizer-vana---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 33,43. in_stock 5.0 Het idee voor deze organizer was om een minimalistisch, stijlvol en toch multi-functioneel badkamerobject te ontwerpen. Organizer Vana is verkrijgbaar in de kleuren grijs en mintgroen.
  Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra - Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra
  40,-
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404836/th2/gordijnroede-cappa-titanium---uitschuifbaar-182-365cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Spiegel Dima - Ruit - Zwart - Set Van 3 - Umbra - Spiegel Dima - Ruit - Zwart - Set van 3 - Umbra (SALE)
  39,95
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Dima - Ruit - Zwart - Set Van 3 - Umbra Spiegel Dima - Ruit - Zwart - Set Van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404878/th2/spiegel-dima---ruit---zwart---set-van-3---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Een mooie combinatie van 3 ruitvormige samenhangende spiegels die samen voor een spectaculaire effect zorgen, toch zijn ze ook los van elkaar te gebruiken.
  Dit product wordt geleverd met de zwarte knoppen die u gebruikt bij het monteren van deze spiegel, deze kunnen ingedraait worden door middel van een schroevendraaier.
  De afmetingen zijn : 287 x 177 x 16 cm (ketting 381 cm) Materiaal: spiegelglas metaal.

  Tasopberger Pocketta - Umbra - Tasopberger Pocketta - Umbra
  25,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Tasopberger Pocketta - Umbra Tasopberger Pocketta - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247269/th2/tasopberger-pocketta---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Dankzij deze Pocketta Tas Organiser heb je geen last meer van rondslingerende tassen. Deze Umbra heeft plek voor 12 tassen en bovendien zijn de compartimenten verstelbaar. Ook schoenen kunnen worden opgeborgen in de Pocketta. 

   • Afmetingen: L 136 x B 25,4 cm
   • Materiaal: Polyester
   • Kleur: Zwart
   • Ruimte voor 12 paar tassen
   • Compartimenten in maat verstelbaar

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

   

  Beker Touch - Grijs - Umbra - Beker Touch - Grijs - Umbra
  7,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Beker Touch - Grijs - Umbra Beker Touch - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256109/th2/beker-touch---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock 5.0

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Prikbord Trigon - Wit - Umbra - Prikbord Trigon - Wit - Umbra
  39,95
  Leverbaar vanaf 10-05-2017
  Merk: Umbra Categorie: Prikbord Trigon - Wit - Umbra Prikbord Trigon - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341699/th2/prikbord-trigon---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Prikbord Trigon is geen ouderwets of saai prikbord. Nee, prikbord Trigon is modern, heeft een stoer design en dus helemaal van nu! Het prikbord wordt geleverd met 12 punaises en 12 magneten en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

  Geschikt om te gebruiken in het kantoor, in je slaapkamer of welke ruimte dan ook in huis.
  Kan zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd.
  Notities en foto's worden door magneten of punaises vast gezet.

  Sieradenhouder Orchid - Metaal - Umbra - Sieradenhouder Orchid - Metaal - Umbra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Orchid - Metaal - Umbra Sieradenhouder Orchid - Metaal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404816/th2/sieradenhouder-orchid---metaal---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Multi Organiser Estique - Multi Gebruik - Voor Over De Deur - Wit - Umbra - Multi organiser Estique - multi gebruik - voor over de deur - wit - Umbra
  14,99
  Leverbaar vanaf 13-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Multi Organiser Estique - Multi Gebruik - Voor Over De Deur - Wit - Umbra Multi Organiser Estique - Multi Gebruik - Voor Over De Deur - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471077/th2/multi-organiser-estique---multi-gebruik---voor-over-de-deur---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 14,99. in_stock 4.0

  Deze multi-organizer Estique van Umbra heeft 14 royaal afgemeten haken die ruimte bieden om accessoires van verschillende afmetingen en vormen aan op te hangen.De stijlvol vormgegeven houten ballen aan het einde van de haken voorkomen dat bijvoorbeeld je jas, tas of sjaal blijft hangen terwijl je hem van de haak wilt trekken.

  Sieradenhouder Lbd - Jurk - Fuchsia - Umbra - Sieradenhouder LBD - Jurk - Fuchsia - Umbra (SALE)
  12,56
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Lbd - Jurk - Fuchsia - Umbra Sieradenhouder Lbd - Jurk - Fuchsia - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/32496/th2/sieradenhouder-lbd---jurk---fuchsia---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 12,55. in_stock

  OP = OP

  Raken bij u ook altijd alle sieraden kwijt of zitten ze vaak in de knoop? Door deze handige sieradenhouder zal dat probleem opgelost worden, in stijl. Want deze sieradenhouder heeft niet alleen een gezellige kleur door de vele mogelijkheden, vakjes en haakjes kunt u alle sieraden netjes ophangen. Deze sieradenhouder hangt prachtig aan de kledingkast, maar ook aan de deur zorgt deze sieradenhouder voor een waar feestje.

 • -6%
  Spiegel Hub - Staand - Hout - Zwart - Umbra - Spiegel Hub - Staand - Hout - Zwart - Umbra
  189,-
  200.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Hub - Staand - Hout - Zwart - Umbra Spiegel Hub - Staand - Hout - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341719/th2/spiegel-hub---staand---hout---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 189,00. in_stock

  De staande spiegel Hub van Umbra is één van de pronkstukken uit de collectie. Deze spiegel is zeer geschikt voor in de badkamer, slaapkamer of in een kleedkamer. De spiegel is niet alleen erg praktisch maar ook nog eens stijlvol en modern vorm gegeven. De grote spiegel Hub is 157cm hoog, waardoor je jezelf helemaal terug kunt zien. 

  Om de spiegel is een zwarte rubberen rand toegevoegd, dit geeft de staande spiegel een nog strakkere en modernere uitstraling. De standaard van de spiegel is voorzien van 3 dwarslatten waar bijvoorbeeld kleding of handdoeken op kunnen worden gehangen. 

  afmetingen 157 x 43cm

 • -19%
  Kapstok Flip - Walnoot - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip - Walnoot - 5 Haken - Umbra
  24,20
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip - Walnoot - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip - Walnoot - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371054/th2/kapstok-flip---walnoot---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 24,20. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wandklok Piatto - Koper - Beton - Umbra - Wandklok Piatto - Koper - Beton - Umbra
  59,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Piatto - Koper - Beton - Umbra Wandklok Piatto - Koper - Beton - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371086/th2/wandklok-piatto---koper---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  De wandklok Piatto is ontworpen door Moe Takemura, een betonnen wandklok met gegraveerde nummer en omlijst met een koperen metalen rand. De klok heeft Quartz clock movement. De combinatie van beton en koper speelt helemaal in op de laatste woningtrends. Afm. 25,4 x 3,8 centimeter. Een eye-catcher in iedere woonruimte.

  Keukenrolhouder Buddy - Mint - Umbra - Keukenrolhouder Buddy - Mint - Umbra
  24,95
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Buddy - Mint - Umbra Keukenrolhouder Buddy - Mint - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371102/th2/keukenrolhouder-buddy---mint---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock 4.0

  De vrolijke en handige keukenrolhouder buddyvan Umbra is een echte toevoeging in uw keuken. Het poppetje dat bij het design hoort houd de keukenrol als het waren vast en dat is een echte toevoeging aan deze keukenrolhouder.                     

  Parapluhouder Hub - Zwart - Naturel - Umbra - Parapluhouder Hub - Zwart - Naturel - Umbra
  39,81
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Parapluhouder Hub - Zwart - Naturel - Umbra Parapluhouder Hub - Zwart - Naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404658/th2/parapluhouder-hub---zwart---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 39,81. in_stock

  Parapluhouder Hub Umbra - Zwart naturel

  De parapluhouder Hub van Umbra heeft een essenhouten hendel en een waterbestendige bak. Met deze parapluhouder berg je je paraplu's op stijlvolle manier op. De combinatie van het lichte essenhout met de zwarte, witte of walnoten bakken geven de Hub houder een strakke en modern karakter. Het water dat van de nog natte paraplu's komt zal worden opgevangen in de bakjes die zijn voorzien van een waterbestendige coating, hierdoor voorkomt u plassen water en / of modder op de grond. Geef de parapluhouder een mooie plek in de hal of onder de kapstok! 

  Overzicht specificaties 

  Waterbestendige kunsstof bodem voorkomt dat de parapluhouder gaat roesten.
  De metalen ring heeft 2 haken om bijvoorbeeld kleine paraplu's aan op te hangen.
  Eenvoudig in elkaar te zetten.
  Knock-down voor vervoer.
  Bevestigingsmateriaal wordt allemaal meegeleverd.
  Eenvoudig te dragen.

   

 • -14%
  Schaakbord Wobble - Hout - Umbra - Schaakbord Wobble - Hout - Umbra
  222,88
  259.95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Schaakbord Wobble - Hout - Umbra Schaakbord Wobble - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447218/th2/schaakbord-wobble---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 222,88. in_stock

  Het schaakbord Wobble van Umbra zorgt ervoor dat er een beetje beweging wordt toegevoegd aan een anders zo'n stil spel. Een landschap vol met dalen stabiliseert vrij tollende schaakstukken, op deze manier wordt er interactie tussen het bord en de stukken gecreëerd.

  • Prachtig als geschenk
  • Gemaakt van solide walboot / esdoor hout. 
  Kapstok Hub - Wit - Hout - 3 Haken - Umbra - Kapstok Hub - Wit - Hout - 3 Haken - Umbra
  19,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Hub - Wit - Hout - 3 Haken - Umbra Kapstok Hub - Wit - Hout - 3 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447326/th2/kapstok-hub---wit---hout---3-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock

  De kapstok HUB 3 hook van Umbra is niet alleen erg praktisch, de drie haken zien er ook nog eens erg leuk uit op de muur. De kapstokken zijn overal te plaatsen en zijn leuk met elkaar te combineren. Door de ronde haken op verschillende hoogtes heen te hangen, ontstaat er een leuk effect. De haken zijn erg eenvoudig op te hangen en het bevestigingsmateriaal valt weg achter de haak, waardoor het geheel strak en stijlvol blijft.

  Extra specificaties.

  Geschikt om sjaals, accessoires, jassen en andere kleding stukken op een modieuze manier op te hangen.
  Voorzien van een rubberen rand om te voorkomen dat er kleding stukken blijven haken.
  Set van drie haken
  Massief hout
  Elke haak kan maximaal 2,3 kg houden.

  Organiser Yook - Wit/grijs - Umbra - Organiser Yook - wit/grijs - Umbra
  12,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Organiser Yook - Wit/grijs - Umbra Organiser Yook - Wit/grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471055/th2/organiser-yook---wit-grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 12,50. in_stock
  Fotolijst Corda - Multi-opening - 51 X 25cm - Hout - Umbra - Fotolijst Corda - Multi-opening - 51 x 25 cm - Hout - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Corda - Multi-opening - 51 X 25cm - Hout - Umbra Fotolijst Corda - Multi-opening - 51 X 25cm - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341682/th2/fotolijst-corda---multi-opening---51-x-25-cm---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock Het design van fotolijst Corda is onder andere ge
  Fotodisplay Slider - Hout - Umbra - Fotodisplay Slider - Hout - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotodisplay Slider - Hout - Umbra Fotodisplay Slider - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341694/th2/fotodisplay-slider---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock 5.0 Deze creatieve fotohouder is origineel en heeft een mooie vintage uitstraling. Het handige laadje zorgt voor extra opbergruimte. Fotodisplay Slider heeft een afmeting van 23 x 12 x 21 cm)
  Sieradenstandaard Curio - Wit - Umbra - Sieradenstandaard Curio - Wit - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenstandaard Curio - Wit - Umbra Sieradenstandaard Curio - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404812/th2/sieradenstandaard-curio---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
  Sieradenhouder Pillar - Walnoot - Umbra - Sieradenhouder Pillar - Walnoot - Umbra
  35,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Pillar - Walnoot - Umbra Sieradenhouder Pillar - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404818/th2/sieradenhouder-pillar---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock
  Gordijnroede Coretto Zwart - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra - Gordijnroede Coretto Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra
  23,75
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Zwart - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra Gordijnroede Coretto Zwart - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404861/th2/gordijnroede-coretto-zwart---uitschuifbaar-91-137-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 23,75. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Tafelklok Sometime - Wit - Umbra - Tafelklok Sometime - Wit - Umbra
  24,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Tafelklok Sometime - Wit - Umbra Tafelklok Sometime - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404895/th2/tafelklok-sometime---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  De tafelklok Sometime van Umbra is architectonische tafelklok of bureauklok met een hout/metalen afwerking. Voorzien van een gecombineerde afwerking van materialen wat zorgt voor een speelse uitstraling. De wijzer plaat is voorzien van dunne zwarte strepen die de uren aangeven. Mooi voor op een tafel, op een bureau of bijzettafeltje. 

  Ontworpen door Sung Wook Park.

 • -2%
  Prullenbak Woodrow - Zwart - 9l -umbra - Prullenbak Woodrow - Zwart - Umbra
  24,50
  25.00
  Leverbaar vanaf 05-05-2017
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Zwart - 9l -umbra Prullenbak Woodrow - Zwart - 9l -umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/465833/th2/prullenbak-woodrow---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 24,50. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 • -10%
  Keukenrolhouder Mountie - Nikkel - Umbra - Keukenrolhouder Mountie - Nikkel - Umbra
  22,56
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Keukenrolhouder Mountie - Nikkel - Umbra Keukenrolhouder Mountie - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470991/th2/keukenrolhouder-mountie---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 22,56. in_stock
 • -10%
  Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra - Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra
  22,52
  24.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra Zeeppompje Kera - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471038/th2/zeeppompje-kera---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 22,52. in_stock
 • -46%
  Fotolijst Senza - 16,5 X 11cm - Chroom - Umbra - Fotolijst Senza - 16,5 x 11cm - Chroom - Umbra
  7,57
  14.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Senza - 16,5 X 11cm - Chroom - Umbra Fotolijst Senza - 16,5 X 11cm - Chroom - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30156/th2/fotolijst-senza---165-x-11cm---chroom---umbra[0].jpg Te koop voor 7,57. in_stock

  De Senza fotolijsten leggen de complete focus op de foto's door het gebruik van eenvoudige, strakke en smalle borders. Deze fotolijsten passen zowel in de woonkamer als in het kantoor. Metalen frame met glazen cover. Verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren, die mooi met elkaar te combineren zijn.

   

  Fotolijst Senza - 19,1 X 14cm  - Chroom - Umbra - Fotolijst Senza - 19,1 x 14 cm  - Chroom - Umbra
  19,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Senza - 19,1 X 14cm - Chroom - Umbra Fotolijst Senza - 19,1 X 14cm - Chroom - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30157/th2/fotolijst-senza---191-x-14-cm----chroom---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock 5.0

  De Senza fotolijsten leggen de complete focus op de foto's door het gebruik van eenvoudige, strakke en smalle borders. Deze fotolijsten passen zowel in de woonkamer als in het kantoor. Metalen frame met glazen cover. Verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren, die mooi met elkaar te combineren zijn.

   

 • -23%
  Fotolijst Prisma -17,8 X 22,9 X 7,6cm - Messing - Umbra - Fotolijst Prisma -17,8 x 22,9 x 7,6 cm - messing - Umbra
  12,27
  16.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Prisma -17,8 X 22,9 X 7,6cm - Messing - Umbra Fotolijst Prisma -17,8 X 22,9 X 7,6cm - Messing - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255562/th2/fotolijst-prisma--178-x-229-x-76-cm---messing---umbra[0].jpg Te koop voor 12,27. in_stock

  Toon je foto's in deze prachtige geometrische fotoframe Prisma van Umbra. Je kan de lijst plaatsen op een tafel of op de muur hangen, deze fotolijst zal een derde dimensie toevoegen aan uw foto's! De foto lijkt te zweven tussen twee glazen paneeltjes! De prisma fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren, combineer jouw favorieten!

 • -19%
  Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra
  48,90
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404840/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-chroom---uitschuifbaar-182-365cm---umbra[0].jpg Te koop voor 48,90. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

 • -8%
  Kapstok Brella - Zwart - 10 Haken - Umbra - Kapstok Brella - Zwart - 10 Haken - Umbra (SALE)
  27,55
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Brella - Zwart - 10 Haken - Umbra Kapstok Brella - Zwart - 10 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471006/th2/kapstok-brella---zwart---10-haken---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 27,55. in_stock
  Wijnrek Grapevine - Transparant - Umbra - Wijnrek Grapevine - Transparant - Umbra
  24,90
  25.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wijnrek Grapevine - Transparant - Umbra Wijnrek Grapevine - Transparant - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247297/th2/wijnrek-grapevine---transparant---umbra[0].jpg Te koop voor 24,90. in_stock

  Een mooi Grapevine wijnrek van Umbra geschikt voor 6 flessen lekkere wijn.Met dit Grapevine wijnrek van Umbra presenteert u uw wijnflessen op een leuke manier in de huiskamer. Doordat het rek op de grond geplaatst kan worden, zal hij erg opvallen en staat het ook nog eens erg stevig. Het wijnrek is geschikt voor 6 flessen, zo kunt u al de wijnflessen netjes bij elkaar houden!

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Beker Touch - Blauw - Umbra - Beker Touch - Blauw - Umbra
  7,50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Beker Touch - Blauw - Umbra Beker Touch - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256115/th2/beker-touch---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 7,50. in_stock

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier: http://www.lil.nl/30107/umbra.html

  Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Goud - Umbra - Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Goud - Umbra
  29,95
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Goud - Umbra Wanddecoratie Mariposa Vlinders - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341462/th2/wanddecoratie-mariposa-vlinders---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock Deze set wanddecoratie bestaat uit 9 prachtige vlinders gemaakt van metaal. Een originele wanddecoratie die overal in huis toepasbaar is. Verkrijgbaar in diverse designs en kleuren.
 • -14%
  Salontafel Hub - Hout - Zwart - 86x86x38cm - Umbra - Salontafel Hub - Hout - Zwart - Umbra
  171,05
  200.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Salontafel Hub - Hout - Zwart - 86x86x38cm - Umbra Salontafel Hub - Hout - Zwart - 86x86x38cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341720/th2/salontafel-hub---hout---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 171,05. in_stock

  De salontafel Hub van Umbra heeft een retro moderne uistraling dankzij de mooie kleurencombinatie licht essen hout met zwart geschilderd composiet hout. Zo ontworpen dat de tafel de show zal stelen in elke ruimte. De salontafel Hub is voorzien van 2 "legplanken", voor nog meer opbergruimte. Zeer eenvoudig in elkaar te zetten met behulp van het meegeleverd bevestigingsmateriaal.

   

  Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra - Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra
  21,39
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra Toiletborstel Touch - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372277/th2/toiletborstel-touch---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 21,39. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Prullenbak Woodrow - Rood - 9l - Umbra - Prullenbak Woodrow - Rood - Umbra
  24,95
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Rood - 9l - Umbra Prullenbak Woodrow - Rood - 9l - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404730/th2/prullenbak-woodrow---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 • -5%
  Gordijnroede Cappa Nikkel - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  28,50
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa Nikkel - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Gordijnroede Cappa Nikkel - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404838/th2/gordijnroede-cappa-nikkel---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

 • -19%
  Gordijnroede Chroma - Chroom - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Chroom - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  32,60
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Chroom - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Chroom - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404848/th2/gordijnroede-chroma---chroom---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 32,60. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Gordijnroede Coretto Nikkel - Uitschuifbaar 61-91cm - Umbra - Gordijnroede Coretto Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra
  20,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Nikkel - Uitschuifbaar 61-91cm - Umbra Gordijnroede Coretto Nikkel - Uitschuifbaar 61-91cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404860/th2/gordijnroede-coretto-nikkel---uitschuifbaar-61-91-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig! Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een zwart en of nikkel finish.

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

  Spiegel Cumulus - Rond - 5 Spiegels - Umbra - Spiegel Cumulus - Rond - 5 Spiegels - Umbra
  59,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Cumulus - Rond - 5 Spiegels - Umbra Spiegel Cumulus - Rond - 5 Spiegels - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404885/th2/spiegel-cumulus---rond---5-spiegels---umbra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  Spiegel Cumulus Umbra
  De spiegel culumus van Umbra is uniek en stijlvol. Deze zeer decoratieve spiegel bestaat uit 5 verschillende schijven, wat zorgt voor een uniek en prachtig effect. De randen van de spiegel Cumulus zijn gepolijst en de achterkant is mooi afgewerkt met MDF. De spiegels is eenvoudig op te hangen met het meegeleverd bevestigingsmateriaal. 

  Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Walnoot - Umbra - Ladder Hub - uitschuifbaar - decoratief - walnoot - Umbra
  99,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Walnoot - Umbra Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/422449/th2/ladder-hub---uitschuifbaar---decoratief---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  Handdoekrek en of sierladder gemaakt van walnoten gebeitste essenhout en staal. Een stijlvolle hangrek voor kleren, linnen en of accessoires. Deze stelbare ladder is een multifunctionele manier om je rommel in welke ruimte dan ook op een stijlvolle manier te organiseren. 
   

  Stelbaar in de breedte, dus voor ieder gebruik.
  Modern design.
  Uitbreidbaar.
  Vier gekartelde haken.
  Geschikt voor bijvoorbeeld handdoeken of kleding.


   

  Prullenbak Woodrow - Espresso - 9l - Umbra - Prullenbak Woodrow - Espresso - Umbra
  23,11
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Espresso - 9l - Umbra Prullenbak Woodrow - Espresso - 9l - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/465835/th2/prullenbak-woodrow---espresso---umbra[0].jpg Te koop voor 23,11. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Kapstok Flapper - Walnoot - 9 Haken - Umbra - Kapstok Flapper - Walnoot - 9 Haken - Umbra (SALE)
  169,95
  Leverbaar vanaf 16-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flapper - Walnoot - 9 Haken - Umbra Kapstok Flapper - Walnoot - 9 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470972/th2/kapstok-flapper---walnoot---9-haken---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 169,95. in_stock

  De kapstok Flapper van Umbra is, zoals we van het merk gewend zijn, een prachtig decoratief en functioneel item. Met de Flapper haal je een kapstok in huis met een origneel en uniek design! De kapstok heeft kapstokhaken die uit (en weer in) klapbaar zijn. De zware poot van de kapstok zorgt ervoor dat hij stevig en stabiel op de plaats blijft staan. Een minimalistisch design met maximale functionaliteit! 
  Perfect voor in de hal, maar ook een praktisch item voor in de woonkamer! 

  - Zeer eenvoudig te monteren.
  - Heeft negen inklapbare haken gemaakt van gegoten aluminium.
  - Haken kunnen worden terug geklapt als ze niet in gebruik zijn.

   

   

 • -26%
  Afdruiprek Basin - Antraciet - Umbra - Afdruiprek Basin - Antraciet - Umbra
  22,05
  30.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Basin - Antraciet - Umbra Afdruiprek Basin - Antraciet - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470987/th2/afdruiprek-basin---antraciet---umbra[0].jpg Te koop voor 22,05. in_stock
  Afdruiprek Sinkin - Rood - Nikkel - Umbra - Afdruiprek Sinkin - Rood - Nikkel - Umbra
  19,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Sinkin - Rood - Nikkel - Umbra Afdruiprek Sinkin - Rood - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470999/th2/afdruiprek-sinkin---rood---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 19,99. in_stock
  Afdruiprek Tub - Rood - Umbra - Afdruiprek Tub - Rood - Umbra
  19,99
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Tub - Rood - Umbra Afdruiprek Tub - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471004/th2/afdruiprek-tub---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 19,99. in_stock

  Dit afrdruiprek of wasrek Tub van Umbra is gemaakt van gegoten kunststof en heeft een geïntegreerd afwateringssysteem en houder in 1. Het ontwerp is van Tafael Urdaneta en de Tub is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren: Afmetingen: 38 x 36 x 9 centimeter. Mooi te combineren met de overige keukenaccessoires van Umbra.

