ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Viking tassen

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Sporttas Retro - Blauw - Viking - Sporttas Retro - Blauw - Viking
  42,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Sporttas Retro - Blauw - Viking Sporttas Retro - Blauw - Viking //cdn.lil.nl/upload/22/products/447121/th2/sporttas-retro---blauw---viking[0].jpg Te koop voor 42,95. in_stock De Viking Retro tas is een moderne schaatstas met een ouderwetse look, in de jaren "70 waren dit de schaatstassen van onder andere kees verkerk. De retro schaatstas van Viking is weer helemaal terug in Nederland. De tas is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; zwart en blauw. De tas is goed geschikt voor twee paar schaatsen een handdoek en wat accessoireses die je meeneemt naar de baan.
 • Best verkocht
  Sporttas Retro - Zwart - Viking - Sporttas Retro - Zwart - Viking
  42,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Sporttas Retro - Zwart - Viking Sporttas Retro - Zwart - Viking //cdn.lil.nl/upload/22/products/447123/th2/sporttas-retro---zwart---viking[0].jpg Te koop voor 42,95. in_stock De Viking Retro tas is een moderne schaatstas met een ouderwetse look, in de jaren "70 waren dit de schaatstassen van onder andere kees verkerk. De retro schaatstas van Viking is weer helemaal terug in Nederland. De tas is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; zwart en blauw. De tas is goed geschikt voor twee paar schaatsen een handdoek en wat accessoireses die je meeneemt naar de baan.
 • Best verkocht
  Schaatstas - Trolleytas - Viking - Schaatstas - Trolleytas - Viking
  54,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Schaatstas - Trolleytas - Viking Schaatstas - Trolleytas - Viking //cdn.lil.nl/upload/22/products/447125/th2/schaatstas---trolleytas---viking[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock De viking Trolleytas is de oplossing voor die zware schaatstas op jouw rug. De trolleytas beschikt namelijk over handig wieltjes en een uitschuibare handvat waarmee je eenvoudig de tas meesleept naar de ijsbaan. Naast wieltjes beschikt de tas ook over een draagband waarmee je hem dus ook gewoon kan tillen. De trolleytas is groot genoeg voor twee paar schaatsen en de handschoenen of andere accessoires die je meenement naar de ijsbaan. Wanneer je een korte vakantie of weekend weg bent kun je ook deze Viking Trolley tas makkelijk gebruiken omdat er meer in past dan alleen jouw schaatsen.
  Schaatstas - rugtas - colour - 28 liter - viking - Schaatstas - rugtas - colour - 28 liter - viking
  47,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Schaatstas - rugtas - colour - 28 liter - viking Schaatstas - rugtas - colour - 28 liter - viking //cdn.lil.nl/upload/22/products/447127/th2/schaatstas---rugtas---colour---28-liter---viking[0].jpg Te koop voor 47,95. in_stock

  De schaats tas van Viking 28 liter colour is een zeer prettige schaats tas. De schaats tas bestaat uit een groot vak met diverse opberg vakken aan de rugzijde. De rugtas heeft genoeg ruimte voor al jouw schaatsspullen met maar liefst 28 liter. De tas is geheel op maat te stellen door middel van een eenvoudig schuifsysteem bij de draagbanden. De achterkant van deze viking schaats tas is voorzien van schuim pads waardoor de tas comfortabel aanvoelt op de rug. De tas heeft naast de schouderbanden ook heupbanden, deze zijn overigens wel afneembaar voor wie dat prettig vindt. Mocht je in een regenbui terecht komen kun je met de meegeleverde beschermhoes de tas eenvoudig afdekken. Hierdoor zullen er geen spullen nat gaan worden de tas.  De viking schaats tas is een zeer populair model en wordt door vele schaatsenrijders als prettig ervaren.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up