Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


VITA Acorn

De VITA Acorn hanglampen. Laten we een wandeling maken door de rustige bossen. Adem de heldere frisse lucht in en luister naar het geluid van de wind die speelt met de bladeren. Bewonder de kleine, delicate eikels die op... Lees meer


De VITA Acorn hanglampen. Laten we een wandeling maken door de rustige bossen. Adem de heldere frisse lucht in en luister naar het geluid van de wind die speelt met de bladeren. Bewonder de kleine, delicate eikels die op de wortel liggen van de majestueuze eiken. Dit is een herinering die u niet kwijt wil. Het is eenvoudig en pittoresk, net zoals de VITA Acorn hanglampen, een lamp die het mogelijk maakt die herinnering dicht bij uw hart en in uw huis te houden. De VITA Acorn lijkt op de delicate "eikel" en bestaat uit drie delen: Een zachte siliconen kop, een zacht buitenste schil van glas én een kernel in een opvallende metallic afwerking, en dit alles in een sierlijke symfonie. The Acorn hanglamp van VITA mag dan klein zijn, maar het heeft een heldere wereld in zich.