LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Zuiver Ridge Rib stoelen

De beroemde Ridge Rib stoelen van Zuiver zijn een echte verkooptopper. De stoel Ridge Rib is helemaal van deze tijd maar hij heeft toch een tijdloze uitstraling. Dat maakt deze stoel Ridge Rib zo leuk. Door de verschi... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur
Model

De beroemde Ridge Rib stoelen van Zuiver zijn een echte verkooptopper. De stoel Ridge Rib is helemaal van deze tijd maar hij heeft toch een tijdloze uitstraling. Dat maakt deze stoel Ridge Rib zo leuk. Door de verschillende kleuren waarin deze stoel verkrijgbaar is, geeft de stoel Ridge Rib sfeer aan uw eetkamer. De Ridge Rib zijn in twee modellen verkrijgbaar, de Ridge Rib zonder arm en met arm. Zo kunt u de stoel helemaal naar wens maken.