LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Woood Studio serie

Is uw interieur nog niet helemaal naar wens dan is de serie Studio van het merk Woood een echte aanrader. De serie Studio van Woood bevat namelijk allerlei woonaccessoires, zoals de kapstok Studio haken, een opbergplank, ... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur

Is uw interieur nog niet helemaal naar wens dan is de serie Studio van het merk Woood een echte aanrader. De serie Studio van Woood bevat namelijk allerlei woonaccessoires, zoals de kapstok Studio haken, een opbergplank, een hertenkop, de kapstok Studio Love, de kapstok Studio kopjes, de kapstok Studio Vogels, een fotolijstplank en de staande kapstok Studio in het wit en in het zwart. Wat alle producten uit de serie Studio van Woood gemeenhebben, is dat ze goed te combineren zijn. Bovendien kunt u de producten na levering eenvoudig in elkaar zetten en gebruiken.