LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl in Comma 15-02-2013

LiL.nl in Comma 15-02-2013

 

We hebben een primeur! Voor het eerst is LiL.nl in het buitenlandse blad Comma te zien. Dit zomerse nummer is een echte inspiratiebron voor alle trendliefhebbers en laat je alvast wat voorproeven van het warme weer. 

Comma is een blad gericht op luxe. En laat LiL.nl nou net artikelen bieden die helemaal aan deze eigenschap voldoen. De industriële lamp Workshop van HK Living is een echte eyecatcher en voldoet aan alle interieurtrends van dit moment. Dankzij de vrolijke, gele kleur is deze lamp een zonnetje voor boven de eettafel. Buiten is het misschien nog koud en nat, maar binnen kunt u het natuurlijk zo zomers maken als u zelf wilt!