« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

ZAK! Designs

Een dagelijkse maaltijd kan zo saai zijn. Elke dag dezelfde routine, aan tafel, eten, opruimen en afwassen. De producten van ZAK! Designs geeft elke maaltijd een knipoog. Kleurrijk servies en on-the-go-producten van ZAK! Designs maken van elke maaltijd een feestje. Een toonaangevend merk met orginele producten. ZAK! Designs maakt de dagelijkse maaltijden leuker en lekkerder.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -15%
  Schalen Preston - S - met deksel - Roze - ZAK! Designs - Schalen Preston - S - met deksel - Roze - ZAK! Designs (SALE)
  5,51
  6.49
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: ZAK! Designs Categorie: Schalen Preston - S - met deksel - Roze - ZAK! Designs Schalen Preston - S - met deksel - Roze - ZAK! Designs //cdn.lil.nl/upload/22/products/273833/th2/schalen-preston---s---met-deksel---roze---zak-designs-sale[0].jpg Te koop voor 5,51. in_stock

  De schaal Preston is van alle markten thuis! Het is de ideale kom voor mixen, kloppen en kneden. U houdt de kom aan het handvat gemakkelijk vast en na het kneden, mixen en kloppen schenkt u het beslag gemakkelijk in een pan of bakvorm. Of u bewaart het beslag nog even door de bladvormige deksel op de kom te doen. De Preston schaal is ideaal voor zowel het kokkerellen als bewaren van voedingswaar.

 • Best verkocht
  Schalen Preston - S - met deksel - Wit - ZAK! Designs - Schalen Preston - S - met deksel - Wit - ZAK! Designs (SALE)
  8,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: ZAK! Designs Categorie: Schalen Preston - S - met deksel - Wit - ZAK! Designs Schalen Preston - S - met deksel - Wit - ZAK! Designs //cdn.lil.nl/upload/22/products/273802/th2/schalen-preston---s---met-deksel---wit---zak-designs-sale[0].jpg Te koop voor 8,00. in_stock

  De Preston schaal is ideaal voor iedere kook- en bakliefhebber. Deze design kom van ZAK! Designs is ideaal voor verschillende kook – bakbezigheden. Zo kunt in deze kom mixen, kloppen of kneden. En wanneer uw ingrediënten zijn gemengd, schenkt u deze gemakkelijk in de pan of bakvorm dankzij de handige schenktuit. Als laatste is deze Preston schaal ook nog eens voorzien van een handige deksel in de vorm van een blad. Op deze manier kunt u uw voedingswaar ook nog eens in deze Presenton Design schaal van ZAK! Designs bwaren.

 • Best verkocht
  Schalen Preston - M - Met Deksel - Wit - ZAK! Designs - Schalen Preston - M - met deksel - Wit - ZAK! Designs (SALE)
  11,66
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: ZAK! Designs Categorie: Schalen Preston - M - Met Deksel - Wit - ZAK! Designs Schalen Preston - M - Met Deksel - Wit - ZAK! Designs //cdn.lil.nl/upload/22/products/265890/th2/schalen-preston---m---met-deksel---wit---zak-designs-sale[0].jpg Te koop voor 11,66. in_stock

  De Preston schaal van het merk ZAK! Designs is een echte must have voor in de keuken. Al helemaal als u een echte kook- of bakliefhebber bent. Deze design schaal kunt u namelijk voor van alles gebruiken! Zo kunt u in deze kom mixen, kloppen en kneden, maar ook bewaren! De Preston schaal is namelijk voorzien van een handige deksel vormgegeven in een prachtig blad. Tevens is deze stijlvolle schaal voorzien van handvat en schenktuit dat het gebruik vergemakkelijkt.

  Schalen Preston - M - Met Deksel - Roze - ZAK! Designs - Schalen Preston - M - met deksel - Roze - ZAK! Designs (SALE)
  11,66
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: ZAK! Designs Categorie: Schalen Preston - M - Met Deksel - Roze - ZAK! Designs Schalen Preston - M - Met Deksel - Roze - ZAK! Designs //cdn.lil.nl/upload/22/products/273774/th2/schalen-preston---m---met-deksel---roze---zak-designs-sale[0].jpg Te koop voor 11,66. in_stock

  De Preston schaal is het ideale stukje design voor elke bak of – kookliefhebber of amateurkoks. Deze design schaal van ZAK! Designs kunt u namelijk gebruiken voor verschillende kookkunstjes. Zo is deze kom geschikt voor het mixen, kloppen en kneden van ingrediënten. En dankzij de handige en ook nog eens mooie deksel in de vorm van een blad is deze kom ook nog eens geschikt voor het bewaren van uw voedingswaar.

ZAK! Designs is opgericht in 1976 en heeft als doel de maaltijden voor mensen leuk te maken. Het geeft de maaltijd zogezegd een knipoog. Kleurrijk servies en on-the-go-producten maken de maaltijden niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker. ZAK! Designs is een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van etenstijd-producten. Daarnaast neemt dit merk met een knipoog ook nog eens de bescherming van het milieu in een groot vaandel. Niet alleen worden de producten op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, maar ook door deel te nemen aan acties, programma’s en promoties brengt ZAK! Designs deze kerngedachte tot uiting. Met ZAK! Designs is het gezellig rondom de tafel en wordt de dagelijkse maaltijd een stuk leuker en lekkerder.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up