LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl in de Libelle 29-01-2013

LiL.nl in de Libelle 29-01-2013

Het is winter en dat betekent; kou! Gebibber, de kachel lekker hoog en lekker met een deken op de bank. In het wilde westen hadden ze die luxe niet. Als het toen koud was, was het gewoon koud en er was niet dat u er aan kon doen. Brrr…

Wat ze toen wel hadden, waren wilde dieren. Soms zelfs gevaarlijke dieren. Gelukkig was het jagen wel een goede bezigheid om warm te blijven. Breng het wilde westen ook bij u thuis. Een stoere beer, uil of vogel op de muur. Niet alleen om het wilde westen, maar ook om de natuur naar binnen te halen.

En met de leren vlinderstoel creëer je pas echt het wilde westen bij u thuis. De stoere look en het leer zijn echt kenmerkend voor het stoere wilde westen.