Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Woood slaapkamer

Bij het merk Woood vindt u alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer stijlvol in te richten. Het slaapkamerprogramma van Woood bevat bedden, kasten, lattenbodems en nachtkastjes. Hout is het materiaal dat u veel terug vindt ... Lees meer


Bij het merk Woood vindt u alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer stijlvol in te richten. Het slaapkamerprogramma van Woood bevat bedden, kasten, lattenbodems en nachtkastjes. Hout is het materiaal dat u veel terug vindt in deze collectie en de gebruikte kleuren zijn over het algemeen neutraal, zodat u de prachtige spullen van Woood gemakkelijk met alles kunt combineren. Laat u verrassen door al het moois!

De slaapkamer is misschien wel de belangrijkste plaats in huis. Zonder goede nachtrust raakt iedereen op den duur van slag. Maar u wilt natuurlijk ook dat uw slaapkamer er fantastisch uitziet! Voor het inrichten van uw slaapkamer vindt u in de collectie van Woood de mooiste bedden, kasten en nachtkastjes. Maar ook voor een goede lattenbodem kunt u bij Woood terecht. De vormen zijn strak en simpel, de kleuren neutraal en stijlvol. Zo kunt u de producten uit deze collectie werkelijk met alles combineren.