Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Woood salontafels

Een salontafel is een belangrijk meubel voor in uw woonkamer. Meestal staat deze tafel tussen het bankstel en de TV, waardoor de tafel ideaal is om hapjes en drankjes op uit te stallen. Wellicht is een opbergvak voor de a... Lees meer


Een salontafel is een belangrijk meubel voor in uw woonkamer. Meestal staat deze tafel tussen het bankstel en de TV, waardoor de tafel ideaal is om hapjes en drankjes op uit te stallen. Wellicht is een opbergvak voor de afstandsbediening ook handig? De vorm van de tafel en het gebruikte materiaal zijn bepalend voor de uitstraling van uw salontafel. De salontafels van het merk Woood zijn er in alle soorten en maten, zodat u altijd de salontafel vindt die bij u past.

De salontafels van Woood hebben een strak design en kunnen met iedere woonstijl gecombineerd worden. In de salontafels van Woood worden hoofdzakelijk massief houten materialen verwerkt zoals FSC grenen en eiken: dit geeft de tafel een warme uitstraling. Een ronde salontafel, een vierkante salontafel, een rechthoekige salontafel: in de collectie van Woood vindt u ze allemaal.