 • -5%
  Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra - Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra
  33,16
  34.90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra Douche Organiser Flex - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471036/th2/douche-organiser-flex---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 33,16. in_stock

  De douche caddy of organizer Flex grijs van Umbra heeft een uniek ophangsysteem. Hierdoor kan 
  de organizer zowel over de deur als aan de doucekop worden opgehangen.
  Deze organizer is zo ontworpen dat die weinig ruimte in neemt in de badkamer, 
  terwijl die ontzettend veel ruimte biedt aan shampoo en andere badkamer accessoires.

  Extra specificaties. 
  Ingebouwd zeepbakje.
  Roest niet.
  2 extra brede ABS houders.
  Haken voor montage.
  4 haken.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren.

  Wanddecoratie Muurtekst All You Need - Set Van 8 - Zwart - Umbra - Wanddecoratie muurtekst All You Need - Set van 8 - Zwart - Umbra (SALE)
  29,95
  30.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Muurtekst All You Need - Set Van 8 - Zwart - Umbra Wanddecoratie Muurtekst All You Need - Set Van 8 - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247305/th2/wanddecoratie-muurtekst-all-you-need---set-van-8---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock

  Hang deze liefdevolle tekst van Umbra aan de muur en fleur daarmee kamer op! Deze mooie wanddecoratie met de tekst 'love is all you need' komt in losse woorden, zodat je ook nog kunt variëren. Origineel boven bijvoorbeeld het bed of de bank. 

   • Afmetingen maximaal: L 31,75 x B 7,5 x H 7 cm
   • Materiaal: Metaal
   • Set van 10 woorden
   • Eenvoudig te bevestigen
   • Kleur: Zwart

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Klok Burst - Nikkel - Umbra - Klok Burst - Nikkel - Umbra
  69,99
  Leverbaar vanaf 09-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Klok Burst - Nikkel - Umbra Klok Burst - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/255643/th2/klok-burst---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 69,99. in_stock

  Het is een sieraad voor in huis, deze strakke en tijdloze klok Burst van Umbra. Deze bolvormige wandklok is gemaakt van RVS en heeft zwarte wijzers waardoor de tijd duidelijk af te lezen is. Doordat de klok loskomt van de achtergrond krijgt u een bijzonder schaduwspel als u ’s avonds uw verlichting aan heeft.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wanddecoratie Muurbloem - Goud - Umbra - Wanddecoratie Muurbloem - Goud - Umbra
  29,95
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Muurbloem - Goud - Umbra Wanddecoratie Muurbloem - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341450/th2/wanddecoratie-muurbloem---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock Wanddecoratie set Muurbloem bestaat uit 9 prachtige bloemen gemaakt van metaal. Een originele wanddecoratie die overal in huis toepasbaar is. Verkrijgbaar in diverse designs en kleuren.
  Wandvaas Trigg - Large - Wit/goud - Umbra - Wandvaas Trigg - Large - Wit/Goud - Umbra
  34,95
  35.00
  Leverbaar vanaf 23-05-2017
  Merk: Umbra Categorie: Wandvaas Trigg - Large - Wit/goud - Umbra Wandvaas Trigg - Large - Wit/goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341683/th2/wandvaas-trigg---large---wit-goud---umbra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock Deze wandvaas is ge
 • -20%
  Wandklok Rimwood - Hout - Naturel - Umbra - Wandklok Rimwood - Hout - Naturel - Umbra
  40,-
  50.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Rimwood - Hout - Naturel - Umbra Wandklok Rimwood - Hout - Naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371093/th2/wandklok-rimwood---hout---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock 5.0

  De wandklok Rimwood van Umbra is een naturel houten klok met een zwarte wijzerplaat. De wandklok kan als wandklok en tafelklok worden gebruikt!

  - Kan worden gebruikt als wadn en tafelklok
  - Een standaard wordt meegeleverd, zodat de klok als tafelklok kan opereren.
  - Quartz wijzer beweging.
  - 25,4 x 5cm 

 • -19%
  Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra - Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra
  16,25
  19.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra Toiletborstel Touch - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372268/th2/toiletborstel-touch---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 16,25. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

 • -10%
  Toiletborstel Touch - Wit - Umbra - Toiletborstel Touch - Wit - Umbra
  16,25
  18.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Wit - Umbra Toiletborstel Touch - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372272/th2/toiletborstel-touch---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 16,25. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

  Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra - Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra (SALE)
  19,95
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra Toiletborstel Touch - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/372285/th2/toiletborstel-touch---blauw---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  Deze mooie maar ook handige toiletborstel touch van Umbra is een echte eye catcher in uw toilet. De toiletborstel is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u deze kan afstellen op de kleuren in uw badkamer.                                          

 • -10%
  Sieraden Organizer Pillar - Walnoot - Umbra - Sieraden Organizer Pillar - Walnoot - Umbra
  27,03
  29.95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieraden Organizer Pillar - Walnoot - Umbra Sieraden Organizer Pillar - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404817/th2/sieraden-organizer-pillar---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 27,03. in_stock
  Kapstok Hub 3 Hook- Zwart - Umbra - Kapstok Hub 3 hook- zwart - Umbra
  19,95
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Hub 3 Hook- Zwart - Umbra Kapstok Hub 3 Hook- Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447319/th2/kapstok-hub-3-hook--zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  De kapstok HUB 3 hook van Umbra is niet alleen erg praktisch, de drie haken zien er ook nog eens erg leuk uit op de muur. De kapstokken zijn overal te plaatsen en zijn leuk met elkaar te combineren. Door de ronde haken op verschillende hoogtes heen te hangen, ontstaat er een leuk effect. De haken zijn erg eenvoudig op te hangen en het bevestigingsmateriaal valt weg achter de haak, waardoor het geheel strak en stijlvol blijft.

  Extra specificaties.

  Geschikt om sjaals, accessoires, jassen en andere kleding stukken op een modieuze manier op te hangen.
  Voorzien van een rubberen rand om te voorkomen dat er kleding stukken blijven haken.
  Set van drie haken
  Massief hout
  Elke haak kan maximaal 2,3 kg houden.

  Kapstok Flapper - Naturel - 9 Haken - Umbra - Kapstok Flapper - Naturel - 9 Haken - Umbra (SALE)
  175,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flapper - Naturel - 9 Haken - Umbra Kapstok Flapper - Naturel - 9 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470973/th2/kapstok-flapper---naturel---9-haken---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 175,00. in_stock

  De kapstok Flapper van Umbra is, zoals we van het merk gewend zijn, een prachtig decoratief en functioneel item. Met de Flapper haal je een kapstok in huis met een origneel en uniek design! De kapstok heeft kapstokhaken die uit (en weer in) klapbaar zijn. De zware poot van de kapstok zorgt ervoor dat hij stevig en stabiel op de plaats blijft staan. Een minimalistisch design met maximale functionaliteit! 
  Perfect voor in de hal, maar ook een praktisch item voor in de woonkamer! 

  - Zeer eenvoudig te monteren.
  - Heeft negen inklapbare haken gemaakt van gegoten aluminium.
  ​- Haken kunnen worden terug geklapt als ze niet in gebruik zijn.

 • -8%
  Prullenbak Woodrow - Mint Groen - 9l -umbra - Prullenbak Woodrow - Mint Groen - 9L -Umbra
  23,11
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Mint Groen - 9l -umbra Prullenbak Woodrow - Mint Groen - 9l -umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470982/th2/prullenbak-woodrow---mint-groen---9l--umbra[0].jpg Te koop voor 23,11. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Tablethouder Udock - Zwart - Nikkel - Umbra - Tablethouder Udock - Zwart - Nikkel - Umbra (SALE)
  19,95
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Tablethouder Udock - Zwart - Nikkel - Umbra Tablethouder Udock - Zwart - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471005/th2/tablethouder-udock---zwart---nikkel---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock
 • -34%
  Draagbaar Tafeltennis Pongo - Blauw - Umbra - Draagbaar Tafeltennis Pongo - Blauw - Umbra (SALE)
  29,85
  45.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Draagbaar Tafeltennis Pongo - Blauw - Umbra Draagbaar Tafeltennis Pongo - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471020/th2/draagbaar-tafeltennis-pongo---blauw---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 29,85. in_stock
  Kapstok Flip Hook - Espresso - 8 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Espresso - 8 Haken - Umbra
  35,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Espresso - 8 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Espresso - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/507293/th2/kapstok-flip-hook---espresso---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van acht haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Badrek Aquala - Walnoot - Umbra - Badrek Aquala - walnoot - Umbra
  53,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Badrek Aquala - Walnoot - Umbra Badrek Aquala - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/512505/th2/badrek-aquala---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 53,95. in_stock 3.0

  Ontspan voor uren in bad met een geweldig boek en een glas van je favoriete wijn. Deze Bad Caddy heeft plaats voor alles wat je nodig bent in bad! Gemaakt van Rubberhout, dus je hoeft je geen zorgen te maken of de caddy split of vervormd door het water. De uitschuifbare armen van de Caddy Aquala kunnen ingeklapt worden na gebruik en de boekensteun vouw je eenvoudig nee, compact op te bergen. 

  • Uitschuifbaar, dus past in de meeste badkuipen.
  • Bamboo badkuip caddy.
  • geïntegreerd zeepbak
  • geïntegreerd wijnglas houder
  • geïntegreerd boekensteun
  Sieradenhouder Daisy Go-round - Umbra - Sieradenhouder Daisy Go-Round - Umbra
  23,21
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Daisy Go-round - Umbra Sieradenhouder Daisy Go-round - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247273/th2/sieradenhouder-daisy-go-round---umbra[0].jpg Te koop voor 23,21. in_stock

  Deze sieradenboom van Umbra doet denken aan een veld met madeliefjes. Deze sieradenboom is anders dan anderen bomen. Niet alleen is het uiterlijk totaal anders, dan wat u gewend bent, maar deze sieradenhanger is ook nog eens 360° te draaien. Op deze manier kunt u makkelijk en snel bij al uw sieraden. De Daisy-Go-Round sieradenboom is voorzien van 5 madeliefjes die, dankzij het verschil in hoogte, ieder ruimte bieden aan bijvoorbeeld, kettingen, oorbellen en andere accessoires. 

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

 • -11%
  Fotolijst Matrix - Small - Zilver - Umbra - Fotolijst Matrix - Small - Zilver - Umbra (SALE)
  39,90
  45.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix - Small - Zilver - Umbra Fotolijst Matrix - Small - Zilver - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341705/th2/fotolijst-matrix---small---zilver---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 39,90. in_stock

  Dit prachtige fotoframe Matrix is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft en afmeting van H: 28 x B: 28 x D: 8 cm. Hiermee is dit een ware eyecatcher voor in uw interieur. Tevens is dit fotoframe niet alleen leuk voor foto's, want wat dacht u van gedroogde bloemen of ansichtkaarten?

  - Door de toegevoegde diepte in het metalen frame kan deze fotolijst aan de muur worden gehangen of op tafel worden gezet.
  - Plaats voor 4 verschillende foto's. 

