Wesco Fluitketels

wesco-fluitketels
Wesco Fluitketels

Een waterkoker is handig, maar voor water koken in stijl heeft u toch echt Wesco fluitketels nodig. Een Wesco fluitketel laat oude tijden herleven en brengt u terug in de tijd dat het piepende geluid u erg gelukkig maakte. Tegenwoordig is het weer een trend om terug te gaan naar de basis zonder al te veel extra apparatuur, Wesco fluitketels zijn helemaal je-van-het en zijn door de vrolijke kleuren en mooie materialen in een nieuw jasje gestoken.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Waterketel - Zwart - Wesco - Waterketel - Zwart - Wesco
  67,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Wesco Categorie: Waterketel - Zwart - Wesco Waterketel - Zwart - Wesco //cdn.lil.nl/upload/22/products/27144/th2/waterketel---zwart---wesco[0].jpg Te koop voor 67,00. in_stock .

 • Best verkocht
  -24%
  Waterketel - Amandel - Wesco - Waterketel - Amandel - Wesco
  67,50
  89.00
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Wesco Categorie: Waterketel - Amandel - Wesco Waterketel - Amandel - Wesco //cdn.lil.nl/upload/22/products/27141/th2/waterketel---amandel---wesco[0].jpg Te koop voor 67,50. in_stock .

 • Best verkocht
  -6%
  Waterketel - Nieuw Zilver - Wesco - Waterketel - Nieuw Zilver - Wesco
  67,-
  70.99
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Wesco Categorie: Waterketel - Nieuw Zilver - Wesco Waterketel - Nieuw Zilver - Wesco //cdn.lil.nl/upload/22/products/27140/th2/waterketel---nieuw-zilver---wesco[0].jpg Te koop voor 67,00. in_stock 5.0 .

 • -5%
  Waterketel Classic Line Rood - Wesco - Waterketel Classic Line Rood - Wesco
  63,50
  66.85
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wesco Categorie: Waterketel Classic Line Rood - Wesco Waterketel Classic Line Rood - Wesco //cdn.lil.nl/upload/22/products/346679/th2/waterketel-classic-line-rood---wesco[0].jpg Te koop voor 63,50. in_stock

  De Waterketel Classic Line van Wesco is een traditionele ouderwetse waterketel, gestoken in een nieuw jasje! Het klassieke element van de waterketel blijft nog altijd intact, maar ondanks dat klassieke element is deze Wesco Waterketel zeer modern. De Wesco Classic Line Waterketel heeft een inhoud van 2 liter en heeft een hittebestendig handvat met een handig schenkmechanisme. Erg handig natuurlijk! De Wesco waterketel is dus niet alleen klassiek en modern, maar ook nog eens erg praktisch!

  Ook geschikt voor inductie

Een fluitketel is een ouderwetse waterkoker. Het is een metalen vat met een stoomfluit en een vast hengsel om water te koken. Wanneer het water kookt begint de ketel te fluiten, vandaar de naam fluitketel. De fluitketels van het merk Wesco doen denken aan deze klassieke ouderwetse waterkokers. Alleen hebben ze een moderne uitstraling gekregen door het materiaal en het kleurgebruik. Het merk Wesco staat dan ook voor moderne fabricage in een klassiek jasje. De fluitketels van Wesco doen denken aan en werken hetzelfde als de ouderwetse fluitketels. Alleen passen ze beter in het hedendaagse interieur door de moderne look. U laat het water koken door een verwarmingsbron en de Wesco fluitketel begint te fluiten wanneer het water kookt. Klassieker kan toch niet in deze tijd?

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up