« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • zaterdag 09.00 - 17.30

Van Buren Bolsward

van-buren-bolsward
Van Buren Bolsward

Van Buren Bolsward gebruikt haar generaties lange ervaring in het leerdooien om prachtige producten te maken waarin ruwe vachten of wol verwerkt zijn. De schapenvachten van Van Buren kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau en lange duurzaamheid. Alle producten worden gemaakt met passie voor ambacht zodat u er jarenlang van kan genieten. Handel in en verwerking van vachten, huiden, wol én leder producten.

 

 

 


Schapenvachten 
Van buren Bolsward ziet de schapenvachten als hun eigen specialiteit! Alle aangeboden vachten worden nauwkeurig geselecteerd en zijn allemaal verkrijgbaar in natuurlijke tinten. De nauwkeurige selectie zorgt er voor dat alleen de beste schapenvachten door de kwaliteitscontrole heen komen. De meeste gelooide schapenvachten zijn afkomstig van het bekende Texelse ras, hiernaast is er nog voldoende keus uit andere rassen.

Koeienhuiden
Runderhuiden / koeienhuiden worden gezien als echte sierobjecten. De bewerkte koeienhuiden van Van Buren Bolsward kenmerken zich door de kwaliteit van het looien en de mooi glans van de vachten. De koeienhuiden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen met ongeveer een oppervlakte van 4 vierkante meter. Hiernaast kunt u ook kiezen uit een aanbod kalfshuiden, verkrijgbaar in 2 verschillende formaten. De koeienhuiden zijn verkrijgbaar in de kleuren: Zwart/wit, zwart, drie kleur, cognac, champagne, grijs, wit en zebra print. 

Rendierhuiden 
De rendierhuiden van Van Buren Bolsward zijn mooie grote vachten, verkrijgbaar in verschillende prachtige natuurtinten. De ondervacht van een rendierhuid bestaat uit donsharen en de bovenvacht uit holle dekharen die met lucht zijn gevuld. Als u een rendierhuid bestelt dan is deze met generaties lange ervaring en passie bewerkt, Van Buren wil dat u een eerste klas product ontvangt. 


Babycare vachten en medicinale vachten
De gezondheidsproducten van Van Buren zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld mensen die veel in bed moeten liggen of in een rolstoel zitten. Het behaaglijke gevoel van warmte voorkomt doorzitten en verminderd de klachten van doorliggen. Voor de allerkleinsten kunt u kiezen voor een gezondheidsvachtje. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het slapen op een warm en zacht vachtje de kans op astma verminderd. De gezondheidsvachten zijn daarbij erg makkelijk wasbaar. Het speciale bewerkingsproces zorgt er voor dat de medicinale vachten vele jaren meegaan. 
 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up