« Terug naar Urban Interiors
 • Categorie

 • Kleur

 • Beschikbaar

ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Urban Interiors

Urban Interiors is een nieuw Nederlands interieur label met een stoer karakter en dit is terug te zien in al hun producten. Al de producten van Urban Interiors hebben een robuuste en stoere uitstraling, die niet mis zal staan in uw woonkamer of kantoor. Of u nou een robuuste lamp zoekt of een koene vloerkleed, Urban Interiors heeft het in huis.

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Wandlamp Industrial Vintage Black - Urban Interiors - Wandlamp Industrial vintage black - Urban Interiors
  39,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Industrial Vintage Black - Urban Interiors Wandlamp Industrial Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405116/th2/wandlamp-industrial-vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 39,95. in_stock

  Als er een donker hoekje verlicht moet worden is de wandlamp een ideale oplossing, als er dan gekozen wordt voor een van de lampen uit de 'industrial' serie gebeurt dit ook nog op een stoere eigentijdse manier. De Industrial" serie is leverbaar in 2 maten en in 3 kleuren; antique zink, vintage grey en vintage black.

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 12cm
  Hoogte: 13cm
  Diepte: 16cm
  Afmeting wandplaat: 8cm
  Type fitting: E14
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 40W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

 • Best verkocht
  Wandlamp Industrial Vintage Grey - Urban Interiors - Wandlamp Industrial vintage grey - Urban Interiors
  44,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Industrial Vintage Grey - Urban Interiors Wandlamp Industrial Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405117/th2/wandlamp-industrial-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock 5.0 Als er een donker hoekje verlicht moet worden is de wandlamp een ideale oplossing, als er dan gekozen wordt voor een van de lampen uit de 'industrial' serie gebeurt dit ook nog op een stoere eigentijdse manier. De Industrial" serie is leverbaar in 2 maten en in 3 kleuren; antique zink, vintage grey en vintage black. Specificaties: Breedte/Diameter: 12cm Hoogte: 13cm Diepte: 16cm Afmeting wandplaat: 8cm Type fitting: E14 Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 40W Reinigen: Met droge doek afnemen"
 • Best verkocht
  Wandlamp Industrial Large Vintage Black - Urban Interiors - Wandlamp Industrial Large Vintage black - Urban Interiors
  48,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Industrial Large Vintage Black - Urban Interiors Wandlamp Industrial Large Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405113/th2/wandlamp-industrial-large-vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 48,95. in_stock Als er een donker hoekje verlicht moet worden is de wandlamp een ideale oplossing, als er dan gekozen wordt voor een van de lampen uit de 'industrial' serie gebeurt dit ook nog op een stoere eigentijdse manier. De Industrial" serie is leverbaar in 2 maten en in 3 kleuren; antique zink vintage grey en vintage black. Specificaties: Breedte/Diameter: 14cm Hoogte: 16cm Diepte: 19cm Afmeting wandplaat: 10cm Type fitting: E27 Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 40W Reinigen: Met droge doek afnemen"
  Wandlamp Industrial Large Vintage Grey - Urban Interiors - Wandlamp Industrial Large Vintage grey - Urban Interiors
  48,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Industrial Large Vintage Grey - Urban Interiors Wandlamp Industrial Large Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405114/th2/wandlamp-industrial-large-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 48,95. in_stock 5.0 Als er een donker hoekje verlicht moet worden is de wandlamp een ideale oplossing, als er dan gekozen wordt voor een van de lampen uit de 'industrial' serie gebeurt dit ook nog op een stoere eigentijdse manier. De Industrial" serie is leverbaar in 2 maten en in 3 kleuren; antique zink vintage grey en vintage black. Specificaties: Breedte/Diameter: 14cm Hoogte: 16cm Diepte: 19cm Afmeting wandplaat: 10cm Type fitting: E27 Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 40W Reinigen: Met droge doek afnemen"
  Wandlamp Industrial Antique Zink - Urban Interiors - Wandlamp Industrial Antique Zink - Urban Interiors
  44,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Industrial Antique Zink - Urban Interiors Wandlamp Industrial Antique Zink - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405115/th2/wandlamp-industrial-antique-zink---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock Als er een donker hoekje verlicht moet worden is de wandlamp een ideale oplossing, als er dan gekozen wordt voor een van de lampen uit de 'industrial' serie gebeurt dit ook nog op een stoere eigentijdse manier. De Industrial" serie is leverbaar in 2 maten en in 3 kleuren; antique zink, vintage grey en vintage black. Specificaties: Breedte/Diameter: 12cm Hoogte: 13cm Diepte: 16cm Afmeting wandplaat: 8cm Type fitting: E14 Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 40W Reinigen: Met droge doek afnemen"
 • -2%
  Hanglamp Spike Bol Koper - Urban Interiors - Hanglamp Spike bol koper - Urban Interiors
  58,95
  59.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Spike Bol Koper - Urban Interiors Hanglamp Spike Bol Koper - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405093/th2/hanglamp-spike-bol-koper---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  Haal sfeer in huis door een van de lampen uit de spike serie op te hangen. In het oppervlakte van de kap zijn handmatig spijker gaten aangebracht, dit geeft een leuk schijneffect.
  De spike is leverbaar in Glossy White en koper en in 2 verschillende vormen! Deze lampen komen leuk tot hun recht in een hal of overloop, een ander leuk idee is om een aantal varianten of verschillen hoogten boven de eetkamertafel te hangen.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 27cm
  Hoogte: 21cm
  Diepte: 27 cm
  Afmeting plafondplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 120cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

 • -2%
  Wandlamp Urban- Ø20cm - Vintage Black - Urban Interiors - Wandlamp Urban- Ã
  58,95
  59.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Urban- Ø20cm - Vintage Black - Urban Interiors Wandlamp Urban- Ø20cm - Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405123/th2/wandlamp-urban--yo20cm---vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  De Wandlamp Urban is een eye-catcher in een hedendaags interieur. Deze lamp is verstelbaar door de stoere vleugelmoeren, hiermee komt het licht altijd op de gewenste plaats. De serie 'Urban' is leverbaar in 2 afmetingen 20cm en 30cm en 3 stoere kleuren; Antique zink, vintage black en vintage grey.

  Tip! Deze lamp is ook als plafonnière te gebruiken.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 20cm
  Hoogte: 15cm
  Diepte: 36m
  Afmeting wandplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Wandlamp Industrial Double - Zwart - Urban Interiors - Wandlamp industrial double - zwart - Urban Interiors
  79,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Industrial Double - Zwart - Urban Interiors Wandlamp Industrial Double - Zwart - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418121/th2/wandlamp-industrial-double---zwart---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Deze stoere multifunctionele lamp kan zowel aan de wand gemonteerd worden of als plafondspot gebruikt worden. De industriële kapjes kunnen alle kanten op gericht worden.

  Deze lamp is leverbaar in vintage grey & vintage black en antique zink.

