LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Zuiver Woonaccessoires

Met de woonaccessoires van Zuiver die te vinden zijn op LiL.nl kunt u alle kanten op. U kunt hier al terecht voor fotolijsten die een hele hoop sfeer en persoonlijkheid aan uw huis zullen geven, maar ook voor verschillende ... Lees meer


Met de woonaccessoires van Zuiver die te vinden zijn op LiL.nl kunt u alle kanten op. U kunt hier al terecht voor fotolijsten die een hele hoop sfeer en persoonlijkheid aan uw huis zullen geven, maar ook voor verschillende soorten unieke beelden die ware eyecatchers vormen in ieder interieur. U kunt hier zelfs terecht voor het vinden van een cadeautje, want de woonaccessoires zijn er al vanaf €20,-.

Zuiver is een modern bedrijf én merk uit Nederland met zeer herkenbare producten voor in en om het hele huis. Het merk Zuiver gaat mee met de tijd! En zo ook natuurlijk alle woonaccessoires van het bekende merk Zuiver, die een hele hoop warmte en sfeer aan uw interieur geven! U kunt bij Zuiver op LiL.nl al terecht voor de meest unieke beelden, fotolijsten in alle soorten, maten en kleuren, en verschillende soorten sierkussens Ridge Rib die van dezelfde ribfluwelen stof zijn gemaakt als de populaire Ridge Rib stoelen en fauteuils. Leuk om dus eindeloos mee te combineren in huis. Dus doe hier snel een hoop inspiratie op en geef sfeer aan uw interieur!