LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl met theetoren van pt, in MAX Magazine

LiL.nl met theetoren van pt, in MAX Magazine

LiL.nl in MAX Magazine

 

LiL.nl met theetoren van pt, in MAX Magazine

 

Gespot in MAX Magazine: de theetoren van pt,. Deze theetoren is een musthave voor Moederdag. Doordat de set bestaat uit maar liefst 6 kop en schotels kan niet alleen moeders, maar ook de rest van het gezin gezellig meedrinken. De functionele én decoratieve theepot maakt het thee drinken stukken leuker. Ook fijn: de houder waar u de kopjes, schoteltjes en theepot aanhangt, krijgt u er gratis bij! Ook fan van deze theetoren? Meer informatie vindt u op de productpagina van de theeset toren regenboog van het merk pt,.