  Specificaties:

  Breedte: 28
  Diameter: 12,5cm
  Hoogte: 14cm
  Diepte: 16cm
  Afmeting wandplaat: 25,5 x 8
  Type fitting: E14
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 2 x 40W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Wandlamp Hook Vintage Black - Urban Interiors - Wandlamp Hook vintage black - Urban Interiors
  49,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Hook Vintage Black - Urban Interiors Wandlamp Hook Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418127/th2/wandlamp-hook-vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  Super leuk wandlampje voor naast het bed of de televisie. Aan het armatuur zit een gestoffeerd snoer met een schakelaar. Draai een kooldraad lichtbron in de lamp en je maakt er een uniek item van in je interieur. Dit lampje is leverbaar in vintage grey, vintage black en wit. (deze lamp wordt exclusief lichtbron geleverd) 

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 14cm
  Hoogte: 18cm
  Diepte: 12,5cm 
  Afmeting wandplaat: 14x18 cm. 
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 150cm 
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Plafondlamp Urban - 30cm - Vintage Black - Urban Interiors - Plafondlamp Urban - 30cm - vintage black - Urban Interiors
  69,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Plafondlamp Urban - 30cm - Vintage Black - Urban Interiors Plafondlamp Urban - 30cm - Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405126/th2/plafondlamp-urban---30cm---vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  De Urban is een eye-catcher in een hedendaags interieur. Deze lamp is verstelbaar door de stoere vleugelmoeren, hiermee komt het licht altijd op de gewenste plaats. De serie 'Urban' is leverbaar in 2 afmetingen 20 en 30 en 3 stoere kleuren; Antique zink, vintage black en vintage grey.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 30cm
  Hoogte: 40cm
  Diepte: 30cm
  Afmeting wandplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

 • -1%
  Wandlamp Factory- Vintage Black - Urban Interiors - Wandlamp Factory- Vintage black - Urban Interiors
  73,95
  74.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Factory- Vintage Black - Urban Interiors Wandlamp Factory- Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405111/th2/wandlamp-factory--vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 73,95. in_stock

  De naam van deze lamp verklapt al waar hij voor staat; Een echt industrielamp! Deze wandlamp is leverbaar in een antique zink kleur, en in een stoere zwarte finish. De kap van de lamp is afgedekt door een gematteerd glas waardoor je niet direct in de lichtbron kijkt. Deze lamp komt ook goed tot zijn recht aan het plafond, bijvoorbeeld in de gang of op de overloop.

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 20cm
  Hoogte: 13cm
  Diepte: 32cm
  Afmeting wandplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 50W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Plafondlamp Industrial - 30cm - Vintage Zwart - Urban Interiors - Plafondlamp Industrial - 30cm - vintage zwart - Urban Interiors
  74,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Plafondlamp Industrial - 30cm - Vintage Zwart - Urban Interiors Plafondlamp Industrial - 30cm - Vintage Zwart - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/460170/th2/plafondlamp-industrial---30cm---vintage-zwart---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 74,95. in_stock

  De plafonniere industrial is de laatste toevoeging aan de stoere Industrial serie van Urban interiors. Deze industriele plafondlamp komt mooi tot zijn recht in bijvoorbeeld een hal of overloop. Het voordeel van een plafondlamp is dat deze niet zo laag hangt als bijvoorbeeld een hanglamp.De industrial is leverbaar in twee kleuren, vintage grey & vintage black, van beide kleuren is de binnenzijde wit. De lamp is voorzien van een E27 fitting, hierdoor bent u flexibel in het kiezen van de bijpassende lichtbron.

  Wandlamp Industrial Double Vintage Grey - Urban Interiors - Wandlamp industrial double vintage grey - Urban Interiors
  79,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Industrial Double Vintage Grey - Urban Interiors Wandlamp Industrial Double Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418140/th2/wandlamp-industrial-double-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Deze stoere multifunctionele lamp kan zowel aan de wand gemonteerd worden of als plafondspot gebruikt worden. De industriële kapjes kunnen alle kanten op gericht worden.Deze lamp is leverbaar in vintage grey & vintage black en antique zink.

  Specificaties:
  Breedte: 28
  Diameter: 12,5cm
  Hoogte: 14cm
  Diepte: 16cm
  Afmeting wandplaat: 25,5 x 8
  Type fitting: E14
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 2 x 40W
  ​Reinigen: Met droge doek afnemen

  Plafondlamp Urban - 30cm - Vintage Grey - Urban Interiors - Plafondlamp Urban - 30cm - vintage grey - Urban Interiors
  69,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Plafondlamp Urban - 30cm - Vintage Grey - Urban Interiors Plafondlamp Urban - 30cm - Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405127/th2/plafondlamp-urban---30cm---vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  De Urban is een eye-catcher in een hedendaags interieur. Deze lamp is verstelbaar door de stoere vleugelmoeren, hiermee komt het licht altijd op de gewenste plaats. De serie 'Urban' is leverbaar in 2 afmetingen 20 en 30 en 3 stoere kleuren; Antique zink, vintage black en vintage grey.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 30cm
  Hoogte: 40cm
  Diepte: 30cm
  Afmeting wandplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Dome Xl 50cm Rough Black - Urban Interiors - Hanglamp Dome XL 50cm. rough black - Urban Interiors
  129,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Dome Xl 50cm Rough Black - Urban Interiors Hanglamp Dome Xl 50cm Rough Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418111/th2/hanglamp-dome-xl-50cm.-rough-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 129,95. in_stock De Dome hanglampen kenmerken zich door het eigentijdse stoere ontwerp. Aan de kap zit een robuuste ketting, daarnaast zit er aan deze lamp een gestoffeerd snoer, dit geeft de lamp een exclusieve uitstraling. De lamp is leverbaar in; rough black, stone grey en antique zink. Specificaties: Breedte/Diameter: 50cm Hoogte: 45cm Diepte: 50 cm Afmeting wandplaat: 11 cm. Type fitting: E27 snoerlengte: 150cm Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 60W Reinigen: Met droge doek afnemen
  Vloerkleed Urban Army Grey 170x240 - Urban Interiors - Vloerkleed Urban Army Grey 170x240 - Urban Interiors
  129,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerkleed Urban Army Grey 170x240 - Urban Interiors Vloerkleed Urban Army Grey 170x240 - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405103/th2/vloerkleed-urban-army-grey-170x240---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 129,95. in_stock Stoer handgeknoopt vloerkleed van gerecycled leer in een prachtige antraciet kleur. Door het handwerk en het gebruik van gerecycled materiaal is elk item uniek! In het vloerkleed zijn tinten gecombineerd, dit maakt het een gave aanwinst voor je woon- werk of slaapkamer. Afmeting: 170x240
  Wandlamp Hook Vintage Grey - Urban Interiors - Wandlamp Hook vintage grey - Urban Interiors
  49,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Hook Vintage Grey - Urban Interiors Wandlamp Hook Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418131/th2/wandlamp-hook-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  Super leuk wandlampje voor naast het bed of de televisie. Aan het armatuur zit een gestoffeerd snoer met een schakelaar. Draai een kooldraad lichtbron in de lamp en je maakt er een uniek item van in je interieur. Dit lampje is leverbaar in vintage grey, vintage black en wit. (deze lamp wordt exclusief lichtbron geleverd) 

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 14cm
  Hoogte: 18cm
  Diepte: 12,5cm 
  Afmeting wandplaat: 14x18 cm. 
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 150cm 
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Wandlamp Industrial Large Antique Zink - Urban Interiors - Wandlamp Industrial Large Antique Zink - Urban Interiors
  48,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Industrial Large Antique Zink - Urban Interiors Wandlamp Industrial Large Antique Zink - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405112/th2/wandlamp-industrial-large-antique-zink---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 48,95. in_stock Als er een donker hoekje verlicht moet worden is de wandlamp een ideale oplossing, als er dan gekozen wordt voor een van de lampen uit de 'industrial' serie gebeurt dit ook nog op een stoere eigentijdse manier. De Industrial" serie is leverbaar in 2 maten en in 3 kleuren; antique zink vintage grey en vintage black. Specificaties: Breedte/Diameter: 14cm Hoogte: 16cm Diepte: 19cm Afmeting wandplaat: 10cm Type fitting: E27 Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 40W Reinigen: Met droge doek afnemen"
  Wandlamp Dock Vintage Black - Urban Interiors - Wandlamp Dock vintage black - Urban Interiors
  59,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Dock Vintage Black - Urban Interiors Wandlamp Dock Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418122/th2/wandlamp-dock-vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  De wandlamp 'Dock' is een stoere industriële wandlamp met een vintage uitstraling. De kap is verstelbaar door middel van de vleugelmoeren, hierdoor komt het licht altijd op de gewenste plaats.

