Woood Studio serie

woood-studio-serie
Woood Studio serie

Is uw interieur nog niet helemaal naar wens dan is de serie Studio van het merk Woood een echte aanrader. De serie Studio van Woood bevat namelijk allerlei woonaccessoires, zoals de kapstok Studio haken, een opbergplank, een hertenkop, de kapstok Studio Love, de kapstok Studio kopjes, de kapstok Studio Vogels, een fotolijstplank en de staande kapstok Studio in het wit en in het zwart. Wat alle producten uit de serie Studio van Woood gemeenhebben, is dat ze goed te combineren zijn. Bovendien kunt u de producten na levering eenvoudig in elkaar zetten en gebruiken. 

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Kapstok Studio zwart - Woood - Kapstok Studio zwart - Woood
  32,50
  3 - 7 Dag(en)
  Merk: Woood Categorie: Kapstok Studio zwart - Woood Kapstok Studio zwart - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/266806/th2/kapstok-studio-zwart---woood[0].jpg Te koop voor 32,50. in_stock 3.0

  Kapstok Studio zwart heeft iets weg van een boompje. De kapstok heeft 8 'takken' waar u uw jassen en tassen aan kunt hangen. De takken steken niet ver uit, waardoor de kapstok weinig ruimte in beslag neemt. De kapstok is in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar dit exemplaar heeft een egaal zwarte kleur. De kapstok staat stevig op 4 poten en is gemakkelijk te monteren.

  Let op! Dit product is gemaakt van hout. Nerven, kringen e.d. zijn inherent aan het hout.

 • Best verkocht
  Wandplank Studio eiken - Woood - Wandplank Studio eiken - Woood
  19,95
  3 - 7 Dag(en)
  Merk: Woood Categorie: Wandplank Studio eiken - Woood Wandplank Studio eiken - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/266808/th2/wandplank-studio-eiken---woood[0].jpg Te koop voor 19,95. in_stock 5.0

  Speciaal om uw allermooiste herinneringen op uit te stallen; deze fotolijstplank Studio van Woood. Geen losse lijstjes meer aan de muur, maar alles netjes of juist speels naast elkaar op 1 plank. De fotolijstplank heeft een randje aan de voorkant, waardoor de lijstjes er niet vanaf glijden. U hoeft geen spijkers meer in de muur te slaan voor uw lijstjes, of ruimte vrij te maken op de kast. Nu heeft u 1 handige plank waar u alles op kwijt kunt.  Zelf monteren. Maximaal draaggewicht: 15 kg.

  Let op! Dit product is gemaakt van hout. Nerven, kringen e.d. zijn inherent aan het hout.

  Tip: Dit product is gemaakt van onbehandeld eiken. Wij adviseren om het product te behandelen met een olie. Kijk bij meubelonderhoud voor een geschikt product.

 • Best verkocht
  Kapstok Studio wit - Woood - Kapstok Studio wit - Woood
  32,50
  3 - 7 Dag(en)
  Merk: Woood Categorie: Kapstok Studio wit - Woood Kapstok Studio wit - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/266807/th2/kapstok-studio-wit---woood[0].jpg Te koop voor 32,50. in_stock 4.0

  Kapstok Studio wit van Woood heeft maar liefst 8 haken. Ideaal voor alle jassen en tassen! Het is eigenlijk een accessoire en kapstok in één en de kapstok zal daardoor echt iets toevoegen aan uw hal. Liever geen gaten in de muur? Kies dan voor een staande kapstok, zoals deze van Woood. De kleur wit is goed te combineren met elke andere kleur en wilt u de kapstok verplaatsen, dan hoeft u de kapstok alleen maar op te tillen.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram