LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl met regenton en vuurschaal in Tuinontwerp

LiL.nl met regenton en vuurschaal in Tuinontwerp

Tuinontwerp 2014


Regenton Credenza van Xala in de Tuinontwerp


Gespot in de Tuinontwerp! De regenton Credenza van Xala. Deze regenton mag prominent in de tuin gezet worden, want ook aan het design is gedacht. Uiteraard is de regenton ook functioneel en heeft deze een inhoud van maar liefst 250 liter! Meer informatie? Bekijk de regenton Credenza van Xala op de productpagina.


Vuurschaal van Esschert Design in de Tuinontwerp 2014


Niet alleen de regenton, maar ook de vuurschaal van LiL.nl is gespot in de Tuinontwerp! Met deze vuurschaal kunt u nog langer van uw tuin genieten. De vuurschaal is gemaakt van gietijzer en door het hippe design ziet deze vuurschaal er ook nog eens prachtig uit. Meer info? Bekijk de vuurschaal op poten van Esschert Design op de productpagina.