Wolf Garten collectie

wolf-garten-collectie
Wolf Garten collectie

Wolf Garten collectie aanbiedingen

Takkenschaar  Basic Plus - POWER CUT RS 650 - Wolf Garten

De perfecte snijkwaliteit tekent de solide en robuuste aambeeld takkenschaar Basic Plus. Met deze takkenschaar heeft u tot 2 x meer kracht dankzij de nieuwe snijko..

> Bekijk meer Wolf Garten Takkenscharen
Multi-star Kantensteker - RM-F - incl. D-greep Steel - Wolf Garten

De WOLF-Garten RM-F kantensteker is speciaal voor het afsteken van graskanten. De RM-F is uitgevoerd met een vaste aluminium steel met D-greep en is 100 c..

> Bekijk meer Wolf Garten Steelgereedschap
Handstrooier Power Spreader - WE-B - Wolf Garten

Met het op batterijen werkende apparaat kan met één druk op de knop gestrooid worden. De strooibreedte is instelbaar van 0,5 m tot 2,5 m. D..

> Bekijk meer Wolf Garten Strooigereedschap

Wolf Garten is het merk dat alles heeft voor in de tuin. Of u nu alleen de heg gaat snoeien of het gras gaat maaien, Wolf Garten weet er wel raad mee. Alle producten van Wolf Garten zijn voorzien van de laatste technische snufjes, dus bang zijn dat de producten niet veilig zijn is totaal niet nodig. Wolf Garten is te herkennen aan de geel met rode producten die voor jarenlang plezier kunnen zorgen in uw tuin. 

Wolf Garten produceert ieder stukje tuingereedschap wat maar niet weg te denken is uit de gereedschapskist bij u in de schuur. Alle gereedschaptools van Wolf Garten zijn te herkennen aan de felle rode en gele kleuren. Het tuingereedschap verlicht het werken in de tuin en maakt het u gemakkelijk. Uw tuin is zo weer zomerproof met het tuingereedschap van Wolf Garten. Inmiddels staan de felle kleuren rood en geel al bijna 80 jaar voor Wolf Garten en bovenal voor vooruitstrevende technieken. Grondlegger August Wolf vond het allereerste tuingereedschap uit; de veldhak, opnieuw uit. Hiermee begon het succes verhaal van dit tuingereedschapmerk. In 1922 begon zijn ijzerwarenfabriek over op het produceren van handgereedschap voor het boerenbedrijf.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram