LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl met interview in Rabobank ledenmagazine Dichterbij

LiL.nl met interview in Rabobank ledenmagazine Dichterbij

LiL.nl in Dichterbij van voorjaar 2014

Inhoudsopgave interview Dichterbij

Te vinden in de inhoudsopgave. Blader naar bladzijd 34 van het ledenmagazine Dichterbij en onderstaand interview is er te belezen.

 

LiL.nl in ledenmagazine Dichterbij van de Rabobank

LiL.nl met interview in ledenmagazine Dichterbij van de Rabobank

LiL.nl staat met een interview in het ledenmagazine Dichterbij van de Rabobank. Het interview gaat over het ontstaan van de webshop, maar ook over wat de toekomst eruit zal komen te zien. Door de samenwerking met Baden Baden wordt bij LiL.nl het assortiment uitgebreid en Baden Baden krijgt de kans om een breed publiek te bereiken.