LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Zuiver hanglampen

Zuiver heeft een heel ruim assortiment aan verschillende soorten hanglampen. De hanglampen van Zuiver zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, gemaakt van allerlei unieke materialen in een heleboel diverse kleuren. Zuiver he... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur
Model

Zuiver heeft een heel ruim assortiment aan verschillende soorten hanglampen. De hanglampen van Zuiver zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, gemaakt van allerlei unieke materialen in een heleboel diverse kleuren. Zuiver heeft dus altijd wel een hanglamp die geheel aan uw wensen voldoet en dat letterlijk het zonnetje in uw huis zal zijn. De lampen worden exclusief lichtbron geleverd.

De hanglampen van Zuiver zullen echte sfeer- makers en bepalers zijn bij u in huis. Welke sfeer u wilt gaan creeren laten we geheel aan uzelf over. De hanglampen van Zuiver in Lil's assortiment zijn er bijvoorbeeld in landelijke stijl, moderne stijl één industriele stijl. Om te kijken welke stijl hanglamp van Zuiver of welke materialen het beste binnen uw huidig interieur passen, raden wij u aan een kijkje te nemen in de gehele collectie Zuiver Hanglampen.

Zuiver collectie

Het merk Zuiver staat erg bekend om haar pure en eigentijdse design. Het assortiment bestaat uit onder andere stoelen, vloerkleding, kasten, en hanglampen. Het aanbod hanglampen van Zuiver is erg divers, maar voor alle lampen geldt dat ze sfeer en bijzondere verlichting creeren. Een prachtige sfeermaker is bijvoorbeeld de Hanglamp Big Glow van Zuiver. Deze "kleine" hanglamp met retro-look zal er in slagen om het "de jaren-zeventig gevoel" terug te brengen in uw interieur. Bovendien zal u moeten kiezen want deze hanglamp van Zuiver is verkrijgbaar in verschillende varianten Een andere prachtige design volle hanglamp ui de collectie van Zuiver is de Hanglamp Cable van Zuiver. Een lamp die door zijn design een licht/schaduw patroon op uw muren zal werpen. Omdat de hanglamp mooi is vormgegeven van draad en gedraaid papier zal er constant een ander patroon op uw muur schijnen.

Hanglampen van Zuiver

Alle hanglampen van Zuiver zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen door de ontwerpers van Zuiver, hierbij wordt altijd rekening gehouden met de laatste (woon) trends. Houdt de Zuiver collectie hanglampen goed in de gaten, want het ontwerp team voegt constant nieuwe en betaalbare producten aan de dynamische collectie toe. De hanglampen zullen altijd kleurrijk, met lef en met de beroemde "Zuiver" Twist zijn ontworpen !