LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Woood Robin serie

De serie Robin van het merk Woood bevat alle meubels die u nodig heeft om een slaapkamer in te richten. Bovendien kunt u in de serie Robin van Woood nog kiezen uit een bedbank en 'normaal' bed. De bedbank, bed, nach... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur

De serie Robin van het merk Woood bevat alle meubels die u nodig heeft om een slaapkamer in te richten. Bovendien kunt u in de serie Robin van Woood nog kiezen uit een bedbank en 'normaal' bed. De bedbank, bed, nachtkastje, bureau, kledingkast en bedlade Robin van Woood kenmerken zich door de witte kleur en zijn allen gemaakt van hout. Mixen en matchen kan! Wilt u meer dan een product uit de serie bestellen, bekijk dan de bundelaanbiedingen onder het product. Hierdoor profiteert u van een fijne korting. Ook fijn: de producten uit de serie zijn tijdloos en goed te combineren met andere kleuren.