LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl met tuinmeubels in de Margriet

LiL.nl met tuinmeubels in de Margriet

LiL.nl in de Margriet

Loungestoel DYYK van LiL.nl in de Margriet

Op deze loungestoel van het merk DYYK is het heerlijk vertoeven in de tuin. In de stoel ligt u iets achterover, waardoor u perfect van de zon kunt genieten. Doordat de tuinstoel verkrijgbaar is in verschillende kleuren en modellen kunt u ze allemaal met elkaar combineren. Zo bouwt u uw eigen feest in de tuin! Meer informatie over deze loungestoel van het merk DYYK of de stoel bestellen? Bekijk dan de productpagina van de loungestoel Breeze wit van DYYK.

LiL.nl met ligstoel van HK Living in de Margriet

Ga er maar eens goed voor liggen! In deze rotan ligstoel van het merk HK Living slaat u geen zonnestraal over. Daarnaast ziet deze ligstoel er ontzettend stijlvol uit! En is het wat minder weer? De ligstoel kunt u ook prima in de woonkamer of de slaapkamer plaatsen. Met wat kussens erop wordt deze ligstoel dé eye-catcher. Fan geworden van de ligstoel? Op de productpagina van de ligstoel rotan van het merk HK Living vindt u meer informatie en kunt u de stoel bestellen.

LiL.nl met tuinstoel Lilianshouse in de Margriet

Deze tuinstoel past niet in elke tuin, hij is ook nog eens hartstikke handig! Zo is de tuinstoel Tiffany stapelbaar, gemakkelijk schoon te maken en ook geschikt voor binnen. Bovendien kunt u kiezen uit vele kleuren, die u allemaal met elkaar kunt combineren. Laat uw tuin of balkon stralen en bekijk alle varianten van de tuinstoel Tiffany! Meer informatie en de tuinstoel bestellen, kan op de productpagina van de tuinstoel Tiffany blauw van Zuiver.