  Wandlamp Dock is leverbaar in vintage grey & vintage black, van beide lampen is de binnenzijde van het kapje wit.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 17cm
  Hoogte: 17cm
  Diepte: 37cm
  Afmeting wandplaat: 12cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

 • -2%
  Hanglamp Miem Glossy White - Urban Interiors - Hanglamp Miem Glossy white - Urban Interiors
  58,95
  59.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Miem Glossy White - Urban Interiors Hanglamp Miem Glossy White - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405090/th2/hanglamp-miem-glossy-white---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De hanglamp Miem is een leuke hoogglans witte lamp met een koperen binnenzijde. Het oppervlakte van deze lampen is met de hand voorzien van hamerslag. Dit maakt ieder item uniek! Deze lamp heeft een luxe uitstraling door het stoere stoffen snoer. Specificaties: Diameter: 24 cm. Hoogte: 30 cm. Lengte snoer: 120cm. Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
 • -2%
  Hanglamp Spike Koper - Urban Interiors - Hanglamp Spike Koper - Urban Interiors
  58,95
  59.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Spike Koper - Urban Interiors Hanglamp Spike Koper - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405095/th2/hanglamp-spike-koper---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  Haal sfeer in huis door een van de lampen uit de spike serie op te hangen. In het oppervlakte van de kap zijn handmatig spijker gaten aangebracht, dit geeft een leuk schijneffect.
  De spike is leverbaar in Glossy White en koper en in 2 verschillende vormen! Deze lampen komen leuk tot hun recht in een hal of overloop, een ander leuk idee is om een aantal varianten of verschillen hoogten boven de eetkamertafel te hangen.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 21 cm
  Hoogte: 28cm
  Diepte: 21 cm
  Afmeting plafondplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 120cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Edgy Koper - Urban Interiors - Hanglamp Edgy Koper - Urban Interiors
  58,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Edgy Koper - Urban Interiors Hanglamp Edgy Koper - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405083/th2/hanglamp-edgy-koper---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  Heeft u Hip interieur en zoekt u bijpassende sfeer makende lamp? Dan is de Edgy perfect geschikt! Hij is vervaardigd uit plaatmetaal met een leuk motief, dit brengt sfeer in huis.
  Dit design is leverbaar in koper en Glossy white, om dit item helemaal af te maken is er gebruik gemaakt van een luxe gestoffeerd snoer.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 25cm
  Hoogte: 25cm
  Diepte: 25cm
  Afmeting plafondplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 120cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Vloerkleed Urban Grey-silver Metallic 170x240 - Urban Interiors - Vloerkleed Urban Grey-Silver metallic 170x240 - Urban Interiors
  134,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerkleed Urban Grey-silver Metallic 170x240 - Urban Interiors Vloerkleed Urban Grey-silver Metallic 170x240 - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405107/th2/vloerkleed-urban-grey-silver-metallic-170x240---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 134,95. in_stock Stoer handgeknoopt vloerkleed van gerecycled leer. Door het handwerk en het gebruik van gerecycled materiaal is elk item uniek! In het vloerkleed zijn natuurlijke tinten gecombineerd met hier en daar een zilver accent, dit maakt het een gave aanwinst voor je woon- werk of slaapkamer. Afmeting: 170x240
  Wandlamp Industrial Double- Antique Zink - Urban Interiors - Wandlamp industrial double- antique zink - Urban Interiors
  79,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Industrial Double- Antique Zink - Urban Interiors Wandlamp Industrial Double- Antique Zink - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418136/th2/wandlamp-industrial-double--antique-zink---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Deze stoere multifunctionele lamp kan zowel aan de wand gemonteerd worden of als plafondspot gebruikt worden. De industriële kapjes kunnen alle kanten op gericht worden.Deze lamp is leverbaar in vintage grey & vintage black en antique zink.

  Specificaties:
  Breedte: 28
  Diameter: 12,5cm
  Hoogte: 14cm
  Diepte: 16cm
  Afmeting wandplaat: 25,5 x 8
  Type fitting: E14
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 2 x 40W
  ​Reinigen: Met droge doek afnemen

 • -2%
  Hanglamp Artisan Glossy White - 27cm - Urban Interiors - Hanglamp Artisan Glossy white - 27cm - Urban Interiors
  58,95
  59.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Artisan Glossy White - 27cm - Urban Interiors Hanglamp Artisan Glossy White - 27cm - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405070/th2/hanglamp-artisan-glossy-white---27cm---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  De Artisan hanglampen zijn een echte musthave voor ieder eigentijds interieur. De lampen zijn voorzien van hamerslag, dit combinatie met de koperkleurige binnenzijde maakt het een hippe aanvulling aan uw interieur.
  Door de afmeting is deze serie lampen uitermate geschikt om bijvoorbeeld in een hal, overloop of in lijn boven een bar te hangen. De Artisan is leverbaar in Glossy white, zwart en koper en is goed te combineren met onze andere hamerslag lampen zoals de 'Doll' of 'Miem'.

  Tip! combineer verschillende lampen uit de hamerslag collectie boven uw eetkamertafel voor een speels effect. 


  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 27cm
  Hoogte: 21cm
  Diepte: 27cm
  Afmeting wandplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 120cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Artisan Zwart - Urban Interiors - Hanglamp Artisan Zwart - Urban Interiors
  58,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Artisan Zwart - Urban Interiors Hanglamp Artisan Zwart - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405075/th2/hanglamp-artisan-zwart---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De hanglamp Artisan is een leuke mat zwarte lamp met een koperen binnenzijde. Het oppervlakte van deze lampen is met de hand voorzien van hamerslag. Dit maakt ieder item uniek! Deze lamp heeft een luxe uitstraling door stoere stoffen snoer. Specificaties: Diameter: 27 cm. Hoogte: 21 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Wandlamp Glossy White - 22cm - Urban Interiors - Wandlamp Glossy White - 22cm - Urban Interiors
  68,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Glossy White - 22cm - Urban Interiors Wandlamp Glossy White - 22cm - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405121/th2/wandlamp-glossy-white---22cm---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 68,95. in_stock

  De Retro is een hip design lamp leverbaar met een koperkleurige en glossy white kap. Het frame is afgewerkt in een antique zink finish. Dit HIPPE item is een toevoeging voor elk trendy interieur. Deze lamp kan ook aan het plafond gemonteerd worden.

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 22cm
  Hoogte: 24cm
  Diepte: 22cm
  Afmeting plafondplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

 • -2%
  Hanglamp Edgy Wit - Urban Interiors - Hanglamp Edgy wit - Urban Interiors
  58,95
  59.95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Edgy Wit - Urban Interiors Hanglamp Edgy Wit - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405087/th2/hanglamp-edgy-wit---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  Heeft u Hip interieur en zoekt u bijpassende sfeer makende lamp? Dan is de Edgy perfect geschikt! Hij is vervaardigd uit plaatmetaal met een leuk motief, dit brengt sfeer in huis.
  Dit design is leverbaar in koper en Glossy white, om dit item helemaal af te maken is er gebruik gemaakt van een luxe gestoffeerd snoer.

