Zuiver

zuiver
Zuiver

Zuiver aanbiedingen

Stoel OMG - Groen - Zuiver

Met deze stoel OMG groen van het merk Zuiver zal uw mond openvallen van verbazing. De stoel ziet er niet alleen stoer uit, maar zit ook nog eens erg lekker. Do..

> Bekijk meer Zuiver Eetkamerstoelen
Kast High On Wood - 1 deur -  2 laden - Hoogglans - Zuiver

Deze trendy Kast High On Wood is een hot item voor in uw huis. Deze kast is multifunctioneel en kan overal in huis van pas komen. De kast is te gebruiken als televis..

> Bekijk meer Zuiver TV kasten
Vloerlamp Tripod - Hout - Wit - Zuiver

Tripodlampen zijn helemaal in. Dit ontwerp van Zuiver is tijdloos en past in bijna iedere interieurstijl. De vloerlamp brengt licht en warmte en komt het beste tot zijn r..

> Bekijk meer Zuiver Vloerlampen

Zuiver is het merk met vooruitstrevende en gebalanceerde producten. Zuiver heeft dan ook een ruime collectie met verlichting, stoelen, tafels en andere meubels die in elk interieur passen. In de collectie van Zuiver vindt u altijd een geschikt woonobject voor bij u in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Het is de diversiteit aan producten die Zuiver op de kaart heeft gezet in de woonwereld. 

Zuiver is een jong Nederlands bedrijf, opgericht in 1998 en nu al een allround en dynamisch bedrijf te noemen. Ze richten zich op ontwikkeling, import en de verkoop van onder andere verlichting, meubels en accessoires voor in en om het huis. Het succes van Zuiver is te danken aan haar herkenbare, maar zeker ook innovatieve collecties. De items komen van over de hele wereld of worden ontworpen door eigen ontwerpers. Het is de verscheidenheid aan verschillende unieke ontwerpen van Zuiver die een stempel zetten op de moderne en toch ook speelse collectie. Zuiver zorgt ervoor dat haar collecties constant blijven vernieuwen en meegaan met haar tijd. Houd onze website LiL.nl dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste Zuiver collectie!

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram