LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl met wijnrek Curly in WineLife

LiL.nl met wijnrek Curly in WineLife

WineLife LiL.nl

Wijnrek van LiL.nl in WineLife

Ziet u rechtsonder dat hippe wijnrek? Dit wijnrek is vermeld in het tijdschrift WineLife, dat het tijdschrift is voor wijnliefhebbers. Het wijnrek dat staat afgebeeld is dan ook niet klein van formaat. Met ruimte voor maar liefst 10 wijnflessen kunt u dit wijnrek het beste in de kelder, keuken of woonkamer kwijt. Het liefst op een donkere plaats, zodat de wijn nog langer lekker blijft. Meer informatie over het wijnrek Curly van het LiliansHouse merk? Bekijk de productpagina van het wijnrek Curly zilver van LiliansHouse.