   

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 25cm
  Hoogte: 25cm
  Diepte: 25cm
  Afmeting plafondplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 120cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Plafondlamp Industrial - 30cm - Vintage Blauw - Urban Interiors - Plafondlamp Industrial - 30cm - vintage blauw - Urban Interiors
  74,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Plafondlamp Industrial - 30cm - Vintage Blauw - Urban Interiors Plafondlamp Industrial - 30cm - Vintage Blauw - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/460171/th2/plafondlamp-industrial---30cm---vintage-blauw---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 74,95. in_stock

  De plafonniere industrial is de laatste toevoeging aan de stoere Industrial serie van Urban interiors. Deze industriele plafondlamp komt mooi tot zijn recht in bijvoorbeeld een hal of overloop. Het voordeel van een plafondlamp is dat deze niet zo laag hangt als bijvoorbeeld een hanglamp.De industrial is leverbaar in twee kleuren, vintage grey & vintage black, van beide kleuren is de binnenzijde wit. De lamp is voorzien van een E27 fitting, hierdoor bent u flexibel in het kiezen van de bijpassende lichtbron.

  Hanglamp Doll Zwart - Urban Interiors - Hanglamp Doll Zwart - Urban Interiors
  58,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Doll Zwart - Urban Interiors Hanglamp Doll Zwart - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405081/th2/hanglamp-doll-zwart---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  De Doll hanglampen zijn een echte musthave voor ieder eigentijds interieur. De lampen zijn voorzien van hamerslag, dit combinatie met de koperkleurige binnenzijde maakt het een hippe aanvulling aan uw interieur.
  Door de afmeting is deze serie lampen uitermate geschikt om bijvoorbeeld in een hal, overloop of in lijn boven een bar te hangen. De Doll is leverbaar in Glossy white, zwart en koper en is goed te combineren met onze andere hamerslag lampen zoals de 'Artisan' of 'Miem'.

  Tip! combineer verschillende lampen uit de hamerslag collectie boven uw eetkamertafel voor een speels effect. 


  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 24cm
  Hoogte: 30cm
  Diepte: 24cm
  Afmeting wandplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 120cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Miem Zwart - Urban Interiors - Hanglamp Miem Zwart - Urban Interiors
  58,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Miem Zwart - Urban Interiors Hanglamp Miem Zwart - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405092/th2/hanglamp-miem-zwart---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De hanglamp Miem is een leuke mat zwarte lamp met een koperen binnenzijde. Het oppervlakte van deze lampen is met de hand voorzien van hamerslag. Dit maakt ieder item uniek! Deze lamp heeft een luxe uitstraling door het stoere stoffen snoer. Specificaties: Diameter: 24 cm. Hoogte: 30 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Hanglamp Prison - Vintage Zwart 27cm - Urban Interiors - Hanglamp Prison - vintage zwart 27cm - Urban Interiors
  79,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Prison - Vintage Zwart 27cm - Urban Interiors Hanglamp Prison - Vintage Zwart 27cm - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405118/th2/hanglamp-prison---vintage-zwart-27cm---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock

  Deze GAVE lamp is echt een blikvanger in elk Stoer interieur. De industriele details, en de kooi onder de kap doet denken aan de oude fabriekslampen. Aan deze lamp zit een stoffen snoer, dit geeft de lamp een exclusieve uitstraling. Deze lamp kan zowel aan de wand als aan het plafond gemonteerd worden en is leverbaar in Vintage black & vintage grey. Van beide kleuren is de binnenzijde van de kap wit . 

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 27cm
  Hoogte: 40cm
  Diepte: 27cm
  Afmeting plafondplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Doll Koper - Urban Interiors - Hanglamp Doll Koper - Urban Interiors
  59,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Doll Koper - Urban Interiors Hanglamp Doll Koper - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405079/th2/hanglamp-doll-koper---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock

  De Doll hanglampen zijn een echte musthave voor ieder eigentijds interieur. De lampen zijn voorzien van hamerslag, dit combinatie met de koperkleurige binnenzijde maakt het een hippe aanvulling aan uw interieur.
  Door de afmeting is deze serie lampen uitermate geschikt om bijvoorbeeld in een hal, overloop of in lijn boven een bar te hangen. De Doll is leverbaar in Glossy white, zwart en koper en is goed te combineren met onze andere hamerslag lampen zoals de 'Artisan' of 'Miem'.

  Tip! combineer verschillende lampen uit de hamerslag collectie boven uw eetkamertafel voor een speels effect. 


  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 24cm
  Hoogte: 30cm
  Diepte: 24cm
  Afmeting wandplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 120cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Doll Glossy White - Urban Interiors - Hanglamp Doll Glossy white - Urban Interiors
  58,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Doll Glossy White - Urban Interiors Hanglamp Doll Glossy White - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405077/th2/hanglamp-doll-glossy-white---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  De Doll hanglampen zijn een echte musthave voor ieder eigentijds interieur. De lampen zijn voorzien van hamerslag, dit combinatie met de koperkleurige binnenzijde maakt het een hippe aanvulling aan uw interieur.
  Door de afmeting is deze serie lampen uitermate geschikt om bijvoorbeeld in een hal, overloop of in lijn boven een bar te hangen. De Doll is leverbaar in Glossy white, zwart en koper en is goed te combineren met onze andere hamerslag lampen zoals de 'Artisan' of 'Miem'.

  Tip! combineer verschillende lampen uit de hamerslag collectie boven uw eetkamertafel voor een speels effect. 


  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 24cm
  Hoogte: 30cm
  Diepte: 24cm
  Afmeting wandplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 120cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Vloerkleed Urban Bruintinten 170x240 - Urban Interiors - Vloerkleed Urban Bruintinten 170x240 - Urban Interiors
  134,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerkleed Urban Bruintinten 170x240 - Urban Interiors Vloerkleed Urban Bruintinten 170x240 - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405106/th2/vloerkleed-urban-bruintinten-170x240---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 134,95. in_stock Stoer handgeknoopt vloerkleed van gerecycled leer. Door het handwerk en het gebruik van gerecycled materiaal is elk item uniek! In het vloerkleed zijn natuurlijke tinten gecombineerd met hier en daar een zilver accent, dit maakt het een gave aanwinst voor je woon- werk of slaapkamer. Afmeting: 170x240
  Wandlamp Factory - Antique Zink - Urban Interiors - Wandlamp Factory - Antique zink - Urban Interiors
  73,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Factory - Antique Zink - Urban Interiors Wandlamp Factory - Antique Zink - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405110/th2/wandlamp-factory---antique-zink---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 73,95. in_stock

  De naam van deze lamp verklapt al waar hij voor staat; Een echt industrielamp! Deze wandlamp is leverbaar in een antique zink kleur, en in een stoere zwarte finish. De kap van de lamp is afgedekt door een gematteerd glas waardoor je niet direct in de lichtbron kijkt. Deze lamp komt ook goed tot zijn recht aan het plafond, bijvoorbeeld in de gang of op de overloop.

