LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl met speelbal in Paard & Spul van 04-04-2013

LiL.nl met speelbal in Paard & Spul van 04-04-2013

2

Paard en Spul bestaat 10 jaar en komt met de leukste weetjes en winacties voor u en uw paard!

De speelbal van Jolly Pets is nu te winnen via Paard & Spul. Wil jij kans maken? Vul de prijspuzzel in en stuur het antwoord van de puzzel vóór 8 april 2013 naar: 

Paard & Spul

o.v.v. Puzzel maart 2013

Postbus 634

8440 AP,  Heerenveen

 

* Deze actie is verlopen.