VITA Disca

vita-disca
VITA Disca

De VITA Disca lamp. De Disca lamp is met zijn asymmetrische structuur en zachte contouren zowel elegant als tegelijk. De hoekige bladen geven een evrassend assymetrisch lichteffect dat de VITA Disca doet opvallen in elke omgeving. 

Filters
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Lamp Disca - Wit - Vita - Lamp Disca - Wit - Vita
  79,-
  7 - 10 Dag(en)
  Merk: VITA Categorie: Lamp Disca - Wit - Vita Lamp Disca - Wit - Vita //cdn.lil.nl/upload/22/products/340583/th2/lamp-disca---wit---vita[0].png Te koop voor 79,00. in_stock

  Wilt u uw interieur een moderne wedding geven? Dan zit u met deze Disca lamp van het Deense merk VITA helemaal in de goed richting. Deze designlamp is gemaakt van sterk polypropyleen en polycarbonaat en is daardoor onbreekbaar. Lamp Disca is dus niet alleen stijlvol, maar ook nog eens erg duurzaam. Ook is deze lamp meer dant alleen een hanglamp. In combinatie met statief Tripod, ook van VITA, is deze kap heel gemakkelijk te gebruiken als staan lamp. Met een standaard E27 lichtbron met een maximale wattage van 60 watt geeft deze designerlamp van VITA een prachtige sfeerverlichting. Kortom, een authentiek en veelzijdig exemplaar voor in uw huiskamer, eethoek of slaapkamer. 

   
Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram