LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Zuiver Vloerkleden

De vloerkleden van Zuiver zijn prachtig om te zien en bovendien is een Zuiver vloerkleed heerlijk voor de voeten. 's Ochtends na het opstaan waakt u op met de zachte Zuiver vloerkleden onder u, de stijl van de ruimte... Lees meer


De vloerkleden van Zuiver zijn prachtig om te zien en bovendien is een Zuiver vloerkleed heerlijk voor de voeten. 's Ochtends na het opstaan waakt u op met de zachte Zuiver vloerkleden onder u, de stijl van de ruimte krijgt een boost en genieten doet u jarenlang. Geen wonder dat de vloerkleden van Zuiver ware toppers zijn voor het hele huis. 

De vloerkleden van Zuiver zijn ware blijvertjes. Niet alleen in de gehele collectie keren de vloerkleden elk jaar weer terug, ook bij uw thuis. Geen wonder, want een vloerkleed is ontzettend hip! Veel hipper dan het vroeger was en bovendien erg stijlvol. De vloerkleden van Zuiver zijn verkrijgbaar in de meest leuke kleuren en formaten. Hierdoor is er voor elk interieur, elke ruimte en elke gelegenheid een passend tapijt te vinden. Door hun neutrale kleuren kunt u de vloerkleden van Zuiver goed combineren. Wel zo fijn, want zo kunt u de meubels, verlichting en accessoires eromheen altijd aanpassen. Bekijk op LiL.nl de gehele collectie Zuiver vloerkleden. Deze zijn goed te combineren met de andere producten van Zuiver.