Zenza schalen

Prachtige Zenza schalen voor een sprookjesachtige woonkamer, met een Zenza schaal vergeet u even dat u zich in Nederland bevindt en waant u zich in Oosterse sferen. Zenza schalen zijn prachtig met kaarsen erop, maar ook zonder woonaccessoires geven Zenza schalen uw interieur een gezellig tintje. Geniet van een van de Zenza schalen voor uzelf of cadeau te geven. Erg leuk!

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Kom - Beach - Sand/Silver Large - Zenza - Kom - Beach - Sand/Silver Large - Zenza
  19,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Zenza Categorie: Kom - Beach - Sand/Silver Large - Zenza Kom - Beach - Sand/Silver Large - Zenza //cdn.lil.nl/upload/22/products/402919/th2/kom---beach---sand-silver-large---zenza[0].jpg Te koop voor 19,00. in_stock
 • Best verkocht
  -54%
  Zenza - Schaal old wood small (OP+OP) -
  9,65
  21.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Zenza Categorie: Zenza - Schaal old wood small (OP+OP) Zenza - Schaal old wood small (OP+OP) Te koop voor 9,65. in_stock

  De Zenza schaal old wood small is een unieke schaal om te zien. Door niet alleen het gebruik van hout, maar ook een koperen detail dat in de schaal is verwerkt staat deze schaal prachtig in elk huis. Ook zonder woonaccessoires in de schaal is de schaal old wood small een leuke schaal om op tafel neer te zetten. Het bijzondere aan de Zenza schaal old wood small is dat deze met de hand is gemaakt. Tip! Deze schaal is ook leuk om cadeau te geven.

   

  Zenza lampen zijn gemaakt van koper. Deze zijn afgewerkt met een zilverlaag. Alle Zenza lampen worden in het zilver geleverd vanuit onze leverancier en producent. Zodra de Zenza lampen in een open ruimte komen te hangen gaan deze oxideren, dit is een proces waar de producent bewust voor gekozen heeft. Na enige tijd komt het koper tevoorschijn, indien u dit mooi vind dan kunt u het proces gewoon z?n gang laten gaan. Wenst u de lamp zilver te houden dan kunt u dit bijhouden door de lamp eens in de zoveel tijd op te poetsen met vloeibaar zilver (geen zilverpoets want dit heeft een andere werking). Het is vergelijkbaar met zilver bestek, wanneer dit enige tijd ligt gaat het ook oxideren en kan het opgepoetst worden. Uw lamp krijgt dus vanzelf een koperkleur, net zoals de lamp die u op onze website heeft gezien.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up