LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Nestkast Bosuil - Hout - Esschert Design

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Het dak roest niet
  • Verschillende modellen

Minpunten

  • Onderhoud is nodig in de herfst
Levertijd: 5 - 7 Dag(en)
5 - 7 Dag(en)

€ 93.75 € 67,70 Korting € 26,05

Thusiwinkel Waarborg

Nieuwe voorraad verwacht

10% extra korting met kortingscode: Lente

10% extra korting met de kortingscode: Lente

€ 93.75 € 67,70 Korting € 26,05

5 - 7 Dag(en)

Nieuwe voorraad verwacht

Onze voordelen

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Het dak roest niet
  • Verschillende modellen

Minpunten

  • Onderhoud is nodig in de herfst

Specificaties

Specificaties

LevertijdOntvang e-mail bij nieuwe voorraad
Productnummer 354307
Sku NK42
EAN 8714982061516
Merk Esschert Design
Categorie Nestkasten uilen
Afmeting 47.5 x 47.5 x 59.7 cm
Materiaal Hout
Kleur Bruin
Style Nestkast Bosuil - Hout
Gewicht 13.00 Kg
Bevestigingsmateriaal Exclusief
Materiaal dak Zink

Productbeschrijving

Productbeschrijving

In Nederland hebben we heel veel verschillende soorten vogels. Veel vogels in de tuin zorgt over het algemeen voor een vrolijke sfeer. Om de vogels naar uw tuin te lokken kunt u bijvoorbeeld een vogelhuisje ophangen, zoals deze van Esschert Design. Dit houten huisje heeft een zinken dak. Geschikt voor de Bosuil.

Voorraad en bestellen

Voorraad en bestellen

Bestellen

€ 67,70
Klik en bestel

Voorraad

Levertijd

5 - 7 Dag(en)

Varianten

Varianten


Over Esschert Design

Over Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn. 

- Bekijk alles van Esschert Design


Reviews over Nestkast Bosuil - Hout - Esschert Design

Alle reviews

Schrijf als eerste een review


Schrijf een review

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review over Nestkast Bosuil - Hout - Esschert Design

Sterren
Naam
E-Mail
Bericht
Foto (niet verplicht) (jpg,png).
Geen bestanden geselecteerd