VITA lampen

vita-lampen
VITA lampen

VITA lampen aanbiedingen

Hanglamp - Acorn - Zwart/Koper - VITA

Lamp Acorn Vita Zwart - Koper Laten we een wandeling maken door de rustige bossen. Adem de frisse heldere lucht in en luister naar de wind die speelt me..

> Bekijk meer VITA Hanglampen
Lamp Clava - Koper - VITA

Wie wil dit prachtig stukje Deens design nu niet in huis? Lamp Clava is ontworpen door designer Soren Ravn Christensen voor het merk VITA. Deze lamp i..

> Bekijk meer VITA Hanglampen
Pendel - wit - VITA

De lampen van VITA worden geleverd zonder pendel. Een pendel gebruikt u als snoer om de lamp aan op te hangen met een lampenfitting en een plafondkapje. D..

> Bekijk meer VITA Pendels

VITA lampen hebben net dat Scandinavische tintje dat uw interieur die frisse boost geeft. Dit Deense merk is echter niet alleen gericht op design, maar ook op het onderhouden van onze prachtige planeet. VITA biedt u kwalitatieve, milieuvriendelijke en tevens betaalbare designlampen die ieder hedendaags interieur laat stralen.

VITA is opgericht in 2008 in de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen. Het allereerste ontwerp, de Silvia lamp, werd geïntroduceerd in 2010 op de Lighting Fair in Frankfurt en is vandaag de dag de best verkochte VITA designlamp. Al snel verschenen er nieuwe ontwerpen als de Eos en Conia. Dit Scandinavische merk kenmerkt zich door de simpelheid en transparantie van de VITA producten. Daarnaast staat de bescherming van het milieu bij dit merk hoog in het vaandel. VITA doet er dan ook alles aan om de lampen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Zo zijn de lampen gemaakt van duurzame materialen en worden ze verpakt in platte dozen. VITA's streven is prachtige design lampen te ontwerpen van hoge kwaliteit en deze milieuvriendelijk te produceren. 

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram