Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Zuiver Barkrukken

De Barkrukken van Zuiver zijn er niet alleen in verschillende kleuren en materialen, maar u kunt hier ook terecht voor verschillende soorten krukken. Zuiver heeft een hele hoop krukjes die u nergens anders zult vinden, maar o... Lees meer


De Barkrukken van Zuiver zijn er niet alleen in verschillende kleuren en materialen, maar u kunt hier ook terecht voor verschillende soorten krukken. Zuiver heeft een hele hoop krukjes die u nergens anders zult vinden, maar ook een heleboel barkrukken bekleed met leer, katoen of de bekende Ridge Rib stof. U kunt hier dus terecht voor een kruk of barkruk die voldoet aan al uw wensen.

De krukjes van Zuiver zijn er letterlijk in alle soorten, kleuren en maten. Zo kunt u hier al terecht voor leuke krukjes die handig zijn om op te zitten, maar ook ter decoratie dienen. En natuurlijk heeft Zuiver ook gedacht aan de kinderen door allerlei verschillende krukjes te ontwerpen in opvallende en vrolijke kleuren. Verder kunt u op LiL.nl ook terecht voor een ruim assortiment aan barkrukken van het merk Zuiver. Deze barkrukken zijn verkrijgbaar met onder andere een leren bekleding, maar ook met de bekende ribfluwelen stoffen net als de populaire stoelen en fauteuils Ridge Rib van Zuiver. Leuk om eindeloos mee te combineren en in huis te spelen met kleuren en materialen!