LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl met kattenkussens en hanglamp in de Arts en Auto

LiL.nl met kattenkussens en hanglamp in de Arts en Auto

LiL.nl in de Arts en Auto

Hanglamp Granny van Zuiver van LiL.nl in de Arts en Auto

De hanglamp Granny van Zuiver is gespot in de Arts en Auto! Ook niet gek, want de hanglamp is geschikt voor spaarlampen en een echte blikvanger aan het plafond. Meer informatie over de hanglamp Granny? Bekijk dan de detailpagina van de hanglamp Granny van Zuiver.

Kattenkussens Mars & More van LiL.nl in de Arts en Auto

O wat zijn ze lief! De kattenkussens uit de collectie van Mars & More zijn dan ook prachtig voor op de bank. Door de keuze uit drie verschillende soorten kunt u altijd genieten van uw favoriete kat. Klik op de linkjes voor meer informatie over het kattenkussen grijs, kattenkussen rood en kattenkussen bruin (boven weergegeven van links naar rechts).