LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl in de vtwonen met officelamp en stoel Louix

LiL.nl in de vtwonen met officelamp en stoel Louix

LiL.nl in de vtwonen

 

LiL.nl met stoel Louix van Zuiver in de vtwonen


Ondanks dat de stoel Louix nu nog niet leverbaar is, belooft de stoel een ware hit te worden. Ook niet gek, want met zijn vintage-meets-new-model is deze stoel voor elk interieur een aanrader. De stoel Louix is ook verkrijgbaar zonder armleuningen en in een andere kleur. Meer informatie over de stoel Louix van Zuiver? Ga naar de productpagina van de stoel Louix hout grijs met arm van Zuiver en bestel alvast een exemplaar.


LiL.nl met officelamp van Rob & Ruby in de vtwonen


Naar aanleiding van de binnenkijker bij Wendy plaatste vtwonen de zwarte officelamp van het merk Rob & Ruby. Met deze vloerlamp kunt u alle kanten op, zowel letterlijk als figuurlijk. De lamp is namelijk op vele punten buigbaar en kan overal mee gecombineerd worden. Ook fan van de officelamp? Klik voor meer informatie en om te bestellen op de productpagina van de officelamp XXL zwart van Rob & Ruby. Tip! Bent u er snel bij, dan profiteert u van een aantrekkelijker korting!