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 20cm
  Hoogte: 13cm
  Diepte: 32cm
  Afmeting wandplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max
  Wattage: 50W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Spike Bol Wit - Urban Interiors - Hanglamp Spike bol wit - Urban Interiors
  58,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Spike Bol Wit - Urban Interiors Hanglamp Spike Bol Wit - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405094/th2/hanglamp-spike-bol-wit---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De hanglamp Spike is een leuke witte lamp. Het oppervlakte van deze lampen is met de hand voorzien van spijkergaten. Dit maakt ieder item uniek! Door de gaatjes geeft deze lamp een leuke sfeer. Deze hanglamp heeft een luxe uitstraling door het stoere stoffen snoer. Specificaties: Diameter: 27 cm. Hoogte: 21 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Tafellamp Urban Vintage Black - Urban Interiors - Tafellamp Urban vintage black - Urban Interiors
  69,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Tafellamp Urban Vintage Black - Urban Interiors Tafellamp Urban Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418119/th2/tafellamp-urban-vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  Stoere tafellamp van Urban Interiors in Vintage grey, deze tafellamp is voorzien van een luxe gestoffeerd snoer. Door de vleugelmoeren aan de kap kan deze gesteld worden. Super leuk voor naast de televisie of in de vensterbank, daarnaast is het ook leuk om het op de vloer te zetten om een object te belichten. Deze eye-catcher is leverbaar in vintage black & vintage grey

  Specificaties:
  Breedte/diameter: 20
  Hoogte: 39cm
  Diepte: 18cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Wandlamp Retro Koper 22cm - Urban Interiors - Wandlamp Retro Koper 22cm - Urban Interiors
  68,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Retro Koper 22cm - Urban Interiors Wandlamp Retro Koper 22cm - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405120/th2/wandlamp-retro-koper-22cm---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 68,95. in_stock

  De Retro is een hippe design lamp leverbaar met een koperkleurige en glossy white kap. Het frame is afgewerkt in een antique zink finish. Dit HIPPE item is een toevoeging voor elk trendy interieur. Deze lamp kan ook aan het plafond gemonteerd worden.

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 22cm
  Hoogte: 24cm
  Diepte: 22cm
  Afmeting plafondplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Plafondlamp Urban - 30cm - Antique Zink - Urban Interiors - Plafondlamp Urban - 30cm - antique zink - Urban Interiors
  69,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Plafondlamp Urban - 30cm - Antique Zink - Urban Interiors Plafondlamp Urban - 30cm - Antique Zink - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405125/th2/plafondlamp-urban---30cm---antique-zink---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  De Urban is een eye-catcher in een hedendaags interieur. Deze lamp is verstelbaar door de stoere vleugelmoeren, hiermee komt het licht altijd op de gewenste plaats. De serie 'Urban' is leverbaar in 2 afmetingen 20 en 30 en 3 stoere kleuren; Antique zink, vintage black en vintage grey.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 30cm
  Hoogte: 40cm
  Diepte: 30cm
  Afmeting wandplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Urban Vintage Grey - Urban Interiors - Hanglamp Urban vintage grey - Urban Interiors
  98,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Urban Vintage Grey - Urban Interiors Hanglamp Urban Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405098/th2/hanglamp-urban-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 98,95. in_stock Deze industriele lamp heeft stoere details en is afgewerkt in een vintage grey finish. Specificaties: Diameter: 39 cm. Hoogte: 39 cm. Lengte snoer/ketting: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Hanglamp Prison - Vintage Grijs 27cm - Urban Interiors - Hanglamp Prison - vintage grijs 27cm - Urban Interiors
  84,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Prison - Vintage Grijs 27cm - Urban Interiors Hanglamp Prison - Vintage Grijs 27cm - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405119/th2/hanglamp-prison---vintage-grijs-27cm---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 84,95. in_stock

  Deze GAVE lamp is echt een blikvanger in elk Stoer interieur. De industriele details, en de kooi onder de kap doet denken aan de oude fabriekslampen. Aan deze lamp zit een stoffen snoer, dit geeft de lamp een exclusieve uitstraling. Deze lamp kan zowel aan de wand als aan het plafond gemonteerd worden en is leverbaar in Vintage black & vintage grey. Van beide kleuren is de binnenzijde van de kap wit . 

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 27cm
  Hoogte: 40cm
  Diepte: 27cm
  Afmeting plafondplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Wandlamp Dock Vintage Grey - Urban Interiors - Wandlamp Dock vintage grey - Urban Interiors
  64,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Dock Vintage Grey - Urban Interiors Wandlamp Dock Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418123/th2/wandlamp-dock-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock

  De wandlamp 'Dock' is een stoere industriële wandlamp met een vintage uitstraling. De kap is verstelbaar door middel van de vleugelmoeren, hierdoor komt het licht altijd op de gewenste plaats.

  Wandlamp Dock is leverbaar in vintage grey & vintage black, van beide lampen is de binnenzijde van het kapje wit.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 17cm
  Hoogte: 17cm
  Diepte: 37cm
  Afmeting wandplaat: 12cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Wandlamp Urban - 20cm - Antique Grijs - Urban Interiors - Wandlamp Urban - 20cm - antique grijs - Urban interiors
  58,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Urban - 20cm - Antique Grijs - Urban Interiors Wandlamp Urban - 20cm - Antique Grijs - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405124/th2/wandlamp-urban---20cm---antique-grijs---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  De Wandlamp Urban is een eye-catcher in een hedendaags interieur. Deze lamp is verstelbaar door de stoere vleugelmoeren, hiermee komt het licht altijd op de gewenste plaats. De serie 'Urban' is leverbaar in 2 afmetingen 20 en 30 en 3 stoere kleuren; Antique zink, vintage black en vintage grey.

  Tip! Gebruik deze lamp als plafonnière.


  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 20cm
  Hoogte: 15cm
  Diepte: 36m
  Afmeting wandplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Vloerkleed Urban Multi 170x240 - Urban Interiors - Vloerkleed Urban Multi 170x240 - Urban Interiors
  134,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerkleed Urban Multi 170x240 - Urban Interiors Vloerkleed Urban Multi 170x240 - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405108/th2/vloerkleed-urban-multi-170x240---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 134,95. in_stock Stoer handgeknoopt vloerkleed van gerecycled leer. Door het handwerk en het gebruik van gerecycled materiaal is elk item uniek! In het vloerkleed zijn hippe tinten gecombineerd, dit maakt het een echt eye-catcher in een hip interieur! Afmeting: 170x240
  Hanglamp Artisan Xl Glossy White - Urban Interiors - Hanglamp Artisan XL Glossy white - Urban Interiors
  118,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Artisan Xl Glossy White - Urban Interiors Hanglamp Artisan Xl Glossy White - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405072/th2/hanglamp-artisan-xl-glossy-white---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 118,95. in_stock

  De hanglamp Artisan is een leuke hoogglans witte lamp met een koperen binnenzijde. Het oppervlakte van deze lampen is met de hand voorzien van hamerslag. Dit maakt ieder item uniek! Deze lamp heeft een luxe uitstraling door stoere stoffen snoer.

  Specificaties:

  Diameter: 40 cm.
  Hoogte: 35 cm.
  Lengte snoer: 120cm

  Fitting: E27 max. 60 watt
  Materiaal: metaal

 • -30%
  Wandlamp Vintage - Ruig Zwart - 11,5cm - Urban Interiors - Wandlamp Vintage - ruig zwart - 11,5cm - Urban Interiors
  34,88
  49.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Vintage - Ruig Zwart - 11,5cm - Urban Interiors Wandlamp Vintage - Ruig Zwart - 11,5cm - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/460173/th2/wandlamp-vintage---ruig-zwart---115cm---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 34,88. in_stock

  De stoere wandlamp 'Vintage' van Urban Interiors dankt zijn naam aan de stoere finish waarin deze lamp is afgewerkt. Deze lamp past in ieder eigentijds interieur, je kunt hem bijvoorbeeld aan de wand hangen als leeslamp. Maar als plafondspot komt deze lamp ook goed tot zijn recht.
  Geschikt voor Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp.