  Sieradendoos Reflexion - Wit - Umbra - Sieradendoos Reflexion - Wit - Umbra
  39,95
  40.00
  Leverbaar vanaf 17-05-2017
  Merk: Umbra Categorie: Sieradendoos Reflexion - Wit - Umbra Sieradendoos Reflexion - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404825/th2/sieradendoos-reflexion---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock
  Spiegel Prisma - Zwart - Umbra - Spiegel Prisma - Zwart - Umbra
  99,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Prisma - Zwart - Umbra Spiegel Prisma - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404891/th2/spiegel-prisma---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock

  Spiegel Prisma Umbra - Zwart
  De spiegel Prisma van Umbra is gemaakt van metaal en heeft een zwarte poeder laag. Deze geometrische spiegel can zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. De metaaldraden die deels over de spiegels lopen kunnen mooi gebruikt worden om bijvoorbeeld foto's of accessoires aan te hangen. De zwarte metaal draden in de vormen van een prisma geven de spiegel extra dimensie en diepte.

  Wandklok Pace - Grijs - Staal - Umbra - Wandklok Pace - Grijs - Staal - Umbra
  39,95
  40.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Pace - Grijs - Staal - Umbra Wandklok Pace - Grijs - Staal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404915/th2/wandklok-pace---grijs---staal---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock
  Wandklok Ribbon - Staal - Umbra - Wandklok Ribbon - Staal - Umbra
  49,95
  49.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Ribbon - Staal - Umbra Wandklok Ribbon - Staal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404925/th2/wandklok-ribbon---staal---umbra[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  Wandklok Ribbon staal Umbra.
  De wandklok Ribbon van Umbra is stijlvol vormgegeven en letterlijk een eye-catcher. De klok valt gelijk op met zijn unieke vormen en bogen. De bogen van de klok geven de 12 uren aan. De klok is van geborsteld staal en heeft rode/zilveren wijzers.

  Extra specificaties

  • Tijdweergave - Analoog
  • Vorm - Rond
  • Type batterij - 1x AA
 • -26%
  Wandklok Take 5 - Zwart - Umbra - Wandklok Take 5 - Zwart - Umbra
  36,92
  49.90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Take 5 - Zwart - Umbra Wandklok Take 5 - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404940/th2/wandklok-take-5---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 36,92. in_stock

  De mooie wandklok take 5 van Umbra is een echte eye catcher in uw huis. De klok kan zowel functioneel als decoratief worden gebruikt en kan gemakkelijk worden opgehangen. De klok heeft ook een bijzonder design waardoor het een echte toevoeging aan uw huis is.                

  De inspiratie voor de klok is vrij duidelijk! Voor de meeste mensen is " 5-uur" de belangrijkste tijd van de dag. De ontwerper Alan Wisniewski leek het leuk om met de humor van de gevreesde 9-5 baan te spelen en mensen laten lachen iedere keer als ze naar de klok zouden kijken. Het stuk is ontworpen om een kunst statement te maken met gevoel voor humor en hierbij nog steeds modern en verfijnd te blijven en in elke ruimte van het huis te passen 

  Douche Organiser Flex - Wit - Umbra - Douche Organiser Flex - Wit - Umbra
  30,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Flex - Wit - Umbra Douche Organiser Flex - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447314/th2/douche-organiser-flex---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  De douche caddy of organizer Flex wit van Umbra heeft een uniek ophangsysteem. Hierdoor kan 
  de organizer zowel over de deur als aan de doucekop worden opgehangen.
  Deze organizer is zo ontworpen dat die weinig ruimte in neemt in de badkamer, 
  terwijl die ontzettend veel ruimte biedt aan shampoo en andere badkamer accessoires.

  Extra specificaties. 
  Ingebouwd zeepbakje.
  Roest niet.
  2 extra brede ABS houders.
  Haken voor montage.
  4 haken.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren.

  Kapstok Flip Hook 8 Haken - Zwart/walnoot - Umbra - Kapstok Flip Hook 8 haken - zwart/walnoot - Umbra
  49,90
  50.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook 8 Haken - Zwart/walnoot - Umbra Kapstok Flip Hook 8 Haken - Zwart/walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449318/th2/kapstok-flip-hook-8-haken---zwart-walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 49,90. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van acht haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Umbra
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

  Kapstok Double Buddy - Voor Over De Deur - Wit - Umbra - Kapstok Double Buddy - voor over de deur - wit - Umbra
  14,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Double Buddy - Voor Over De Deur - Wit - Umbra Kapstok Double Buddy - Voor Over De Deur - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449898/th2/kapstok-double-buddy---voor-over-de-deur---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 14,99. in_stock

  Double buddy kapstokken van Umbra.
  De Buddy kapstokken van Umbra zijn inmiddels een begrip voor liefhebbers en vormen voor veel mensen vrolijke handige vriendjes. De dubbel buddy is een toevoeging van Umbra aan de buddy serie, een dubbele kapstok verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. De Double buddy is eenvoudig te monteren met de meegeleverde wandbevestiging. Ook wordt er een haak voor over de deur meegeleverd, waardoor ophangen binnen een minuut gepiept is. Ideaal voor in de badkamer, slaapkamer en of kleedruimte.

  Organiser Met Kapstok Cubby Mini -wit - Umbra - Organiser met kapstok Cubby Mini -wit - Umbra
  24,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Organiser Met Kapstok Cubby Mini -wit - Umbra Organiser Met Kapstok Cubby Mini -wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449911/th2/organiser-met-kapstok-cubby-mini--wit---umbra[0].jpg Te koop voor 24,99. in_stock

  Organiser Cubby Mini.
  Deze organiser van Umbra is alles in één: kapstok, een bakje voor belangrijke spullen die je te vaak kwijt raakt en een postvakje. De organiser Cubby Mini helpt je je telefoon, sleutels, brieven, zonnebril en alle andere belangrijke spullen die je niet wilt kwijt raken op een centrale plek te ordenen. Daarnast is de organiser ook nog eens voorzien van twee flip kapstokken. Niet alleen een praktisch en zeer handig, maar ook nog eens een erg decoratief item. De Mini organiser van Umbra is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor een match met iedere woonkamer, hal of gang.

  Toiletborstel Woodland - Naturel - Umbra - Toiletborstel Woodland - Naturel - Umbra
  34,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Woodland - Naturel - Umbra Toiletborstel Woodland - Naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470971/th2/toiletborstel-woodland---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Moderne en landelijke Toiletborstel Woodland van Umbra. Gemaakt van beukenhout en RVS. Mooi te combineren met de overige items uit de Woodland serie. 

  Details

  • Prachtig ontwerp die past in de meeste badkamers.
  • De borstelkop is eenvoudig te vervangen.
  • Gemaakt van een sterke, duurzame en natuurlijke bron. 
  • RVS deksel.
  • Beukenhout en RVS.
  Prullenbak Woodrow - Mist Blauw - 9l - Umbra - Prullenbak Woodrow - Mist Blauw - 9L - Umbra
  24,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodrow - Mist Blauw - 9l - Umbra Prullenbak Woodrow - Mist Blauw - 9l - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470981/th2/prullenbak-woodrow---mist-blauw---9l---umbra[0].jpg Te koop voor 24,99. in_stock

  Prullenbak Woodrow
  Tijdens het opknappen van het huis, zocht de ontwerper van de prullenbak Woodrow (Henry Guang) naar een schone en eenvoudige afvalemmer gemaakt van echte materialen en die goed matchte met de rest van de meubels. Het resultaat is de Woodrow prullenbak, gemaakt van natuurlijke materialen met een elegante uitstraling. 

  Extra specificaties
   - Perfect voor de woonkamer, studiekamer of het kantoor
   - Kan gebruikt worden als een recycle afvalbak
   - 9 Liter
   - Door het hadvat zeer eenvoudig te verplaatsen en legen
   - Natuurlijke behandeld hout met een gebeitse finish aan de buitenkant
   - Verkrijgbaar in verschillende kleuren

 • -23%
  Afdruiprek Basin - Wit - Umbra - Afdruiprek Basin - Wit - Umbra (SALE)
  23,21
  30.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Basin - Wit - Umbra Afdruiprek Basin - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470988/th2/afdruiprek-basin---wit---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 23,21. in_stock
  Dienblad Plato - Hout - Umbra - Dienblad Plato - Hout - Umbra (SALE)
  29,95
  30.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Dienblad Plato - Hout - Umbra Dienblad Plato - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470997/th2/dienblad-plato---hout---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Prullenbak Ensa - Wit - Umbra - Prullenbak Ensa - Wit - Umbra
  30,-
  Leverbaar vanaf 01-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Ensa - Wit - Umbra Prullenbak Ensa - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471030/th2/prullenbak-ensa---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock

  Deze prullenbak Ensa van Umbra met swingende deksel voegt door de gemengde materialen zowel harde als zachte texturen aan uw badkamer, toilet of keuken toe. Een eigentijds ontwerp met minimalistische vormen maar maximale functionaliteit en eenvoudig schoon te maken.

  De afmetingen van de prullenbak zijn: 
  Diameter x Hoogte : 21 x 30cm 

  Zeeppompje Kera - Wit - Umbra - Zeeppompje Kera - Wit - Umbra
  20,32
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Kera - Wit - Umbra Zeeppompje Kera - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471039/th2/zeeppompje-kera---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 20,32. in_stock
  Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra - Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra (SALE)
  40,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra Badkamer Organizer Vana - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471052/th2/badkamer-organizer-vana---wit---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock
 • -10%
  Juwelenboom Acro - Wit/naturel - Umbra - Juwelenboom Acro - wit/naturel - Umbra
  27,08
  30.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Juwelenboom Acro - Wit/naturel - Umbra Juwelenboom Acro - Wit/naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471069/th2/juwelenboom-acro---wit-naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 27,07. in_stock

  Een juwelenstandaard die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften! Nooit meer sieraden die rondslingeren of kwijt raken. Deze sieraden organiser met 4 verwisselbare stokken van verschillende hoogtes zorgt ervoor dat je altijd de juiste organizer hebt.

  Extra
  Wordt geleverd met een aantrekkelijke essenhouten basis met 4 uitneembare stalen paaltjes van verschillende hoogtes.
  Ontworpen met geperforeerde gaten in twee van de houders voor oorringen.
  Armbanden en kettingen kunnen aan alle houders worden opgehangen. 
  Trendy ontwerp van licht hout en wit metaal. 
  Zowel decoratief als functioneel. 
  De verzwaarde voet zorft ervoor dat de organiser stevig en stabiel staat. 

 • -15%
  Fotolijst You & Me - Zwart - Umbra - Fotolijst You & Me - Zwart - Umbra
  12,43
  14.62
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst You & Me - Zwart - Umbra Fotolijst You & Me - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/30151/th2/fotolijst-you-and-me---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 12,43. in_stock

  Nog maar net een stel of net getrouwd? Dan is het Fotolijstje You & Me van Umbra perfect! Dit fotolijstje biedt namelijk ruimte voor twee prachtige foto's van u en uw man of vrouw. Vereeuwig dat speciale moment waarop jullie samen waren of elkaar het jawoord gaven. Het Fotolijstje is ook leuk als u kinderen heeft, een tweeling of twee schattige koters die een speciaal plekje in de vensterbank of op de muur verdienen. 

  Afdruiprekje Saddle - avocado - 10x12cm - Umbra - Afdruiprekje Saddle - avocado - 10x12cm - Umbra
  5,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprekje Saddle - avocado - 10x12cm - Umbra Afdruiprekje Saddle - avocado - 10x12cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/256184/th2/afdruiprekje-saddle---avocado---10x12cm---umbra[0].jpg Te koop voor 5,00. in_stock
  Fotolijst Prikbord Gridlock - Hout - Umbra - Fotolijst Prikbord Gridlock - Hout - Umbra
  59,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Prikbord Gridlock - Hout - Umbra Fotolijst Prikbord Gridlock - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341711/th2/fotolijst-prikbord-gridlock---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Dit ontwerp van Umbra is een fotolijst en prikbord in
  Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra
  60,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 182-365cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404842/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-titanium---uitschuifbaar-182-365cm---umbra[0].jpg Te koop voor 60,00. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

 • -5%
  Dubbele Gordijnroede Cappa Nikkel - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Dubbele Gordijnroede Cappa nikkel - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  47,50
  50.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele Gordijnroede Cappa Nikkel - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Dubbele Gordijnroede Cappa Nikkel - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404844/th2/dubbele-gordijnroede-cappa-nikkel---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 47,50. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Door gebruik te maken van een dubbele gordijn roede speel je eenvoudig met het licht en de toe te laten warmte in je woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een voile gordijn in combinatie met een verduisterend gordijn.

