ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

VacuVin cocktails

Geeft u een feestje, of heeft u op een vrije avond gewoon zin in een lekkere cocktail? Dan biedt VacuVin het ideale assortiment aan alles wat u nodig heeft voor het maken van de lekkerste cocktails. Van cocktailshakers tot glazen en receptensticks. Met de cocktail artikelen van VacuVin maakt u voortaan uw eigen lekkere cocktails. Genieten van de lekkerste cocktails doet u met VacuVin!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -25%
  Cocktailvoorbereidingsset - 3-delig - VacuVin - Cocktailvoorbereidingsset - 3-delig - VacuVin
  3,-
  4.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: VacuVin Categorie: Cocktailvoorbereidingsset - 3-delig - VacuVin Cocktailvoorbereidingsset - 3-delig - VacuVin //cdn.lil.nl/upload/22/products/180993/th2/cocktailvoorbereidingsset---3-delig---vacuvin[0].jpg Te koop voor 3,00. in_stock

  Een perfecte cocktail begint met de juiste voorbereiding. En daar zijn weer de juiste tools voor nodig! In deze Cocktailvoorbereidingsset van Vacuvin vindt u een jigger, een speciale tang en een muddler. Met de jigger kunt u hoeveelheden afmeten (ml) en met de muddler kunt u bijvoorbeeld een citroen persen. De tang helpt bij het oppakken van overige ingrediënten. Welke cocktail gaat u maken met deze cocktailvoorbereidingsset?

Een cocktail is een mengsel van verschillende drankjes door elkaar heen, een mengelmoesje. En vandaag de dag een luxe drankje in de discotheek of andere uitgaansgelegenheden. Wanneer de cocktail voor het eerst is gemaakt, is onduidelijk. Maar dat het bij de cocktail van vandaag de dag gaat om een mix van verschillende drankjes om vaak een tropische smaak te creëren, is duidelijk. Maar om een lekkere cocktail te maken, is natuurlijk wel het één en ander nodig. En daar gebruiken we de producten van VacuVin voor. VacuVin is opgericht in 1986 en is hét merk op het gebied van keuken, tafel en baraccessoires. Cocktailshakers, cocktailglazen, receptensticks voor de beste en de lekkerste cocktails moet u bij VacuVin zijn.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up