« Terug naar Merken
ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • zaterdag 09.00 - 17.30

ZAK! Designs

Een dagelijkse maaltijd kan zo saai zijn. Elke dag dezelfde routine, aan tafel, eten, opruimen en afwassen. De producten van ZAK! Designs geeft elke maaltijd een knipoog. Kleurrijk servies en on-the-go-producten van ZAK! Designs maken van elke maaltijd een feestje. Een toonaangevend merk met orginele producten. ZAK! Designs maakt de dagelijkse maaltijden leuker en lekkerder.

Filters
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -33%
  Schalen Preston - S - met deksel - Roze - ZAK! Designs - Schalen Preston - S - met deksel - Roze - ZAK! Designs (SALE)
  8,-
  12.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: ZAK! Designs Categorie: Schalen Preston - S - met deksel - Roze - ZAK! Designs Schalen Preston - S - met deksel - Roze - ZAK! Designs //cdn.lil.nl/upload/22/products/273833/th2/schalen-preston---s---met-deksel---roze---zak-designs-sale[0].jpg Te koop voor 8,00. in_stock

  De schaal Preston is van alle markten thuis! Het is de ideale kom voor mixen, kloppen en kneden. U houdt de kom aan het handvat gemakkelijk vast en na het kneden, mixen en kloppen schenkt u het beslag gemakkelijk in een pan of bakvorm. Of u bewaart het beslag nog even door de bladvormige deksel op de kom te doen. De Preston schaal is ideaal voor zowel het kokkerellen als bewaren van voedingswaar.

ZAK! Designs is opgericht in 1976 en heeft als doel de maaltijden voor mensen leuk te maken. Het geeft de maaltijd zogezegd een knipoog. Kleurrijk servies en on-the-go-producten maken de maaltijden niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker. ZAK! Designs is een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van etenstijd-producten. Daarnaast neemt dit merk met een knipoog ook nog eens de bescherming van het milieu in een groot vaandel. Niet alleen worden de producten op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, maar ook door deel te nemen aan acties, programma’s en promoties brengt ZAK! Designs deze kerngedachte tot uiting. Met ZAK! Designs is het gezellig rondom de tafel en wordt de dagelijkse maaltijd een stuk leuker en lekkerder.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up