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 
   

  Wanddecoratie Feltra - Bloemen Vilt - Set Van 9 - Umbra - Wanddecoratie Feltra - Bloemen Vilt - Set van 9 - Umbra
  29,95
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Feltra - Bloemen Vilt - Set Van 9 - Umbra Wanddecoratie Feltra - Bloemen Vilt - Set Van 9 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404897/th2/wanddecoratie-feltra---bloemen-vilt---set-van-9---umbra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock
  Wandklok Ribbon - Koper - Umbra - Wandklok Ribbon - Koper - Umbra (SALE)
  49,90
  Leverbaar vanaf 01-01-2020
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Ribbon - Koper - Umbra Wandklok Ribbon - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404923/th2/wandklok-ribbon---koper---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 49,90. in_stock

  Wandklok Ribbon rvs staal zwart Umbra.
  De wandklok Ribbon van Umbra is stijlvol vormgegeven en letterlijk een eye-catcher. De klok valt gelijk op met zijn unieke vormen en bogen. De bogen van de klok geven de 12 uren aan. De klok is van geborsteld staal en heeft zwarte wijzers.

  Extra specificaties

  • Tijdweergave - Analoog
  • Vorm - Rond
  • Type batterij - 1x AA 
 • -6%
  Wandklok Ribbon - Zwart - Umbra - Wandklok Ribbon - Zwart - Umbra (SALE)
  46,95
  50.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Ribbon - Zwart - Umbra Wandklok Ribbon - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404927/th2/wandklok-ribbon---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 46,95. in_stock

  Wandklok Ribbon rvs staal zwart Umbra.
  De wandklok Ribbon van Umbra is stijlvol vormgegeven en letterlijk een eye-catcher. De klok valt gelijk op met zijn unieke vormen en bogen. De bogen van de klok geven de 12 uren aan. De klok is van geborsteld staal en heeft zilverkleurige wijzers.

  Extra specificaties

  • Tijdweergave - Analoog
  • Vorm - Rond
  • Type batterij - 1x AA ( Quartz )
 • -7%
  Wandklok Ribbonwood - Beukenhout - Umbra - Wandklok Ribbonwood - beukenhout - Umbra (SALE)
  56,-
  59.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Ribbonwood - Beukenhout - Umbra Wandklok Ribbonwood - Beukenhout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404929/th2/wandklok-ribbonwood---beukenhout---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 56,00. in_stock

  Wandklok Ribbon beukenhout Umbra.
  De beukenhouten versie van de populaire wandklok Ribbon van Umbra.De wandklok Ribbon van Umbra is stijlvol vormgegeven en letterlijk een eye-catcher. De klok valt gelijk op met zijn unieke vormen en bogen. De bogen van de klok geven de 12 uren aan. De wandklok Ribbonwood is gemaakt van prachtig beukenhout..

  Extra specificaties

  • Tijdweergave - Analoog.
  • Vorm - Rond.
  • Type batterij - 1x AA.
 • -5%
  Zeeppomp Finch - Met Sensor - Nikkel - Umbra - Zeeppomp Finch - met sensor - nikkel - Umbra
  39,99
  41.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Finch - Met Sensor - Nikkel - Umbra Zeeppomp Finch - Met Sensor - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447201/th2/zeeppomp-finch---met-sensor---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 39,99. in_stock

  De sensor zeeppomp Finch van Umbra is responsief en strak vormgegeven. Heeft een inhoud van 295ml en is touch-free dankzij de sensor.

  De zeeppomp Finch van Umbra beschikt over een sensor, wanneer je je hand voor de sensor houdt krijg je automatisch zeep. Een lampje (blauw) geeft aan wanneer de zeep bijna op is en moet worden aangevuld. Aan de bovenkant van het zeeppompje zit een ruime opening, waardoor bijvullen eenvoudig is. De vormgeving van dit zeeppompje is stijlvol en modern.

  Extra specificaties
  Hands-Free, geen ziektekiemen of vlekken die achter worden gelaten.
  Neemt maar weinig ruimte in.
  Kan worden gebruikt met zeep of hand desinfecterende middel.
  Brede opening aan de bovenkant, zodat de zeep eenvoudig kan worden bijgevuld.
  Indicatie lampje dat aangeeft wanneer de zeep bijna op is.
  Werkt op 4x AAA batterijen. (niet inbegrepen)
  Capaciteit (295ml).

   

  Kapstok Double Buddy - Voor Over De Deur - Blauw - Umbra - Kapstok Double Buddy - voor over de deur - blauw - Umbra
  14,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Double Buddy - Voor Over De Deur - Blauw - Umbra Kapstok Double Buddy - Voor Over De Deur - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449894/th2/kapstok-double-buddy---voor-over-de-deur---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 14,99. in_stock

  Double buddy kapstokken van Umbra.
  De Buddy kapstokken van Umbra zijn inmiddels een begrip voor liefhebbers en vormen voor veel mensen vrolijke handige vriendjes. De dubbel buddy is een toevoeging van Umbra aan de buddy serie, een dubbele kapstok verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. De Double buddy is eenvoudig te monteren met de meegeleverde wandbevestiging. Ook wordt er een haak voor over de deur meegeleverd, waardoor ophangen binnen een minuut gepiept is. Ideaal voor in de badkamer, slaapkamer en of kleedruimte.

  Organiser Met Kapstok Cubby Mini - Naturel - Umbra - Organiser met kapstok Cubby Mini - naturel - Umbra
  25,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Organiser Met Kapstok Cubby Mini - Naturel - Umbra Organiser Met Kapstok Cubby Mini - Naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449907/th2/organiser-met-kapstok-cubby-mini---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Organiser Cubby Mini.
  Deze organiser van Umbra is alles in één: kapstok, een bakje voor belangrijke spullen die je te vaak kwijt raakt en een postvakje. De organiser Cubby Mini helpt je je telefoon, sleutels, brieven, zonnebril en alle andere belangrijke spullen die je niet wilt kwijt raken op een centrale plek te ordenen. Daarnast is de organiser ook nog eens voorzien van twee flip kapstokken. Niet alleen een praktisch en zeer handig, maar ook nog eens een erg decoratief item. De Mini organiser van Umbra is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor een match met iedere woonkamer, hal of gang.

  Zeeppomp Otto Zwart - Met Sensor - Umbra - Zeeppomp Otto zwart - met sensor - Umbra
  39,95
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppomp Otto Zwart - Met Sensor - Umbra Zeeppomp Otto Zwart - Met Sensor - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/450545/th2/zeeppomp-otto-zwart---met-sensor---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  De Otto van Umbra is een elegante en moderne zeep dispenser met sensor. De automatische zeep dispenser is ontworpen door Dennis Cheng en is extra hygiënisch omdat hij pompt zonder dat je hem hoeft aan te raken. Het ontwerp is geïnspireerd op karaffen kruiken. Hij is eenvoudig via de bovenkant bij te vullen.

  Overige specificaties
  Hands-free, geen ziektekiemen of vlekken die achter blijven.
  Neemt maar weinig ruimte in beslag in een hoekje.
  Kan ook gebruikt worden als hand desinfectiemiddel.
  Mooi gevormde automatische zeeppomp.
  Inhoud 177ml zeep of handen desinfectiemiddel.
  4x AAA-batterijen (niet inbegrepen).

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flapper - Wit - 9 Haken - Umbra - Kapstok Flapper - Wit - 9 Haken - Umbra
  157,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flapper - Wit - 9 Haken - Umbra Kapstok Flapper - Wit - 9 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470974/th2/kapstok-flapper---wit---9-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 157,00. in_stock 5.0

  De kapstok Flapper van Umbra is, zoals we van het merk gewend zijn, een prachtig decoratief en functioneel item. Met de Flapper haal je een kapstok in huis met een origneel en uniek design! De kapstok heeft kapstokhaken die uit (en weer in) klapbaar zijn. De zware poot van de kapstok zorgt ervoor dat hij stevig en stabiel op de plaats blijft staan. Een minimalistisch design met maximale functionaliteit! 
  Perfect voor in de hal, maar ook een praktisch item voor in de woonkamer! 

  - Zeer eenvoudig te monteren.
  - Heeft negen inklapbare haken gemaakt van gegoten aluminium.
  - Haken kunnen worden terug geklapt als ze niet in gebruik zijn.

 • -12%
  Krukje Magino - Transparant - Umbra - Krukje Magino - Transparant - Umbra
  198,-
  225.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Krukje Magino - Transparant - Umbra Krukje Magino - Transparant - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470976/th2/krukje-magino---transparant---umbra[0].jpg Te koop voor 198,00. in_stock
 • -28%
  Stoel Oh - Rood - Umbra - Stoel OH - Rood - Umbra
  43,17
  60.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Stoel Oh - Rood - Umbra Stoel Oh - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470977/th2/stoel-oh---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 43,17. in_stock

  Stoel OH Umbra - Rood
  De stoel OH van Umbra is een stevige kunstoffen stoel met een hoog zitcomfort. De stoel is al jarenlang vast onderdeel in het assortiment van Umbra. Een strak vormgegeven stoel met een hoog zitcomfort voor zowel kinderen als volwassenen. De stoelen OH zijn hierbij ook nog eens erg praktisch, ze zijn stapelbaar en hierdoor eenvoudig op te bergen en erg eenvoudig in onderhoud. 
  De BIFMA goedkeuring en het winnen van de Industrial Design Excellence Awards ( zilver award ) bewijzen de kwaliteit van deze stoel. Om schade van de vloer te voorkomen is de stoel voorzien van nylon dopjes aan de onderzijde van de poten.

  De stoel veer lichtjes mee, wat het comfort nog aangenamer maakt. Omdat de stoel bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf is die geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

  Servettenhouder Pila - Nikkel - Hout - Umbra - Servettenhouder Pila - Nikkel - Hout - Umbra (SALE)
  19,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Servettenhouder Pila - Nikkel - Hout - Umbra Servettenhouder Pila - Nikkel - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470994/th2/servettenhouder-pila---nikkel---hout---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 19,99. in_stock
  Afdruiprek Sinkin - Wit - Nikkel - Umbra - Afdruiprek Sinkin - Wit - Nikkel - Umbra
  19,99
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Sinkin - Wit - Nikkel - Umbra Afdruiprek Sinkin - Wit - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471001/th2/afdruiprek-sinkin---wit---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 19,99. in_stock
 • -5%
  Sleutelhouder Magneet - Espresso - Umbra - Sleutelhouder Magneet - Espresso - Umbra (SALE)
  19,-
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sleutelhouder Magneet - Espresso - Umbra Sleutelhouder Magneet - Espresso - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471013/th2/sleutelhouder-magneet---espresso---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock
  Kapstok Subway - Multicolor - 10 Haken - Umbra - Kapstok Subway - Multicolor - 10 Haken - Umbra
  34,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Subway - Multicolor - 10 Haken - Umbra Kapstok Subway - Multicolor - 10 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471017/th2/kapstok-subway---multicolor---10-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Kapstok Subway

  Metalen strips met 10 verhoogde haken. De ontwerp inspiratie voor deze kapstok komt van de populaire kaarten van het openbaar vervoer, die ontzettend grafisch en interessant zijn. Deze kapstok combineert het gebruik van functionele haken met wanddecoratie. Ook verkrijgbaar als zwarte variant.

