LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl geeft Winter Efteling kaarten weg! 27-11-2012

LiL.nl geeft Winter Efteling kaarten weg! 27-11-2012

Pietentoppers HEYO-ACTIE

2012

Ook in 2012 hebben De PietenToppers een leuke actie, waarmee je fantastische prijzen kan winnen!

WAT MOET JE DOEN?

 

Bij elk optreden wordt de nieuwe single ‘Heyo Sinterklaas’ gezongen door De PietenToppers. Als je in het publiek staat (en filmen is toegestaan) maak je een filmpje van dit liedje. Minimaal 30 seconden. Maak een leuk sfeerbeeld van De PietenToppers en het publiek tijdens dit liedje! Dit kan met een camera of met je mobiele telefoon.
Als je thuis bent, kan je het filmpje uploaden via een eigen youtube-account. (als je die nog niet hebt, kan je die aanmaken).
HEEL BELANGRIJK!
Noem de film: De PietenToppers met Heyo Sinterklaas LIVE 2012.
Onder alle video’s die wij op youtube vinden, verloten wij op 5 December een fantastisch prijzenpakket.
Via het emailadres dat gelinkt is aan het youtube-kanaal krijg je dan te horen of je gewonnen hebt. Ook zetten we op onze facebook-pagina de link naar het winnende filmpje.

WAT KAN JE WINNEN?
Ter waarde van €150,-: Voor het hele gezin, 5 toegangskaarten voor de WinterEfteling 2012/2013, aangeboden door de woon-webwinkel www.lil.nl
Ter waarde van € 125,-: Speciaal voor de mama’s, een cosmetica-verwenpakket van het exclusieve merk: Minus 417, aangeboden door de dode zee-cosmetica specialist De Mazsol Group. www.mazsol.com

PS: Mocht je echt jouw filmpje niet kunnen uploaden op Youtube, kan je deze ook eventueel mailen naar info@pietentoppers.nl

 

 Lil.nl geeft Winter Efteling kaarten weg via de Pietentoppers!