LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl in 101woonideeën december 24-12-12

LiL.nl in 101woonideeën december 24-12-12

 

101woonideeën kijkt binnen bij verschillende woonstijlen. Zo neemt 101woonideeën ook een kijkje bij de woonstijlen van LiL.nl.

 

Shoppen als Alice in Milaan. Deze metalen Muurlamp en de Hanglamp Bol van Bloominville hebben een klassiek tintje maar dan met een luxe uitstraling. Deze lichtbronnen brengen een sprookjesachtige sfeer tot leven die u meeneemt naar de woonstijl in uw dromen. 

Helaas is de metalen Muurlamp niet meer verkrijgbaar in ons assortiment, maar u kunt natuurlijk wel terecht voor allerlei andere soorten designlampen bij LiL.nl.