 • -19%
  Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra - Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra (SALE)
  20,32
  25.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra Toiletborstel Fiboo - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471031/th2/toiletborstel-fiboo---wit---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 20,32. in_stock

  Fiboo Umbra
  De toiletborstel Fiboo van Umbra is stijlvol vorm gegeven en heeft strakke lijnen en aan matte finish. Dit maakt van de borstel een perfecte moderne toevoeging aan uw toiletkamer of badkamer. De borstel is gemaakt van melanine en bamboe vezels, milieuvriendelijk! Verkrijgbaar in diverse kleuren! 
   

  Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra - Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra (SALE)
  24,95
  25.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra Toiletborstel Fiboo - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471033/th2/toiletborstel-fiboo---grijs---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock

  Fiboo Umbra
  De toiletborstel Fiboo van Umbra is stijlvol vorm gegeven en heeft strakke lijnen en aan matte finish. Dit maakt van de borstel een perfecte moderne toevoeging aan uw toiletkamer of badkamer. De borstel is gemaakt van melanine en bamboe vezels, milieuvriendelijk! Verkrijgbaar in diverse kleuren! 
   

  Organiser Yook - Zwart - Umbra - Organiser Yook - zwart - Umbra
  12,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Organiser Yook - Zwart - Umbra Organiser Yook - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471054/th2/organiser-yook---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 12,50. in_stock
 • -15%
  Bijzettafel Tavalo - Koper - Beton - Umbra - Bijzettafel Tavalo - Koper - Beton - Umbra
  149,-
  175.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Bijzettafel Tavalo - Koper - Beton - Umbra Bijzettafel Tavalo - Koper - Beton - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371053/th2/bijzettafel-tavalo---koper---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 149,00. in_stock

  De bijzettafel Travalo van Umbra is een multifunctionele bijzettafel. Het blad kan dienen om spullen, glazen, sleutels en noem zo maar op. Het bijzondere aan deze bijzettafel is de betonnen basis dat kan dienen als opbergruimte, maar ook als plantenbak! Door het gewicht van het beton onstaat er een ontzettend sterke en stabiele tafel. 

  Extra specificaties
  Decoratieve bijzettafel met een extra opslagruimte als basis.
  Geschikt voor kleine ruimtes
  Eenvoudig in elkaar te zetten
  Koper/metalen blad en poten
  Bevestiginsmaterialen worden meegeleverd.

 • -1%
  Spiegel Prisma - Goud - Umbra - Spiegel Prisma - Goud - Umbra
  99,-
  100.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Prisma - Goud - Umbra Spiegel Prisma - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371090/th2/spiegel-prisma---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock 5.0

  Spiegel Prisma Umbra - Goud
  De spiegel Prisma van Umbra is gemaakt van metaal en heeft een gouden laag. Deze geometrische spiegel can zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. De metaaldraden die deels over de spiegels lopen kunnen mooi gebruikt worden om bijvoorbeeld foto's of accessoires aan te hangen. De gouden metaal draden in de vormen van een prisma geven de spiegel extra dimensie en diepte.

 • -37%
  Sieraden Organizer Prisma - Goud - Umbra - Sieraden Organizer Prisma - Goud - Umbra
  12,61
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieraden Organizer Prisma - Goud - Umbra Sieraden Organizer Prisma - Goud - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404820/th2/sieraden-organizer-prisma---goud---umbra[0].jpg Te koop voor 12,61. in_stock
 • -5%
  Gordijnroede Cappa Chroom - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Gordijnroede Cappa chroom - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  28,50
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa Chroom - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Gordijnroede Cappa Chroom - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404837/th2/gordijnroede-cappa-chroom---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 28,50. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

 • -10%
  Gordijnroede Chroma - Zwart - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  36,10
  40.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Zwart - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Zwart - Uitschuifbaar 137-228cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404847/th2/gordijnroede-chroma---zwart---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 36,10. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

  Gordijnroede Chroma - Zwart - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Zwart - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra
  35,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Zwart - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Zwart - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404852/th2/gordijnroede-chroma---zwart---uitschuifbaar-91-137-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 35,00. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

 • -14%
  Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra - Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra
  34,30
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 182-365 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404855/th2/gordijnroede-circuit-nikkel---uitschuifbaar-182-365-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 34,30. in_stock


  De gordijnroede Circuit van Umbra is een roede met metalen kooiachtige uiteinden. Een mooi kooi ontwerp met geometrische nauwkeurigheid - geinspireerd door het ontwerp van de "Cruise Ball".

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

 • -10%
  Gordijnroede Coretto Zwart - Uitschuifbaar 61-91cm - Umbra - Gordijnroede Coretto zwart - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra
  18,05
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Coretto Zwart - Uitschuifbaar 61-91cm - Umbra Gordijnroede Coretto Zwart - Uitschuifbaar 61-91cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404859/th2/gordijnroede-coretto-zwart---uitschuifbaar-61-91-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 18,05. in_stock

  Innovatief op het gebied van gordijnroedeoplossingen, de gordijnroede Coretto kan worden bevestigd aan de binnenkant van het kozijn en maakt gebruik van de spanning om de roede op te schorten. Geen schroeven of moeilijk bevestigingsmateriaal nodig!

  Een creatieve twist aan uw raamaankleding.
  Eenvoudig te monteren.
  Geen schroeven of bevestigingsmateriaal nodig
  Exclusief afgebeelde gordijn ringen

 • -25%
  Spiegel Mira - essenhout - naturel - 55x53x4cm - Umbra - Spiegel Mira - essenhout - naturel - 55x53x4cm - Umbra
  74,95
  99.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Mira - essenhout - naturel - 55x53x4cm - Umbra Spiegel Mira - essenhout - naturel - 55x53x4cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404888/th2/spiegel-mira---essenhout---naturel---55x53x4cm---umbra[0].jpg Te koop voor 74,95. in_stock

  De ronde spiegel Mira, met een eigentijdse touch van het merk Umbra is een stijlvolle toevoeging aan iedere ruimte! De spiegel is voorzien van een halve circle houten frame, wat een warme toevoeging geeft. 

  - Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. 
  - Afmetingen: 56,4 cm x 53,4 x 2,4 centimeter.

  Wandklok Cage - Walnoot - Umbra - Wandklok Cage - Walnoot - Umbra
  69,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Cage - Walnoot - Umbra Wandklok Cage - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404909/th2/wandklok-cage---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  Wandklok Cage van Umbra.
  Een houten klok met een metalen kooi frame om de wijzerplaten te "beschermen". Het ontwerp van deze klok is geïnspireerd op de vintage klok uit de gymzaal die we allemaal kennen. Iedereen herinnert zich de klok in de gymzaal van school die was omringt door een kooi om de klok te beschermen. De ontwerper van deze klok, Alan Wisniewski, wilde een elegante moderne versie van deze klok ontwerpen.

 • -14%
  Melk En Suikerpotje Savore - Keramiek/hout - Umbra - Melk en Suikerpotje Savore - keramiek/hout - Umbra
  17,15
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Melk En Suikerpotje Savore - Keramiek/hout - Umbra Melk En Suikerpotje Savore - Keramiek/hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/446168/th2/melk-en-suikerpotje-savore---keramiek-hout---umbra[0].jpg Te koop voor 17,15. in_stock

  Melk en Suikerpotje Savore  keramiek/hout - Umbra
  Slim onworpen melk en suiker set Sovere die bestaat uit een melkkannetje, suikerkop en een suiker lepel.
  Het geheel is zo ontworpen dat de totale set ruimte besparend is. De melk en suikerkan passen namelijk precies in elkaar,
  wanneer ze niet in gebruik zijn. 

  Extra specificaties 
  Decoratieve set dat precies in elkaar worden geplaatst als die niet gebruikt wordt.
  Combineer het met andere items uit de Savore serie.
  Mooi als geschenk.
  Suikerkop ( 150 gram) en melkkan (200ml).
  Alleen geschikt voor handwas.
  Food safe.
  Inclusief lepel.

 • -14%
  Parapluhouder Holdit - Zwart - Umbra - Parapluhouder Holdit - zwart - Umbra
  31,68
  36.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Parapluhouder Holdit - Zwart - Umbra Parapluhouder Holdit - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449887/th2/parapluhouder-holdit---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 31,68. in_stock

  Parapluhouder Holdit
  De parapluhouder Holdit van Umbra is een nieuwe toevoeging aan het assortiment. Dit product is niet alleen erg praktisch voor het opbergen en/of ophangen van paraplu's, het is ook nog eens een leuk design object voor in de schuur of hal. De paraplubak Holdit is zowel voorzien van een "houder" waarin de paraplu's zullen blijven staan als een ring, waaraan de paraplu opgehangen kan worden.
  Daarnast is de Holdit van Umbra voorzien van een waterbestendige opvang bak, waardoor water dat nog van de paraplu komt kan worden opgevangen. 

  De parapluhouder Holdit van Umbra is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. 

  Foto Display Hangit Desk - Wit - Umbra - Foto display Hangit Desk - wit - Umbra
  17,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Foto Display Hangit Desk - Wit - Umbra Foto Display Hangit Desk - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471060/th2/foto-display-hangit-desk---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 17,50. in_stock
  Fotolijst Prisma - 15x20x7,6cm - Zwart - Umbra - Fotolijst Prisma - 15x20x7,6cm - Zwart - Umbra
  14,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Prisma - 15x20x7,6cm - Zwart - Umbra Fotolijst Prisma - 15x20x7,6cm - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/512978/th2/fotolijst-prisma---15x20x76cm---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock

  Toon je foto's in deze prachtige geometrische fotoframe Prisma van Umbra. Je kan de lijst plaatsen op een tafel of op de muur hangen, deze fotolijst zal een derde dimensie toevoegen aan uw foto's! De foto lijkt te zweven tussen twee glazen paneeltjes! De prisma fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren, combineer jouw favorieten!

  Fotolijst Matrix - Large - Zilver - Umbra - Fotolijst Matrix - Large - Zilver - Umbra
  79,99
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix - Large - Zilver - Umbra Fotolijst Matrix - Large - Zilver - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/330679/th2/fotolijst-matrix---large---zilver---umbra[0].jpg Te koop voor 79,99. in_stock Dit prachtige fotoframe Matrix is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft en afmeting van H: 45 x B: 38 x D: 9 cm. Hiermee is dit een ware eyecatcher voor in uw interieur. Tevens is dit fotoframe niet alleen leuk voor foto's, want wat dacht u van gedroogde bloemen of ansichtkaarten?
  Wandklok Madera - Naturel/wit - Umbra - Wandklok Madera - Naturel/wit - Umbra
  59,90
  59.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Madera - Naturel/wit - Umbra Wandklok Madera - Naturel/wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341707/th2/wandklok-madera---naturel-wit---umbra[0].jpg Te koop voor 59,90. in_stock

  Wandklok Madera Umbra

  Deze klok draait om eenvoud. Umbra heeft een wandklok ontworpen die hetzelfde geval van rijkdom en klasse geeft als een mannen horloge. Deze klok is de finishing touch voor uw minimalistische en moderne interieur. De klok is gemaakt van licht naturel hout met een witte afwerking en is voorzien van een aluminium rand. 

 • -36%
  Wandklok Shadow - Hout - Umbra - Wandklok Shadow - Hout - Umbra
  42,21
  66.41
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Shadow - Hout - Umbra Wandklok Shadow - Hout - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341712/th2/wandklok-shadow---hout---umbra[0].jpg Te koop voor 42,21. in_stock

  Wandklok Shadow van het merk Umbra is gemaakt van Paulownia hout. Dit hout is zeer geschikt voor de meubelmakerij. Het hout lijkt op eikenhout, maar het is veel lichter van gewicht en van kleur. De klok is ontworpen door Alan Wisniewski, Sonja Kresowaty. Omdat de houten grote nummers aan de zwart geschilderde hoeken heeft onstaat er een schaduw effect.                      

