LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Multi-star Damesspade - AD-E - Wolf Garten

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Goede grip
Levertijd: 3 - 5 Dag(en)
3 - 5 Dag(en)

€ 41,36

Thusiwinkel Waarborg

Nieuwe voorraad verwacht

10% extra korting met kortingscode: Lente

10% extra korting met de kortingscode: Lente

€ 41,36

3 - 5 Dag(en)

Nieuwe voorraad verwacht

Onze voordelen

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Goede grip

Specificaties

Specificaties

LevertijdOntvang e-mail bij nieuwe voorraad
Productnummer 21542
Sku 73ADA002650
EAN 4009269305570
Merk Wolf Garten
Categorie Batsen en schoppen
Afmeting 109 cm
Materiaal RVS werkblad
Kleur Rood/Grijs
Style Multi-star Damesspade - AD-E
Model Multi-star
Gewicht 2.10 Kg
Alternatieve naam Schep / Bats / Spade
Steel/Greep Kunststof
Steellengte 109

Productbeschrijving

Productbeschrijving

De damesspade AD-E is een handige damesspade of vrouwenspade met ergonomisch gevormde steel. Het werkblad is gemaakt van hoogwaardig RVS en is uitgevoerd met een ergonomische D-greep. De lengte is 118 cm. De stabiele voetsteunen vergemakkelijken het insteken in de bodem. De ideale spade voor alle voorkomende spitwerkzaamheden: omspitten, verplanten, losmaken.

· Edelstaal
· D-greep
.

Voorraad en bestellen

Voorraad en bestellen

Bestellen

€ 41,36
Klik en bestel

Voorraad

Levertijd

3 - 5 Dag(en)

Varianten

Varianten


Over Wolf Garten

Over Wolf Garten

Wolf Garten is het merk dat alles heeft voor in de tuin. Of u nu alleen de heg gaat snoeien of het gras gaat maaien, Wolf Garten weet er wel raad mee. Alle producten van Wolf Garten zijn voorzien van de laatste technische snufjes, dus bang zijn dat de producten niet veilig zijn is totaal niet nodig. Wolf Garten is te herkennen aan de geel met rode producten die voor jarenlang plezier kunnen zorgen in uw tuin. 

Sinds de oprichting van de onderneming onderscheidt WOLF-Garten zich door innovatieve productoplossingen. Tegelijkertijd staan ook de hoogste kwaliteitsnormen, passie en liefde voor detail bij de productie op de voorgrond. 

- Bekijk alles van Wolf Garten


Reviews over Multi-star Damesspade - AD-E - Wolf Garten

Alle reviews

Schrijf als eerste een review


Schrijf een review

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review over Multi-star Damesspade - AD-E - Wolf Garten

Sterren
Naam
E-Mail
Bericht
Foto (niet verplicht) (jpg,png).
Geen bestanden geselecteerd