 • -3%
  Hanglamp Wire Zwart - Urban Interiors - Hanglamp Wire zwart - Urban Interiors
  38,95
  39.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Wire Zwart - Urban Interiors Hanglamp Wire Zwart - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405101/th2/hanglamp-wire-zwart---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 38,95. in_stock De hanglamp Wire is gemaakt van draad metaal, om deze lamp perfect tot zijn recht te laten komen kan er het beste gebruik gemaakt worden van een kooldraadlamp. Specificaties: Diameter: 24 cm. Hoogte: 19 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Wandlamp Urban - 20cm - Antique Zink - Urban Interiors - Wandlamp Urban - 20cm - antique zink - Urban interiors
  58,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Urban - 20cm - Antique Zink - Urban Interiors Wandlamp Urban - 20cm - Antique Zink - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405122/th2/wandlamp-urban---20cm---antique-zink---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  De Wandlamp Urban is een eye-catcher in een hedendaags interieur. Deze lamp is verstelbaar door de stoere vleugelmoeren, hiermee komt het licht altijd op de gewenste plaats. De serie 'Urban' is leverbaar in 2 afmetingen 20 en 30 en 3 stoere kleuren; Antique zink, vintage black en vintage grey.

  Tip! Gebruik deze lamp als plafonnière.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 20cm
  Hoogte: 15cm
  Diepte: 36m
  Afmeting wandplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Stud 50cm Zwart - Urban Interiors - Hanglamp stud 50cm zwart - Urban Interiors
  139,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Stud 50cm Zwart - Urban Interiors Hanglamp Stud 50cm Zwart - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418110/th2/hanglamp-stud-50cm-zwart---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 139,95. in_stock

  De hanglamp 'Stud' heeft een geleefde uitstraling, de speciale afwerking van de kleur is handmatig aangebracht op de kap. Dit maakt ieder item uniek. Deze stoere lamp heeft een industriële uitstraling door de klinknagels die in de kap aangebracht zijn.

  De binnenzijde van de lamp is wit.

  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 50cm
  Hoogte: 43cm
  Diepte: 50 cm
  Afmeting wandplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 150cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Factory 50cm Vintage Grey - Urban Interiors - Hanglamp Factory 50cm. vintage grey - Urban Interiors
  139,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Factory 50cm Vintage Grey - Urban Interiors Hanglamp Factory 50cm Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418115/th2/hanglamp-factory-50cm.-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 139,95. in_stock Stoer & industrieel, zo kan deze lamp het beste omschreven worden. Boven op de kap is een transformator gemonteerd net zoals dat vroeger bij de fabriekslampen ook gedaan werd. Aan alle details is gedacht bij deze lamp, de buitenzijde van de kap is voorzien van een stoere poeder coating. De binnenzijde van de kap is wit, aan de de lamp zit een stoffen snoer wat de lamp een extra luxe uitstraling geeft. Deze lamp is leverbaar in vintage black & vintage grey. Specificaties: Breedte/Diameter: 50cm Hoogte: 42cm Diepte: 50 cm Afmeting wandplaat: 11 cm. Type fitting: E27 snoerlengte: 150cm Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 60W Reinigen: Met droge doek afnemen
  Hanglamp Wire Wit - Urban Interiors - Hanglamp Wire Wit - Urban Interiors
  38,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Wire Wit - Urban Interiors Hanglamp Wire Wit - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405100/th2/hanglamp-wire-wit---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 38,95. in_stock De hanglamp Wire is gemaakt van draad metaal, om deze lamp perfect tot zijn recht te laten komen kan er het beste gebruik gemaakt worden van een kooldraadlamp. Specificaties: Diameter: 24 cm. Hoogte: 19 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Wandlamp Factory- Vintage Grey - Urban Interiors - Wandlamp Factory- Vintage grey - Urban Interiors
  73,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Factory- Vintage Grey - Urban Interiors Wandlamp Factory- Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418120/th2/wandlamp-factory--vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 73,95. in_stock

  De naam van deze lamp verklapt al waar hij voor staat; Een echt industrielamp! Deze wandlamp is leverbaar in een antique zink kleur, en in een stoere zwarte finish. De kap van de lamp is afgedekt door een gematteerd glas waardoor je niet direct in de lichtbron kijkt. Deze lamp komt ook goed tot zijn recht aan het plafond, bijvoorbeeld in de gang of op de overloop.

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 20cm
  Hoogte: 13cm
  Diepte: 32cm
  Afmeting wandplaat: 13cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max
  Wattage: 50W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Vloerlamp Prison - Vintage Grey - Urban Interiors - Vloerlamp Prison - Vintage Grey - Urban Interiors
  169,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerlamp Prison - Vintage Grey - Urban Interiors Vloerlamp Prison - Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/498514/th2/vloerlamp-prison---vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 169,50. in_stock
  Vloerkleed Urban Black-silver Metallic 170x240 - Urban Interiors - Vloerkleed Urban Black-silver metallic 170x240 - Urban Interiors
  134,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerkleed Urban Black-silver Metallic 170x240 - Urban Interiors Vloerkleed Urban Black-silver Metallic 170x240 - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405105/th2/vloerkleed-urban-black-silver-metallic-170x240---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 134,95. in_stock Stoer handgeknoopt vloerkleed van gerecycled leer. Door het handwerk en het gebruik van gerecycled materiaal is elk item uniek! In het vloerkleed zijn zwart-tinten gecombineerd met hier en daar een zilver accent, dit maakt het een gave aanwinst voor je woon- werk of slaapkamer. Afmeting: 170x240
  Hanglamp Factory 50cm Vintage Black - Urban Interiors - Hanglamp Factory 50cm. vintage black - Urban Interiors
  139,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Factory 50cm Vintage Black - Urban Interiors Hanglamp Factory 50cm Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418114/th2/hanglamp-factory-50cm.-vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 139,95. in_stock Stoer & industrieel, zo kan deze lamp het beste omschreven worden. Boven op de kap is een transformator gemonteerd net zoals dat vroeger bij de fabriekslampen ook gedaan werd. Aan alle details is gedacht bij deze lamp, de buitenzijde van de kap is voorzien van een stoere poeder coating. De binnenzijde van de kap is wit, aan de de lamp zit een stoffen snoer wat de lamp een extra luxe uitstraling geeft. Deze lamp is leverbaar in vintage black & vintage grey. Specificaties: Breedte/Diameter: 50cm Hoogte: 42cm Diepte: 50 cm Afmeting wandplaat: 11 cm. Type fitting: E27 snoerlengte: 150cm Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 60W Reinigen: Met droge doek afnemen
  Hanglamp Vintage - Rusty - 40cm - Urban Interiors - Hanglamp Vintage - rusty - 40cm - Urban Interiors
  144,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Vintage - Rusty - 40cm - Urban Interiors Hanglamp Vintage - Rusty - 40cm - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/460176/th2/hanglamp-vintage---rusty---40cm---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 144,95. in_stock De industriele hanglamp Vintage van Urban Interiors is een stoer accent voor elk interieur. Deze fabriekslamp is voorzien van gave details zoals vleugelmoeren om de glasplaat te bevestigen onder de kap. Elke lamp is met de hand afgewerkt in een stoere finish, de binnenzijde van de kap is wit dit zorgt voor een maximale lichtopbrengst. Aan elke detail is gedacht zo is er ook bij deze lamp gekozen voor een mooi gestoffeerd snoer. De hanglamp vintage is leverbaar in rough black & rusty.
  Vloerlamp Industrial - Vintage Grey - Urban Interiors - Vloerlamp Industrial - Vintage Grey - Urban Interiors
  139,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerlamp Industrial - Vintage Grey - Urban Interiors Vloerlamp Industrial - Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/498508/th2/vloerlamp-industrial---vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 139,50. in_stock
  Hanglamp Wire Grijs - Urban Interiors - Hanglamp Wire grijs - Urban Interiors
  38,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Wire Grijs - Urban Interiors Hanglamp Wire Grijs - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405099/th2/hanglamp-wire-grijs---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 38,95. in_stock De hanglamp Wire is gemaakt van draad metaal, om deze lamp perfect tot zijn recht te laten komen kan er het beste gebruik gemaakt worden van een kooldraadlamp. Specificaties: Diameter: 24 cm. Hoogte: 19 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Wandlamp Basic Antique - Zwart - Urban Interiors - Wandlamp Basic Antique - zwart - Urban Interiors
  44,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Basic Antique - Zwart - Urban Interiors Wandlamp Basic Antique - Zwart - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418142/th2/wandlamp-basic-antique---zwart---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock

  Deze wandlamp vormt een stoere basis om zelf een eigen creatie aan de muur te hangen. Door een mooie lampenkap op dit armatuur aan te brengen kan deze lamp in elk interieur.