 • -19%
  Sieradenbox Toto Hoog - Wit - Umbra - Sieradenbox Toto Hoog - Wit - Umbra
  28,22
  35.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenbox Toto Hoog - Wit - Umbra Sieradenbox Toto Hoog - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371098/th2/sieradenbox-toto-hoog---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 28,22. in_stock
 • -5%
  Prullenbak Woodland - Naturel - 9l - Umbra - Prullenbak Woodland - Naturel - 9L - Umbra (SALE)
  37,95
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Woodland - Naturel - 9l - Umbra Prullenbak Woodland - Naturel - 9l - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371109/th2/prullenbak-woodland---naturel---9l---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 37,95. in_stock

  Beukenhouten prullenbak Woodland van Umbra. Mooi te combineren met de overige items uit de Woodland serie van Umbra. Een prachtig ontwerp dat past in de meeste badkamers en gemaakt van een stevige, duurzame en natuurlijke bron. 

  Afmetingen:
  Diameter: 19 centimeter
  Hoogte: 25.4 centimeter 

  Sieradenhouder Prisma - Zwart - Umbra - Sieradenhouder Prisma - Zwart - Umbra
  30,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenhouder Prisma - Zwart - Umbra Sieradenhouder Prisma - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404821/th2/sieradenhouder-prisma---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 30,00. in_stock
 • -37%
  Gordijnroede Cappa Titanium - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Gordijnroede Cappa titanium - uitschuifbaar 91-182cm - Umbra
  18,91
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Cappa Titanium - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Gordijnroede Cappa Titanium - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404839/th2/gordijnroede-cappa-titanium---uitschuifbaar-91-182cm---umbra[0].jpg Te koop voor 18,91. in_stock

  De Cappa gordijn roedes zorgen ervoor dat de gordijnen netjes en in stijl worden opgehangen. Het is een metalen gordijn roede met gegoten metalen eindstukken en bevestigingsmateriaal. Modern, orgineel en casual design. De Cappa gordijn roedes zijn verkrijgbaar in 3 finishes: chroom, nikkel en titanium finish voor een perfecte match met de gordijnen en interieur! 

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Beugels (van gegoten metaal) inbegrepen.
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

  Parapluhouder Hub - Wit - Naturel - Umbra - Parapluhouder Hub - Wit - naturel - Umbra
  50,-
  Leverbaar vanaf 14-06-2017
  Merk: Umbra Categorie: Parapluhouder Hub - Wit - Naturel - Umbra Parapluhouder Hub - Wit - Naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/447316/th2/parapluhouder-hub---wit---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 50,00. in_stock

  Parapluhouder Hub Umbra - Zwart.

  De parapluhouder Hub van Umbra heeft een essenhouten hendel en een waterbestendige bak. Met deze parapluhouder berg je je paraplu's op stijlvolle manier op. De combinatie van het lichte essenhout met de zwarte, witte of walnoten bakken geven de Hub houder een strakke en modern karakter. Het water dat van de nog natte paraplu's komt zal worden opgevangen in de bakjes die zijn voorzien van een waterbestendige coating, hierdoor voorkomt u plassen water en / of modder op de grond. Geef de parapluhouder een mooie plek in de hal of onder de kapstok! 

  Overzicht specificaties 

  Waterbestendige kunsstof bodem voorkomt dat de parapluhouder gaat roesten.
  De metalen ring heeft 2 haken om bijvoorbeeld kleine paraplu's aan op te hangen.
  Eenvoudig in elkaar te zetten.
  Knock-down voor vervoer.
  Bevestigingsmateriaal wordt allemaal meegeleverd.
  Eenvoudig te dragen.

   

  Kapstok Flip Hook 3 Haken - Zwart/walnoot - Umbra - Kapstok Flip Hook 3 haken - zwart/walnoot - Umbra
  19,95
  20.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook 3 Haken - Zwart/walnoot - Umbra Kapstok Flip Hook 3 Haken - Zwart/walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449310/th2/kapstok-flip-hook-3-haken---zwart-walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van drie haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Umbra
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

  Organiser Met Kapstok Cubby Mini - Grijs - Umbra - Organiser met kapstok Cubby Mini - grijs - Umbra
  24,99
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Organiser Met Kapstok Cubby Mini - Grijs - Umbra Organiser Met Kapstok Cubby Mini - Grijs - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449905/th2/organiser-met-kapstok-cubby-mini---grijs---umbra[0].jpg Te koop voor 24,99. in_stock

  Organiser Cubby Mini.
  Deze organiser van Umbra is alles in één: kapstok, een bakje voor belangrijke spullen die je te vaak kwijt raakt en een postvakje. De organiser Cubby Mini helpt je je telefoon, sleutels, brieven, zonnebril en alle andere belangrijke spullen die je niet wilt kwijt raken op een centrale plek te ordenen. Daarnast is de organiser ook nog eens voorzien van twee flip kapstokken. Niet alleen een praktisch en zeer handig, maar ook nog eens een erg decoratief item. De Mini organiser van Umbra is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor een match met iedere woonkamer, hal of gang.

 • -5%
  Fotolijst Edge - 18,6 X 13,6 - Walnoot - Umbra - Fotolijst Edge - 18,6 x 13,6 - walnoot - Umbra
  11,88
  12.50
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Edge - 18,6 X 13,6 - Walnoot - Umbra Fotolijst Edge - 18,6 X 13,6 - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449922/th2/fotolijst-edge---186-x-136---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 11,88. in_stock

  De fotolijsten van Edge bieden een unieke plek voor je mooiste en/of belangrijkste foto's.
  Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten namelijk 4x6, 5x7 en een multi foto display. Door de verschillende Edge fotolijsten met elkaar te combineren kan er een leuk en warm effect worden gerealiseerd. De lijsten zijn zo ontworpen dat er diepte is gecreeerd en ze zijn verkrijgbaar in de warme kleuren naturel en walnoot. Een aanwinst voor elke herinnering, ook leuk om als cadeau te geven.

 • -10%
  Afdruiprek Basin - Rood - Umbra - Afdruiprek Basin - Rood - Umbra
  24,44
  27.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Basin - Rood - Umbra Afdruiprek Basin - Rood - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470986/th2/afdruiprek-basin---rood---umbra[0].jpg Te koop voor 24,43. in_stock
  Kapstok Subway - Zwart - 10 Haken - Umbra - Kapstok Subway - Zwart - 10 Haken - Umbra
  34,95
  35.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Subway - Zwart - 10 Haken - Umbra Kapstok Subway - Zwart - 10 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471016/th2/kapstok-subway---zwart---10-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock

  Kapstok Subway
  ​Metalen strips met 10 verhoogde haken. De ontwerp inspiratie voor deze kapstok komt van de populaire kaarten van het openbaar vervoer, die ontzettend grafisch en interessant zijn. Deze kapstok combineert het gebruik van functionele haken met wanddecoratie. Ook verkrijgbaar als Multi-Colour

  Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra - Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra
  34,90
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra Douche Organiser Flex - Blauw - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471037/th2/douche-organiser-flex---blauw---umbra[0].jpg Te koop voor 34,90. in_stock

  De douche caddy of organizer Flex blauw van Umbra heeft een uniek ophangsysteem. Hierdoor kan 
  de organizer zowel over de deur als aan de doucekop worden opgehangen.
  Deze organizer is zo ontworpen dat die weinig ruimte in neemt in de badkamer, 
  terwijl die ontzettend veel ruimte biedt aan shampoo en andere badkamer accessoires.

  Extra specificaties. 
  Ingebouwd zeepbakje.
  Roest niet.
  2 extra brede ABS houders.
  Haken voor montage.
  4 haken.
  Verkrijgbaar in 3 kleuren.

  Zeeppompje Roca - Beton - Umbra - Zeeppompje Roca - Beton - Umbra
  20,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Zeeppompje Roca - Beton - Umbra Zeeppompje Roca - Beton - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471040/th2/zeeppompje-roca---beton---umbra[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock
 • -33%
  Toiletborstel Step - Zwart - Umbra - Toiletborstel Step - Zwart - Umbra (SALE)
  16,74
  25.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Toiletborstel Step - Zwart - Umbra Toiletborstel Step - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471044/th2/toiletborstel-step---zwart---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 16,74. in_stock

  De toiletborstel Step van Umbra. Een toiletborstel met strakke lijnen en een glanzende afwerking, de perfecte moderne toevoeging voor het toilet of de badkamer. De borstel is gemaakt van melanine en heeft een afneembare borstelkop. Verkrijgbaar in diverse kleuren en mooi te combineren met de prullenbak Step van Umbra. 

  Prullenbak Touch - Mist Blauw - Met Deksel - Umbra - Prullenbak Touch - Mist Blauw - Met Deksel - Umbra (SALE)
  18,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Touch - Mist Blauw - Met Deksel - Umbra Prullenbak Touch - Mist Blauw - Met Deksel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471048/th2/prullenbak-touch---mist-blauw---met-deksel---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 18,00. in_stock

  Prullenbak Touch Blauw - met draaiende deksel
  Dit schattig en stijlvol Prullenbakje Touch van Umbra met draaiende deksel is een moderne toevoeging aan elke keuken, badkamer en toilet. Vanzelfsprekend mooi te combineren met de overige accessoires uit de Touch-serie en verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Umbra 
  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij ze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. 

  Organiser Met Kapstok Estique - Wit - Umbra - Organiser met kapstok Estique - wit - Umbra
  17,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Organiser Met Kapstok Estique - Wit - Umbra Organiser Met Kapstok Estique - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471053/th2/organiser-met-kapstok-estique---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 17,50. in_stock
  Wanddecoratie Confetti Dots - Koper - 16stks - Umbra - Wanddecoratie Confetti Dots - koper - 16stks - Umbra
  24,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Confetti Dots - Koper - 16stks - Umbra Wanddecoratie Confetti Dots - Koper - 16stks - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471061/th2/wanddecoratie-confetti-dots---koper---16stks---umbra[0].jpg Te koop voor 24,00. in_stock
  Wanddecoratie Confetti Triangles - Messing - 16 Stks - Umbra - Wanddecoratie Confetti Triangles - messing - 16 stks - Umbra
  19,99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wanddecoratie Confetti Triangles - Messing - 16 Stks - Umbra Wanddecoratie Confetti Triangles - Messing - 16 Stks - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471062/th2/wanddecoratie-confetti-triangles---messing---16-stks---umbra[0].jpg Te koop voor 19,99. in_stock
  Spiegel Dima 3 Stks - Incl Ketting En Knoppen - Koper - Umbra - Spiegel Dima 3 stks - incl ketting en knoppen - koper - Umbra
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Spiegel Dima 3 Stks - Incl Ketting En Knoppen - Koper - Umbra Spiegel Dima 3 Stks - Incl Ketting En Knoppen - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471063/th2/spiegel-dima-3-stks---incl-ketting-en-knoppen---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock
  Wandplank Strum - Koper - Umbra - Wandplank Strum - koper - Umbra
  15,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandplank Strum - Koper - Umbra Wandplank Strum - Koper - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/471067/th2/wandplank-strum---koper---umbra[0].jpg Te koop voor 15,00. in_stock
  Wandplank Conceal Set Van 3 - Onzichtbaar - Large - Zilver - Umbra - Wandplank Conceal set van 3 - onzichtbaar - large - zilver - Umbra
  47,90
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandplank Conceal Set Van 3 - Onzichtbaar - Large - Zilver - Umbra Wandplank Conceal Set Van 3 - Onzichtbaar - Large - Zilver - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/512541/th2/wandplank-conceal-set-van-3---onzichtbaar---large---zilver---umbra[0].jpg Te koop voor 47,90. in_stock

  De wandplank Conceal van Umbra is een metalen "zwevende boekenplank" die onzichtbaar wordt achter een stapel boeken. De "planken" zijn verkrijgbaar in een Large en Small variant en in de kleuren wit en zilver. Pratt Institute 2006 winner. 

