Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Zuiver Kasten

Zuiver is een merk dat erom bekend staat dat zij meegaat met de tijd. U kunt hier dus met een gerust hart een hele hoop inspiratie opdoen voor moderne en eigentijdse kasten van Zuiver. Buiten dat de kasten van Zuiver modern e... Lees meer


Zuiver is een merk dat erom bekend staat dat zij meegaat met de tijd. U kunt hier dus met een gerust hart een hele hoop inspiratie opdoen voor moderne en eigentijdse kasten van Zuiver. Buiten dat de kasten van Zuiver modern en trendy zijn, zijn ze ook erg functioneel en bieden ze genoeg ruimte voor alle spullen die u liever netjes opbergt voor een opgeruimd interieur. 

Met de kasten van Zuiver hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de slingerende rommel. De kasten zijn van alle gemakken voorzien en bieden dus genoeg ruimte voor al uw spullen. Maar nog belangrijker is dat de kasten van Zuiver er stijlvol uitzien. U kunt ze combineren met elk interieur, elke kleur en elke ruimte. Het is een feestje om naar de kasten te kijken! Of u nu gaat voor een kast met lades of deuren, Zuiver biedt verschillende soorten kasten aan. Deze kasten zijn geïnspireerd op de laatste trends, kleuren en materialen. Met een Zuiver kast weet u dus zeker dat uw woonkamer of slaapkamer er hip uit komt te zien. Bekijk ook de andere producten van Zuiver, die perfect gecombineerd kunnen worden met een kast van Zuiver.