  Deze lamp is leverbaar in vintage black en antique zink.

  Specificaties:

  Breedte: 11cm
  Hoogte: 13 cm
  Diepte: 15 cm
  Afmeting wandplaat: 11 x 13 cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Artisan Xl Zwart - Urban Interiors - Hanglamp Artisan XL Zwart - Urban Interiors
  118,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Artisan Xl Zwart - Urban Interiors Hanglamp Artisan Xl Zwart - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405074/th2/hanglamp-artisan-xl-zwart---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 118,95. in_stock De hanglamp Artisan is een leuke mat zwarte lamp met een koperen binnenzijde. Het oppervlakte van deze lampen is met de hand voorzien van hamerslag. Dit maakt ieder item uniek! Deze lamp heeft een luxe uitstraling door het stoere stoffen snoer. Specificaties: Diameter: 40 cm. Hoogte: 35 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Vloerkleed Urban Black-silver Metallic 140x200 - Urban Interiors - Vloerkleed Urban Black-Silver metallic 140x200 - Urban Interiors
  94,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerkleed Urban Black-silver Metallic 140x200 - Urban Interiors Vloerkleed Urban Black-silver Metallic 140x200 - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405104/th2/vloerkleed-urban-black-silver-metallic-140x200---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 94,95. in_stock Stoer handgeknoopt vloerkleed van gerecycled leer. Door het handwerk en het gebruik van gerecycled materiaal is elk item uniek! In het vloerkleed zijn zwart-tinten gecombineerd met hier en daar een zilver accent, dit maakt het een gave aanwinst voor je woon- werk of slaapkamer. Afmeting: 140x200
  Wandlamp Cube Antique Zink - Urban Interiors - Wandlamp Cube Antique zink - Urban Interiors
  68,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Cube Antique Zink - Urban Interiors Wandlamp Cube Antique Zink - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405109/th2/wandlamp-cube-antique-zink---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 68,95. in_stock

  Mooie industriele wandlamp, met de hand voorzien van een stoere antique zink finish. De verstelbare vierkante kap is voorzien van een stoere kooi, dit maakt de lamp helemaal af. Aan alle details is gedacht bij deze lamp, onder andere het gestoffeerde snoer aan de kap.

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 18cm
  Hoogte: 15cm
  Diepte: 20cm
  Afmeting wandplaat: 10x10 cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 40W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Wandlamp Hook Vintage White - Urban Interiors - Wandlamp Hook vintage white - Urban Interiors
  49,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Hook Vintage White - Urban Interiors Wandlamp Hook Vintage White - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418133/th2/wandlamp-hook-vintage-white---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  Super leuk wandlampje voor naast het bed of de televisie. Aan het armatuur zit een gestoffeerd snoer met een schakelaar. Draai een kooldraad lichtbron in de lamp en je maakt er een uniek item van in je interieur. Dit lampje is leverbaar in vintage grey, vintage black en wit. (deze lamp wordt exclusief lichtbron geleverd)

  Specificaties:
  Breedte/Diameter: 14cm
  Hoogte: 18cm
  Diepte: 12,5cm
  Afmeting wandplaat: 14x18 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 150cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Dome Xl 50cm Stone Grey - Urban Interiors - Hanglamp Dome XL 50cm. stone grey - Urban Interiors
  134,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Dome Xl 50cm Stone Grey - Urban Interiors Hanglamp Dome Xl 50cm Stone Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418113/th2/hanglamp-dome-xl-50cm.-stone-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 134,95. in_stock De Dome hanglampen kenmerken zich door het eigentijdse stoere ontwerp. Aan de kap zit een robuuste ketting, daarnaast zit er aan deze lamp een gestoffeerd snoer, dit geeft de lamp een exclusieve uitstraling. De lamp is leverbaar in; rough black, stone grey en antique zink. Specificaties: Breedte/Diameter: 50cm Hoogte: 45cm Diepte: 50 cm Afmeting wandplaat: 11 cm. Type fitting: E27 snoerlengte: 150cm Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 60W Reinigen: Met droge doek afnemen
  Hanglamp Vintage - Ruig Zwart - 40cm - Urban Interiors - Hanglamp Vintage - ruig zwart - 40cm - Urban Interiors
  144,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Vintage - Ruig Zwart - 40cm - Urban Interiors Hanglamp Vintage - Ruig Zwart - 40cm - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/460175/th2/hanglamp-vintage---ruig-zwart---40cm---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 144,95. in_stock De industriele hanglamp Vintage van Urban Interiors is een stoer accent voor elk interieur. Deze fabriekslamp is voorzien van gave details zoals vleugelmoeren om de glasplaat te bevestigen onder de kap. Elke lamp is met de hand afgewerkt in een stoere finish, de binnenzijde van de kap is wit dit zorgt voor een maximale lichtopbrengst. Aan elke detail is gedacht zo is er ook bij deze lamp gekozen voor een mooi gestoffeerd snoer. De hanglamp vintage is leverbaar in rough black & rusty.
  Hanglamp Artisan Xl Koper - Urban Interiors - Hanglamp Artisan XL Koper - Urban Interiors
  118,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Artisan Xl Koper - Urban Interiors Hanglamp Artisan Xl Koper - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405073/th2/hanglamp-artisan-xl-koper---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 118,95. in_stock De hanglamp Artisan is een leuke koperkleurige lamp met een koperen binnenzijde. Het oppervlakte van deze lampen is met de hand voorzien van hamerslag. Dit maakt ieder item uniek! Deze lamp heeft een luxe uitstraling door het stoere stoffen snoer. Specificaties: Diameter: 40 cm. Hoogte: 35 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Tafellamp Urban Vintage Grey - Urban Interiors - Tafellamp urban vintage grey - Urban Interiors
  69,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Tafellamp Urban Vintage Grey - Urban Interiors Tafellamp Urban Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418118/th2/tafellamp-urban-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  Stoere tafellamp van Urban Interiors in Vintage grey, deze tafellamp is voorzien van een luxe gestoffeerd snoer. Door de vleugelmoeren aan de kap kan deze gesteld worden. Super leuk voor naast de televisie of in de vensterbank, daarnaast is het ook leuk om het op de vloer te zetten om een object te belichten. Deze eye-catcher is leverbaar in vintage black & vintage grey

