LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl de Margriet 29-01-2013

LiL.nl de Margriet 29-01-2013

Hoera! Koningin Beatrix viert deze week haar 75ste verjaardag en op 30 april 2013 zal onze Koningin aftreden en zal haar zoon Willem Alexander de troon opvolgen. Met trots geeft Margriet dan ook een speciale ode aan onze Koningin. Margriet vindt het tijd voor een feestje.

En dat feestje viert Margriet met het plastic bestek van &Klevering. De handvaten zijn voorzien van Koninklijke details, waardoor u dat Royal- sfeertje ook bij u aan de eettafel kunt creëren.