Nestkast Bosuil - Hout - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Hout
Afmetingen:
47.5 x 47.5 x 59.7 cm

93,75

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Nestkast Bosuil - Hout - Esschert Design

  • Zeer ruim
  • Het dak roest niet
  • Verschillende modellen
  • Onderhoud is nodig in de herfst

In Nederland hebben we heel veel verschillende soorten vogels. Veel vogels in de tuin zorgt over het algemeen voor een vrolijke sfeer. Om de vogels naar uw tuin te lokken kunt u bijvoorbeeld een vogelhuisje ophangen, zoals deze van Esschert Design. Dit houten huisje heeft een zinken dak. Geschikt voor de Bosuil.

Kenmerken Nestkast Bosuil - Hout - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Hout
Kleur:
Bruin
Style:
Nestkast Bosuil - Hout
Productnummer:
354307
Categorie:
Nestkasten uilen
Afmeting:
47.5 x 47.5 x 59.7 cm
Gewicht:
13.00 Kg
Bevestigingsmateriaal:
Exclusief
Materiaal dak:
Zink

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Nestkast Bosuil - Hout - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.