ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00

Wesco collectie

wesco-collectie
Wesco collectie

Wesco collectie aanbiedingen

Prullenbak Pushboy Junior - Amandel - 22 Liter - Wesco

Prullenbak PushBoy Junior - Wesco  Pushboy's kleine broer - een klasse op zich!  Net als bij de grotere Pushboy wordt het afval door een grote..

> Bekijk meer Wesco Prullenbakken
Broodtrommel Grandy - Cool Grey - Wesco

Broodtrommel Grandy Wesco  Een retro-klassieker naar ontwerp van originele Wesco tekeningen uit de jaren 40. Houdt bijvoorbeeld brood, beschuit of cake..

> Bekijk meer Wesco Broodtrommels
Keukenweegschaal met klok - Rood - Retro - Wesco

Weegschaal met klok - Retro Design - Wesco "Een decoratieve eye-catcher voor elke keuken, die 2 functies heeft; weegschaal aan de ene kant en keuke..

> Bekijk meer Wesco Keukenweegschalen

De producten van Wesco zijn stuk voor stuk bijzondere producten. Wesco is vooral een merk dat bekend staat om de goede kwaliteit, het materiaalgebruik en niet te vergeten de opvallende kleuren. Met een van de producten van Wesco in huis is het altijd feest. Jarenlang kunt u genieten van een prachtig rode broodtrommel, een groene prullenbak en een oranje rolhouder. De collectie van Wesco is gemaakt om van te houden en van te genieten. Jarenlang!

Wesco is een familieberijf van Westermann en Co GmbH en is opgericht in 1867 in Sauerland. Wesco staat voor de moderne industrie, fabricage maar dan in een klassiek jasje. De producten van Wesco komen tot stand door de combinatie van excellente Duitse kwaliteit, exclusief design en high tech functionaliteit. Sinds 2002 opereert Wesco ook in het buitenland. Wesco international verkoopt zijn producten nu ook in Nederland en andere landen binnen en buiten europa. Het aantal landen blijft nog steeds groeien. Wesco ontwikkeld huishoudelijke producten die jarenlang meegaan vanwege het bijzondere design. Klassiek wordt met modern gecombineerd waardoor de producten in iedere interieurstijl passen.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram