Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Wesco

Wesco is een Duits familiebedrijf met al bijna 150 ervaring in de metaal fabricage. Duitse kwaliteit, een exclusief design en high tech functionaliteit zijn de speerpunten van dit merk. Wesco staat vooral bekend om zijn pr... Lees meer


Wesco is een Duits familiebedrijf met al bijna 150 ervaring in de metaal fabricage. Duitse kwaliteit, een exclusief design en high tech functionaliteit zijn de speerpunten van dit merk. Wesco staat vooral bekend om zijn prullenbakken: kickboy, pushboy, baseboy en kickmaster. Voor keukenaccessoires kunt u ook terecht bij Wesco, denk hierbij aan de broodtrommel Breadboy, de voorraadbussen en de keukenweegschalen.

Westerman & Co GmbH is in 1867 opgericht in Sauerland in Duitsland. Wesco, zoals het tegenwoordig wordt genoemd, is een merk dat op klassieke wijze metaal bewerkt. Het familiebedrijf heeft jarenlange ervaring, waardoor het hoogstaande kwaliteit kan garanderen op zijn producten. Het merk Wesco staat voor exclusief design en high tech functionaliteit. De gehele collectie van Wesco is zo samengesteld dat de verschillende producten en kleuren gemakkelijk te combineren zijn. Bekende producten van Wesco zijn de pedaalemmer kickmaster, de afvalemmer baseboy en de prullenbakken pushboy en kickboy. Ook voor keukenrolhouders, waterketels, keukenweegschalen, voorraadbussen en broodtrommels kunt u bij Wesco terecht.