LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl in Groei & Bloei 02-03-2013

LiL.nl in Groei & Bloei 02-03-2013

 

Groei & Bloei is het blad over tuinen en tuinieren. Dit nummer van Groei & Bloei is echt een winters nummer. 

Spullen moeten weggooien is altijd vervelend. Daarom heeft Groei & Bloei daar een oplossing voor bedacht. Namelijk het geven van een tweede leven aan een product. Neem bijvoorbeeld een boom in die leuke achtertuin van u. Zonde om de boom zomaar weg te doen. Maak van de stam een bijzonder bankje voor in de tuin die weer en wind zal doorstaan. Ideaal dus voor in de koude wintermaanden. Maar ook in de zomer is het Bosbankje ideaal. Met het Bosbankje van Maandag Meubels in uw tuin voelt u zich gelijk één met de natuur.