LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl met deurmatten van Esschert Design in MAX Magazine

LiL.nl met deurmatten van Esschert Design in MAX Magazine

LiL.nl in MAX Magazine van 8 tm 14 feb 2014

LiL.nl met deurmatten van Esschert Design in MAX Magazine

Nog op zoek naar een nieuwe deurmat? LiL.nl staat met de deurmat schapen en de deurmat bloemen van het merk Esschert Design in MAX Magazine van 8 t/m 14 februari 2014. Dat is nog eens een leuke binnenkomer! Deze deurmatten zien er namelijk niet alleen mooi uit, ze zorgen er ook voor dat uw hal of gang netjes en schoon blijft.