Nordal

Nordal

Nordal

 

Het bekende Scandinavische merk Nordal heeft een uitgebreide collectie aan trendy en eigenzinnige meubels, woonaccessoires en decoratie. Samen met getalenteerde ontwerpers komt het merk elk half jaar met een collectie vol robuuste, industriële en kleurrijke producten die volledig zijn ontworpen na de laatste woontrends en toepasbaar zijn in verschillende interieurstijlen. De prachtige industriële en landelijke hanglampen, de stoere,trendy en industriële kasten en ruime keuze aan stoelen en fauteuils vormen de basis van de collectie. 

Autentieke meubels

Het Scandinavische merk Nordal is opgericht door man en vrouw Annie en Ingolf Nordal. Het begon allemaal met Ingolf’s vader, die een serie prachtige oude meubels importeerde uit India en vervolgens verkocht. Al snel kwam hij erachter dat er veel mensen waren die de liefde voor authentiek en kleurrijke meubels deelden. 

Vandaag de dag heeft Nordal een ruim assortiment aan meubels en woonaccessoires/decoratie. Alles wordt bedacht en geproduceerd met een aantal getalenteerde ontwerpers.