Nestkast Kerkuil - Hout - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Hout/Zink
Afmetingen:
85.5 x 37.3 x 44.3 cm

99,95

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Nestkast Kerkuil - Hout - Esschert Design

  • Meeste ruimte van al onze modellen
  • Het dak roest niet
  • Onderhoud is nodig in de herfst

Bent u ook gek op vogels? En dan in het bijzonder op uilen? Dan biedt deze nestkast voor de kerkuil met zinken dakje van Esschert Design uitkomst. Plaats de nestkast op een geschikte locatie, en wie weet heeft u binnenkort fantastische kerkuilen in uw tuin. Geniet van deze bijzondere ervaring, en haal deze comfortabele nestkast vandaag nog in huis. De nestkast is te openen aan de voorzijde, zo kunt u deze gemakkelijk schoonmaken. 

Kenmerken Nestkast Kerkuil - Hout - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Hout/Zink
Kleur:
Bruin
Style:
Nestkast Kerkuil - Hout
Productnummer:
354308
Categorie:
Nestkasten uilen
Afmeting:
85.5 x 37.3 x 44.3 cm
Gewicht:
13.00 Kg
Bevestigingsmateriaal:
Exclusief
Materiaal dak:
Zink

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Nestkast Kerkuil - Hout - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.