  Specificaties:
  Breedte/diameter: 20
  Hoogte: 39cm
  Diepte: 18cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Vloerlamp Prison - Vintage Black - Urban Interiors - Vloerlamp Prison - Vintage Black - Urban Interiors
  169,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerlamp Prison - Vintage Black - Urban Interiors Vloerlamp Prison - Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/498512/th2/vloerlamp-prison---vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 169,50. in_stock
  Hanglamp Dome Xl 50cm Antique Zink - Urban Interiors - Hanglamp Dome XL 50cm. antique zink - Urban Interiors
  129,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Dome Xl 50cm Antique Zink - Urban Interiors Hanglamp Dome Xl 50cm Antique Zink - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418112/th2/hanglamp-dome-xl-50cm.-antique-zink---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 129,95. in_stock De Dome hanglampen kenmerken zich door het eigentijdse stoere ontwerp. Aan de kap zit een robuuste ketting, daarnaast zit er aan deze lamp een gestoffeerd snoer, dit geeft de lamp een exclusieve uitstraling. De lamp is leverbaar in; rough black, stone grey en antique zink. Specificaties: Breedte/Diameter: 50cm Hoogte: 45cm Diepte: 50 cm Afmeting wandplaat: 11 cm. Type fitting: E27 snoerlengte: 150cm Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 60W Reinigen: Met droge doek afnemen
  Hanglamp Urban Dark Grey - Urban Interiors - Hanglamp Urban dark grey - Urban Interiors
  98,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Urban Dark Grey - Urban Interiors Hanglamp Urban Dark Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405097/th2/hanglamp-urban-dark-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 98,95. in_stock Deze industriele lamp heeft stoere details en is afgewerkt in een dark grey finish, de binnenzijde van deze lamp is wit. Specificaties: Diameter: 39 cm. Hoogte: 39 cm. Lengte snoer/ketting: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Hanglamp Industrial 50cm Vintage Grey - Urban Interiors - Hanglamp industrial 50cm. vintage grey - Urban Interiors
  139,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Industrial 50cm Vintage Grey - Urban Interiors Hanglamp Industrial 50cm Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418117/th2/hanglamp-industrial-50cm.-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 139,95. in_stock Stoer & industrieel, zo kan deze lamp het beste omschreven worden. Boven op de kap is een transformator gemonteerd net zoals dat vroeger bij de fabriekslampen ook gedaan werd. Aan alle details is gedacht bij deze lamp, de buitenzijde van de kap is voorzien van een stoere poeder coating. De binnenzijde van de kap is wit, aan de de lamp zit een stoffen snoer wat de lamp een extra luxe uitstraling geeft. Deze lamp is leverbaar in vintage black & vintage grey. Specificaties: Breedte/Diameter: 50cm Hoogte: 47cm Diepte: 50 cm Afmeting wandplaat: 11 cm. Type fitting: E27 snoerlengte: 150cm Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 60W Reinigen: Met droge doek afnemen
  Hanglamp Xxl Vintage Grey - Urban Interiors - Hanglamp XXL vintage grey - Urban Interiors
  118,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Xxl Vintage Grey - Urban Interiors Hanglamp Xxl Vintage Grey - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405102/th2/hanglamp-xxl-vintage-grey---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 118,95. in_stock

  De hanglamp XXL is de metalen variant van de welbekende stoffen lampenkap. Deze lamp heeft stoere industriele details en past mooi boven een robuuste eetkamertafel.

  Specificaties:
  Diameter: 60 cm.
  Hoogte: 30 cm.
  Lengte snoer/ketting: 120cm
  Fitting: E27 max. 60 watt
  Materiaal: metaal

  Hanglamp Miem Koper - Urban Interiors - Hanglamp Miem Koper - Urban Interiors
  58,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Miem Koper - Urban Interiors Hanglamp Miem Koper - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405091/th2/hanglamp-miem-koper---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De hanglamp Miem is een leuke koperkleurige met een koperen binnenzijde. Het oppervlakte van deze lampen is met de hand voorzien van hamerslag. Dit maakt ieder item uniek! Deze lamp heeft een luxe uitstraling door het stoere stoffen snoer. Specificaties: Diameter: 24 cm. Hoogte: 30 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
  Hanglamp Spike Wit - Urban Interiors - Hanglamp Spike wit - Urban Interiors
  58,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Spike Wit - Urban Interiors Hanglamp Spike Wit - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405096/th2/hanglamp-spike-wit---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De hanglamp Spike is een leuke witte lamp. Het oppervlakte van deze lampen is met de hand voorzien van spijkergaten. Dit maakt ieder item uniek! Door de gaatjes geeft deze lamp een leuke sfeer. Deze hanglamp heeft een luxe uitstraling door het stoere stoffen snoer. Specificaties: Diameter: 21 cm. Hoogte: 28 cm. Lengte snoer: 120cm Fitting: E27 max. 60 watt Materiaal: metaal
 • -2%
  Hanglamp Artisan Koper - Urban Interiors - Hanglamp Artisan Koper - Urban Interiors
  58,95
  59.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Artisan Koper - Urban Interiors Hanglamp Artisan Koper - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/405071/th2/hanglamp-artisan-koper---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock

  De Artisan hanglampen zijn een echte musthave voor ieder eigentijds interieur. De lampen zijn voorzien van hamerslag, dit combinatie met de koperkleurige binnenzijde maakt het een hippe aanvulling aan uw interieur.
  Door de afmeting is deze serie lampen uitermate geschikt om bijvoorbeeld in een hal, overloop of in lijn boven een bar te hangen. De Artisan is leverbaar in Glossy white, zwart en koper en is goed te combineren met onze andere hamerslag lampen zoals de 'Doll' of 'Miem'.

  Tip! combineer verschillende lampen uit de hamerslag collectie boven uw eetkamertafel voor een speels effect. 


  Specificaties:

  Breedte/Diameter: 27cm
  Hoogte: 21cm
  Diepte: 27cm
  Afmeting wandplaat: 11 cm.
  Type fitting: E27
  snoerlengte: 120cm
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

  Hanglamp Industrial 50cm Vintage Black - Urban Interiors - Hanglamp industrial 50cm. vintage black - Urban Interiors
  139,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Hanglamp Industrial 50cm Vintage Black - Urban Interiors Hanglamp Industrial 50cm Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418116/th2/hanglamp-industrial-50cm.-vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 139,00. in_stock Stoer & industrieel, zo kan deze lamp het beste omschreven worden. Boven op de kap is een transformator gemonteerd net zoals dat vroeger bij de fabriekslampen ook gedaan werd. Aan alle details is gedacht bij deze lamp, de buitenzijde van de kap is voorzien van een stoere poeder coating. De binnenzijde van de kap is wit, aan de de lamp zit een stoffen snoer wat de lamp een extra luxe uitstraling geeft. Deze lamp is leverbaar in vintage black & vintage grey. Specificaties: Breedte/Diameter: 50cm Hoogte: 47cm Diepte: 50 cm Afmeting wandplaat: 11 cm. Type fitting: E27 snoerlengte: 150cm Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp Max. Wattage: 60W Reinigen: Met droge doek afnemen
  Vloerlamp Industrial - Vintage Black - Urban Interiors - Vloerlamp Industrial - Vintage Black - Urban Interiors
  139,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Vloerlamp Industrial - Vintage Black - Urban Interiors Vloerlamp Industrial - Vintage Black - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/498510/th2/vloerlamp-industrial---vintage-black---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 139,50. in_stock
  Wandlamp Basic Antiqeu - Zink - Urban Interiors - Wandlamp Basic Antiqeu - zink - Urban Interiors
  44,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Urban interiors Categorie: Wandlamp Basic Antiqeu - Zink - Urban Interiors Wandlamp Basic Antiqeu - Zink - Urban Interiors //cdn.lil.nl/upload/22/products/418144/th2/wandlamp-basic-antiqeu---zink---urban-interiors[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock

  Deze wandlamp vormt een stoere basis om zelf een eigen creatie aan de muur te hangen. Door een mooie lampenkap op dit armatuur aan te brengen kan deze lamp in elk interieur.

  Deze lamp is leverbaar in vintage black en antique zink.

  Specificaties:

  Breedte: 11cm
  Hoogte: 13 cm
  Diepte: 15 cm
  Afmeting wandplaat: 11 x 13 cm
  Type fitting: E27
  Type lichtbron: Gloeilamp/Halogeen/LED/Spaarlamp
  Max. Wattage: 60W
  Reinigen: Met droge doek afnemen

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up