ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • zaterdag 09.00 - 17.30

VacuVin broodplanken

Broodplanken zijn handige accessoires voor in de keuken, maar ook voor op tafel. De broodplanken van VacuVin hebben een prachtige uitstraling, waardoor ze uitermate geschikt zijn als hulpmiddel voor het serveren van brood. Vandaag de dag is een broodplank niet alleen maar functioneel maar ook nog eens decoratief. U kunt lekker ontspannen op de bank en genieten van een heerlijk hapje met de broodplanken van VacuVin!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -34%
  Snijplank En Dienblad - Bamboe - Tomorrow's Kitchen - Snijplank en dienblad - Bamboe - Tomorrow's Kitchen
  19,87
  29.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Tomorrow's Kitchen Categorie: Snijplank En Dienblad - Bamboe - Tomorrow's Kitchen Snijplank En Dienblad - Bamboe - Tomorrow's Kitchen //cdn.lil.nl/upload/22/products/180964/th2/snijplank-en-dienblad---bamboe---tomorrows-kitchen[0].jpg Te koop voor 19,87. in_stock

  Als u regelmatig een snijplank gebruikt, dan bent u bekend met de vele snijresten die u overhoudt. Daar heeft VacuVin iets op bedacht. Onder deze snijplank van bamboe zit een afvalschaal. U schuift de restjes er met gemak in. Indien gewenst kunt u de snijplank aan twee zijden gebruiken. Bovendien heeft dit product van VacuVin niet voor niets de naam ‘snijplank en dienblad’ gekregen. Het is dus een multifunctioneel item voor in de keuken! Dankzij de antislip voetjes schuift de plank niet zomaar weg. Het wordt aangeraden om de plank met de hand af te wassen.

 • Best verkocht
  -38%
  Brood Trommel - Met Snijplank - Wit - VacuVin - Brood trommel - met snijplank - Wit - Vacuvin
  12,46
  19.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Tomorrow's Kitchen Categorie: Brood Trommel - Met Snijplank - Wit - VacuVin Brood Trommel - Met Snijplank - Wit - VacuVin //cdn.lil.nl/upload/22/products/410218/th2/brood-trommel---met-snijplank---wit---vacuvin[0].jpg Te koop voor 12,46. in_stock

Een broodplank is een snijplank speciaal bedoeld om brood op te snijden. Een broodplank is vaak gemaakt van hout en is over het algemeen wat groter dan snijplanken voor vlees en vis. De broodplanken van VacuVin hebben naast de functionaliteit ook een hoge mate van decoratie. De broodplanken zijn zo vormgegeven dat u deze ook kunt gebruiken om het brood op te serveren. Het brein achter deze handige keukenproducten is Dhr. Bernd Schneider. Hij kwam in 1986 op het idee van een Vacuum Wine Saver toen hij een slok nam van geoxideerde wijn. Daarna volgden in de jaren ’90 nog vele andere handige huishoudelijke producten. Vandaag de dag is VacuVin het vooraanstaande merk op het gebied van handige huishoudelijke producten voor het bereiden van voedsel en wijn.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up