  Small afmeting:: 14 x 13.3 x 13.3cm


   

 • -5%
  Fotolijst Prisma -15x15x7,6cm - Zwart - Umbra - Fotolijst Prisma -15x15x7,6cm - Zwart - Umbra
  11,88
  12.50
  Leverbaar vanaf 24-05-2017
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Prisma -15x15x7,6cm - Zwart - Umbra Fotolijst Prisma -15x15x7,6cm - Zwart - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/512961/th2/fotolijst-prisma--15x15x76cm---zwart---umbra[0].jpg Te koop voor 11,88. in_stock

  Toon je foto's in deze prachtige geometrische fotoframe Prisma van Umbra. Je kan de lijst plaatsen op een tafel of op de muur hangen, deze fotolijst zal een derde dimensie toevoegen aan uw foto's! De foto lijkt te zweven tussen twee glazen paneeltjes! De prisma fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren, combineer jouw favorieten!

  Fotolijst Gridart - 16 Foto's - Naturel - Umbra - Fotolijst Gridart - 16 foto's - Naturel - Umbra
  30,10
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Gridart - 16 Foto's - Naturel - Umbra Fotolijst Gridart - 16 Foto's - Naturel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/513017/th2/fotolijst-gridart---16-fotos---naturel---umbra[0].jpg Te koop voor 30,10. in_stock

  Het ontwerp van de fotolijst Gridart van Umbra is geïnspireerd op een oude fabrieksraam, de ontwerper ( Sung Wook Park) wilde dit verwerken in een foto display die symbool staat voor jouw eigen kleine foto museum. De lijst heeft een houten frame en biedt plek aan 11 foto's van 10,2 x 10,2 cm!!! Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

  Decoratielijst Clothesline - Umbra - Decoratielijst Clothesline - Umbra
  37,96
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Decoratielijst Clothesline - Umbra Decoratielijst Clothesline - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247277/th2/decoratielijst-clothesline---umbra[0].png Te koop voor 37,96. in_stock

  Uw mooiste momenten aan de muur? Dan is de Clothesline van Umbra wat u zoekt. De waslijn van Umbra is een originele manier om uw mooiste herinneringen aan te hangen. Met de 12 bijgeleverde clips, kunt u baby foto's ophangen of van uw bruiloft,reisherinneringen of wat u maar wilt.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Wandklok Perftime - Zwart - Metaal - Umbra - Wandklok Perftime - Zwart - Metaal - Umbra
  32,32
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Perftime - Zwart - Metaal - Umbra Wandklok Perftime - Zwart - Metaal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/330675/th2/wandklok-perftime---zwart---metaal---umbra[0].jpg Te koop voor 32,32. in_stock

  De wandklok Perftime van Umbra is anders, niet een glazen plaat maar een stalen gaas lens voor de wandklok. De inspiratie is gebaseerd op de beweiging van de wijzers die een mooie combinatie vormen met het gaas. Verkrijgbaar in het koper en zwart. 

  Decoratieve klok
  Gepoedercoat frame
  Quartz klok beweging 

  Fotolijst Prisma Multi - Messing - Metaal - Umbra - Fotolijst Prisma Multi - Messing - Metaal - Umbra
  33,70
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Prisma Multi - Messing - Metaal - Umbra Fotolijst Prisma Multi - Messing - Metaal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/341688/th2/fotolijst-prisma-multi---messing---metaal---umbra[0].jpg Te koop voor 33,70. in_stock

  Een design fotolijst waarin een drieluik prachtig tot zijn recht komt. De lijst is gemaakt van goudkleurig metaal en heeft een afmeting van B:48 x H: 23 x D: 8 cm. Tip: ook erg leuk om cadeau te geven! De lijst biedt plek drie foto's HORIZONTAAL ( 13 x 18 cm) of 2 foto's VERTICAAL ( 13 x 18 cm)

 • -10%
  Kapstok Woodrow - Naturel - 5 Haken - Umbra - Kapstok Woodrow - Naturel - 5 Haken - Umbra
  31,49
  35.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Woodrow - Naturel - 5 Haken - Umbra Kapstok Woodrow - Naturel - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371066/th2/kapstok-woodrow---naturel---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 31,49. in_stock
  Wandtegels Hexy - Hout - Set Van 9 - Umbra - Wandtegels Hexy - Hout - Set van 9 - Umbra
  24,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandtegels Hexy - Hout - Set Van 9 - Umbra Wandtegels Hexy - Hout - Set Van 9 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/371084/th2/wandtegels-hexy---hout---set-van-9---umbra[0].jpg Te koop voor 24,95. in_stock
  Prullenbak Fiboo - Wit - Umbra - Prullenbak Fiboo - Wit - Umbra (SALE)
  21,39
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Prullenbak Fiboo - Wit - Umbra Prullenbak Fiboo - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404734/th2/prullenbak-fiboo---wit---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 21,39. in_stock

  De prullenbak Fiboo van Umbra heeft strakke lijnen en een mooie matter afwerking, hierdoor is deze prullenbak geschikt voor een moderne aanvulling op de badkamer! De Fiboo is gemaakt van melanine en bamboe vezel erg milieuvriendelijk! 

  - Door zijn compact formaat zeer geschikt voor kleine ruimtes.
  - Swing deksel.

  Sieradenbox Toto - Wit - Umbra - Sieradenbox Toto - Wit - Umbra
  34,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Sieradenbox Toto - Wit - Umbra Sieradenbox Toto - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404830/th2/sieradenbox-toto---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 34,95. in_stock
  Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra
  40,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 137-228 cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404846/th2/gordijnroede-chroma---nikkel---uitschuifbaar-137-228-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 40,00. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

 • -10%
  Gordijnroede Chroma - Nikkel - Uitschuifbaar 61-91cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 61-91 cm - Umbra
  27,08
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Nikkel - Uitschuifbaar 61-91cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Nikkel - Uitschuifbaar 61-91cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404851/th2/gordijnroede-chroma---nikkel---uitschuifbaar-61-91-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 27,07. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

 • -21%
  Gordijnroede Chroma - Nikkel - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra - Gordijnroede Chroma - Nikkel - uitschuifbaar 91-137 cm - Umbra
  27,70
  35.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Chroma - Nikkel - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra Gordijnroede Chroma - Nikkel - Uitschuifbaar 91-137cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404854/th2/gordijnroede-chroma---nikkel---uitschuifbaar-91-137-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 27,70. in_stock

  Een innovatieve gordijnroede oplossing, de gordijnroede Chroma wordt geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en gebruikt de spanning de er onstaat om de roede te plaatsen. Geen schroeven of boren nodig om de roede te plaatsen! Verkrijgbaar in drie verschillende fnish stijlen: nikkel, zwart en chrome. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Afgebeelde gordijnringen worden niet meegeleverd.

 • -49%
  Gordijnroede Circuit Nikkel - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra - Gordijnroede Circuit Nikkel - uitschuifbaar 91-182 cm - Umbra
  15,40
  30.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Gordijnroede Circuit Nikkel - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra Gordijnroede Circuit Nikkel - Uitschuifbaar 91-182cm - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404856/th2/gordijnroede-circuit-nikkel---uitschuifbaar-91-182-cm---umbra[0].jpg Te koop voor 15,40. in_stock


  De gordijnroede Circuit van Umbra is een roede met metalen kooiachtige uiteinden. Een mooi kooi ontwerp met geometrische nauwkeurigheid - geinspireerd door het ontwerp van de "Cruise Ball".

  Voegt een creatief tintje toe aan de raambekleding van uw huis. 
  Gebebundelde installatie onderdelen in 1 complete set.
  Eenvoudig te monteren
  Benadrukt het gordijn
  Inéen schuiven is mogelijk zodat u grote bereik heeft en de roede tussen verschillende venster maten past.
  Afgebeelde ringen niet inbegrepen. 

  Wandklok Elapse - Wit - Umbra - Wandklok Elapse - Wit - Umbra
  41,93
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Elapse - Wit - Umbra Wandklok Elapse - Wit - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404911/th2/wandklok-elapse---wit---umbra[0].jpg Te koop voor 41,93. in_stock

  De prachtige Wandklok elapse van Umbra is een must have in uw huis. Het strakke design van de klok werkt als een echte eye catcher en uw visite ziet de klok al snel hangen. De klok is gemakkelijk op te hangen zodat u er niet veel werk aan heeft en gelijk kan genieten van de prachtige klok. 

  Wandklok Pace - Wit - Staal - Umbra - Wandklok Pace - Wit - Staal - Umbra
  39,90
  40.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Wandklok Pace - Wit - Staal - Umbra Wandklok Pace - Wit - Staal - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404917/th2/wandklok-pace---wit---staal---umbra[0].jpg Te koop voor 39,90. in_stock
  Wandplank Woodrow - Wit - 2 Planken - Umbra - Wandplank Woodrow - Wit - 2 planken - Umbra
  49,95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Wandplank Woodrow - Wit - 2 Planken - Umbra Wandplank Woodrow - Wit - 2 Planken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/404946/th2/wandplank-woodrow---wit---2-planken---umbra[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock
  Kapstok Latch - Zwart - 8 Haken - Umbra - Kapstok Latch - Zwart - 8 Haken - Umbra
  19,-
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Latch - Zwart - 8 Haken - Umbra Kapstok Latch - Zwart - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/408323/th2/kapstok-latch---zwart---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock
  Fotolijst Matrix- Medium - Nickel - Umbra - Fotolijst Matrix- Medium - Nickel - Umbra
  29,95
  30.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Matrix- Medium - Nickel - Umbra Fotolijst Matrix- Medium - Nickel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/425842/th2/fotolijst-matrix--medium---nickel---umbra[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock 5.0

  Dit prachtige fotoframe Matrix is verkrijgbaar in de kleur nikkel en heeft een afmeting van H: 27,3 x B: 21,6 x D: 5,7 cm. Hiermee is dit een ware eyecatcher voor in uw interieur. Tevens is dit fotoframe niet alleen leuk voor foto's, want wat dacht u van gedroogde bloemen of ansichtkaarten?

 • -14%
  Fotolijst Edge - 16x11cm - Walnoot - Umbra - Fotolijst Edge - 16x11cm - walnoot - Umbra
  8,57
  10.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Fotolijst Edge - 16x11cm - Walnoot - Umbra Fotolijst Edge - 16x11cm - Walnoot - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/449916/th2/fotolijst-edge---16x11cm---walnoot---umbra[0].jpg Te koop voor 8,57. in_stock

  De fotolijsten van Edge bieden een unieke plek voor je mooiste en/of belangrijkste foto's.
  Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten namelijk 4x6, 5x7 en een multi foto display. Door de verschillende Edge fotolijsten met elkaar te combineren kan er een leuk en warm effect worden gerealiseerd. De lijsten zijn zo ontworpen dat er diepte is gecreeerd en ze zijn verkrijgbaar in de warme kleuren naturel en walnoot. Een aanwinst voor elke herinnering, ook leuk om als cadeau te geven.

 • -30%
  Afdruiprek Sinkin - Mint - Nikkel - Umbra - Afdruiprek Sinkin - Mint - Nikkel - Umbra
  13,97
  20.00
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Afdruiprek Sinkin - Mint - Nikkel - Umbra Afdruiprek Sinkin - Mint - Nikkel - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/470998/th2/afdruiprek-sinkin---mint---nikkel---umbra[0].jpg Te koop voor 13,97. in_stock
  Afdruiprek Tub - Groen - Umbra - Afdruiprek Tub - Groen - Umbra
  </